اولین باری که به اینترنت وصل شدی!!

Behzadr

کاربر سایت
سلام
اقا ما داشتیم امروز یه سری خاطره مرور می کردیم یاد اولین باری که به اینترنت وصل شدم افتادم
واقعا اون موقع نمی دونستم باید چیکار کنم
فکر میکردم هر چی که بخوام فقط اول باید www بزنم و کلمه مورد نظر خودم:biggrin1: و بعد هم دست آخر com بزنم...بیشتر موقع ها جواب نمی داد(طبیعی هم بود دیگه:))
خلاصه یه جورایی هم خنده دار بود اون موقع ها و هم جالب
اینم بگم هیچی فیلتر نبود یعنی اصلا نمی دونستیم فیلتر چیه!!!

چه حالی هم می داد (فکر بد نکنید)

حالا ببینم شماها کی اولین بار وصل شدید....خاطره باحالم دارید بگید....
فکر کنم تاپیک خوبی بشه...نه؟

سلام
اولین بار که به نت وصل شدم هی گیر میدادم بریم سایت play station :biggrin1:
یادمه یه کارت چرتی خریده بودم که 5 دقیقه طول میکشید تا یاهو رو باز کنه:cheesygri

اولین بار که به نت وصل شدم هی گیر میدادم بریم سایت play station :biggrin1:
یادمه یه کارت چرتی خریده بودم که 5 دقیقه طول میکشید تا یاهو رو باز کنه
قابل پیش بینی بود اولین نفری که جواب می ده تویی:)

اولین مودمی که من دیدم قد یه مجله ژورنال بود
ولی کلا تصور من از دنیای نت اون موقع یه چیزی شبیه ماهواره بود...فکر می کردم میشه مثلا فیلم رو به راحتی دید
یکی از اولین کارهای من دانلود یه فیلم بود که یه 500 مگی حجم داشت
حالا فکر کنید با Dial up می خواستم فیلم رو دانلود کنم...ولی هی دیسکانت میشد...من هم بی خیال شدم:-"

اولین باری که به نت وصل شدم درست یادم هست من هم دقیقا مثل بهزاد فکر می کردم
زدم www.mortalkombat.com بعد از 10 دقیقه آورد :eek:
تا مدت ها فکر می کردم آدرس سایت یعنی com.کلمه ی مورد نظر.www
یادم هست اوم کارت اولیم رو که 5 ساعته بود روز پشت سر هم تموم کردم...
در کل روز های اول خیلی با اینترنت حال کردم و می تونم بگم برام عجیب ترین چیزی بود که دیدم
سایت دومی هم رفتم یادمه www.bedehi.com بود

اولین بار که با اینترنت آشنا شدم،اولین باری بود که برادرم به اینترنت وصل شد.
یادمه تو ایمیج یاهو اسم همدیگرو سرچ کردیم،یادش بخیر. :(
ولی اولین بار که خودم وارد شدم،چهار سال پیش بود که خواستم از جانی دپ عکس پیدا کنم،سه سال بعدشم که اومدم اینجا(هر روز هم دارم میام) :)

من همون روزی که کامپیوترم رو برام پست کردن!(چون هدیه داییم بود)همون روز هم یکی از فامیلامون اومد و برام کانکشن ساخت.اخه بلد نبودم بسازم:-" ....نخند :mad: :biggrin1: .....مربوط میشه به 5 سال پیش....یادش به خیر...
اولین کارتی که خریدم 5 ساعته بودش و اولین سایتی هم که رفتم بدهی بود...

