اولین باری که به اینترنت وصل شدی!!

اولین بار من سال 1376 از شرکت داده پردازی با اینترنت وصل شدم (Leased Line) یک سال بعد سال 77 هم از منزل (Dial Up) وصل شدم.یادش بخیر.ولی یادمه ***** نداشت سایت ها و کلا 2 تا شرکت اینترنت کارتی میدادن که من 10 ساعته رو اون موقع 9000 تومن دادم.

اولین بار من سال 1376 از شرکت داده پردازی با اینترنت وصل شدم (Leased Line) یک سال بعد سال 77 هم از منزل (Dial Up) وصل شدم.یادش بخیر.ولی یادمه ***** نداشت سایت ها و کلا 2 تا شرکت اینترنت کارتی میدادن که من 10 ساعته رو اون موقع 9000 تومن دادم.
چه احساسی.ولی شیطونی می کردی محمد.

سلام..

6 سال پیش وقتی یه دختره آی دیمو خواست:cheesygri...فرداش رفتم اموزشگاه و 10روزه همه چیزو یاد گرفتم,بعدش ایدیمو بهش دادم و...:biggrin1:

من هم اولين بار 10 سال پيش بود كه براي كاري وصل به اينترنت شدم . ميخواستم خبر قبول شدن داداشم رو تو يه مدرسه پيدا كنم كه نتونستم و بعد فهميديم كه قبول شده . و بعد تو Google سرچ كردم Game ديدم چه عكس هايي اورد شب ها خابم نميبرد . تا الان كه اين جا دادم ول ميچرخم .بعد ماكان (Cloud Strife ) بهم يه سايت معرفي كرد كه همين جا باشه . من رو عضو كرد و تا كه به اين جا رسيدم (الان هم هيچ ... نيستم):cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or