آخرین ویرایش:
اولین باری که میخواستم اینترنت وصل شم دنبال جای کارت اینترنت بودم که موفق به پیدا کردنش نشدم:(( :biggrin1:
بعدش که پیدا شد اولین سایتی که رفتم taktaz بود;)

منم اولين بار همسايمون اومد برام اينترنت رو وصل کرد کارتم خودش برام اورد آخه isp داشت خودش.اولين سايت هم که رفتمmsn بود بدشم playstation.com

منم مثل rezaigi اول فكر ميكردم كارت اينترنت رو بايد وارد يه جا كنيم تا وارد اينترنت بشيم.:blushing:
ولي با كمك پسرداييم تونستم وارد شم.
اولين سايتي هم كه رفتم :-" يادم نيست!!!ولي صفحه ي شروع MSN بود.
يادش بخير

من از اونجايي كه حافظه ضعيفي دارم يادم نمياد كي بود ...
آهان اولين بار يادمه رفتيم نمايشگاه اينترنت بود توي كانون پرورش فكري كودكان و ...
اون موقع دوم راهنمايي بوديم
ولي فكر كنم يه بارم داشمون يه كارت 5 ساعته خريده بود ...
اون موقع مثل خيليا اول سر به JOKESTAN و BEDEHI و اون طرفا ميزديم ....
درضمن اون موقع نميدونستيم اين سايتاي چيز چيه ... :cheesygri
فكر بد نكنيد؛ سايتاي چيز دارو نميگم، اين سايتاي گوگل و اين چيزا رو ميگم ... :)
يه بار ( خاطره س، يه خورده مسخره س ) :blushing:
يه بار بازيرايانه زمان ما ( سال 80 ؛ دوم راهنمايي بودم ) كارت اينترنت توي مجله گزاشته بود ....
بعد اين كارته خيلي سرورش شلوغ بود جوري كه يوزرو پس اصلي جواب نميداد ... مام هرچي فحش بود نثار اون ISP ميكرديم ... بعد كارته بد چاپ شده بود جوري كه فكر كنم 10 تا user و pass ديگه به صورت سايه افتاده بود زير اون اصليا كه خدارو شكر اونا رديف رديف بودن ...
آقا مام پدر اون ISP رو در آورديم ديگه ... خيلي حال داد ....
حالام كه متخصص دانلود آهنگاي ايروني شديم .... البته هيچ كس فكرشو نميكرد كه من تو اين حرفه ( دانلود آهنگ ) به موفقيتي برسم ... ولي با تلاش زياد و كمك خدا در عرض تابستون پارسال تا الان توي اين مورد تخصص پيدا كردم ...جوري كه الان تمام آهنگاري چاوشي رو دارم كه به نوبه خودش يه ركورد محسوب ميشه ( به نظر خودم )
... الانم خوراكم دانلود ويدئو هاي كيفيت توپ از YOUTUBE بيد :p
همين پريشب برد تخصصيم رو دريافت كردم ... :cheesygri
كسي ميدونه چه جوريه ؟ ( اگه نميدونيد بگم، اگه ميدوني شرمنده، ما سوسكتيم )
يه مورد مهم ديگه اينكه الانم متخصص زدن وبلاگ هايي هستم كه تنها بازديد كننده ش خودمم .... :cheesygri :( :cheesygri :blushing:
آقا توروخدا به اين وبلاگ زيري يه سر بزن ... باور كنيد واقعاً خوشحال ميشيم ... :cheesygri :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

آخرین ویرایش:
خداییش یادم نمیاد :biggrin1: ولی فکر کنم حدود 4 یا 5 سال پیش بود! اولین سایتی هم که رفتم رو یادم نمیاد :biggrin1: خاطره خاصی هم ندارم :biggrin1: حافظه رو حال میکنی؟ :cheesygri

سلام
اولين بار در پژوهش سراي دانش آموزي به اينترنت وصل شدم فقط هم گوگل رو مي شناختم و بس!
بعدش رفتم****( تبليغات مي شه) بعدهم نوبت اينجا بود و *****و*****و***** حالا هم ديگه هرچي بپرسي از هر 1000 تا 1رو بلدم( جدي نگيريد)

اولين باري كه به اينترنت وصل شدم چون از صداش خوشم اومد 3 4 بار دكمه Dial رو زدم اولين سايت هم mozila بود ما از بچگي ناف بريده Fire fox بوديم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or