شایعه اولین اطلاعات KILLZONE 3 ماه آینده

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
killzone_2_review.jpg
خیلی به خبر مطمئن نیستم.
در حد یک شایعه ست که تو فروم playstaionunivercityپیچیده مبنی بر این که احتمالا سونی ماه آینده اولین اطلاعات بازی رو فاش می کنه .کامنت این یارویی که ادعا کردرو می زارم ببینید:
Oh, by the way, I will have a LOT of Killzone 3 news next month.

Sony’s plans for the financial year will be revealed around late February/early March and if Killzone 3 is a part of that plan you can expect to see a lot of news about the game.

This is what I heard: There was talk of trying to release the game by the end of 2010 to compete with Halo: Reach. I personally doubt that this will happen. I am almost certain we will see Killzone 3 Feb/March 2011. I can shed some more light on this next month.
گفته سونی تلاش می کنه این عنوان رو برای اواخر 2010 برای رقابت با Reach آماده کنه که بعید به نظر می رسه و محتمل ترین زمان برای عرضه ی بازی مارچ 2011 هست.
منبع:
http://www.playstationuniversity.com/rumour-first-killzone-3-info-next-month-2159/

زودترین خبری که در مورد بازی میشنوید به احتمال زیاد مربوط به یک Tech Demo از موتور ارتقا یافته K2 میشه در GDC 2010.
Sony مگر اینکه تصمیم داشته باشه سرمایه گذاریش برای ساخت KZ2 رو به برادران فلسطینی ساکن در رام الله و کرانه ی باختری رود اردن ببخشه که همزمان با Reach عرضه ش کنه!!
این خبر اینقدر ناشیانه نوشته شده که اصلاً نمیشه در موردش بحث کرد(اصولاً شایعات ناشیانه روایت میشن ولی این نکته که شرکت های بازی سازی همیشه سعی میکنن بازی هاشونو از بازی های بزرگ دیگران فرار بدن رو دیگه فکر نمی کنم کسی ندونه Etc Call Of Duty:MW2 & Halo 3:ODST که باعث و بانی خیل عظیمی از مهاجرتها به سال 2010 بودند!)پس این موضوع که Sony بخواد میلیون ها یورو(هزینه ی ساخت KZ2 به یورو اعلام شده بود!)رو دو دستی تقدیم مراکز خیریه کنه یه شوخی بیشتر نیست...
وقتی بحث Head to Head کردن بازیهای دیگه بود از این بلبل زبونی ها بلد نبودی...

من فکر میکنم داشتن رو یه دی ال سی کار میکردن ....حالا تصمیم گرفتن روش سرمایه گذاری کنند بکنن یه بازی کامل....ولی مطمین باشید اسمش کیل زون 3 نیست...........درست مثل odst

آخرین ویرایش:
Sony مگر اینکه تصمیم داشته باشه سرمایه گذاریش برای ساخت KZ2 رو به برادران فلسطینی ساکن در رام الله و کرانه ی باختری رود اردن ببخشه که همزمان با Reach عرضه ش کنه!!
این خبر اینقدر ناشیانه نوشته شده که اصلاً نمیشه در موردش بحث کرد(اصولاً شایعات ناشیانه روایت میشن ولی این نکته که شرکت های بازی سازی همیشه سعی میکنن بازی هاشونو از بازی های بزرگ دیگران فرار بدن رو دیگه فکر نمی کنم کسی ندونه Etc Call Of Duty:MW2 & Halo 3:ODST که باعث و بانی خیل عظیمی از مهاجرتها به سال 2010 بودند!)پس این موضوع که Sony بخواد میلیون ها یورو(هزینه ی ساخت KZ2 به یورو اعلام شده بود!)رو دو دستی تقدیم مراکز خیریه کنه یه شوخی بیشتر نیست...
کاملا موافقم رقابت با یه هیلوی تازه نفس و پر از HYPE ...اصلا ممکن نیست..
ODST با اینکه خیلی سر وصدا نداشت این همه گرد و خاک کرد...
ریچ که یه عنوان فوق العادس و از همه مهمتر اولین هیلوی رسمی بعد از هیلو 3 پس باید گفت هیچکس باش نمی تونه رقابت کنه...

بی صبرانه منتظر میمانیم:biggrin1:
خبر خوشحال کننده ایی بود.با این که شماره دومش ایرادهایی داشت اما FPS بزرگ و سختی بود.اما اون تیکش که گفتن برای رقابت با هیلو ریچ یک جک اساسی بود.:cheesygriهمون شماره دومش هیلو کیلر شد بسه.این یکی دیگه پیش کش.اونم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رقابت با هیلو ریچ:)توهم زدن
خواهشا باز از این نظرات روی هوات رو شروع نکن!

اگر تاپیک به شایعه اولین خبر KZ3 عوض بشه به نظرم بهتره.من اول فکر کردم تایید شده و منه گاگول هنوز نمیدونم.به نظر من بندازن نسل بعد بهتره:biggrin1:احتمال 99% شماره سومی داره ولی اگر هم نسازن به نظر من فکر نکنم کسی بهشون گیر بده که چرا نساختین.هر چند تو بخش داستانش مجهولاتی موند ولی خب....
الان حالم خوب نیست نمیدونم چی میگم:biggrin1:

اگر تاپیک به شایعه اولین خبر KZ3 عوض بشه به نظرم بهتره.من اول فکر کردم تایید شده و منه گاگول هنوز نمیدونم.به نظر من بندازن نسل بعد بهتره:biggrin1:احتمال 99% شماره سومی داره ولی اگر هم نسازن به نظر من فکر نکنم کسی بهشون گیر بده که چرا نساختین.هر چند تو بخش داستانش مجهولاتی موند ولی خب....
الان حالم خوب نیست نمیدونم چی میگم:biggrin1:
اینجا خودش بخش شایعات هست.
Killzone 3 هم خیلی وقت پیش تایید شده بود.
و موضوع تاپیک درباره ی زمان افشای اولین اطلاعات هست.

به نظر من که یه جورایی خیلی تابلو هست KZ3, R3 و IF2 تو E3 امسال معرفی میشن!!

KZ3 که به احتمال زیاد همون بازی هست که قراره MC خیلی خفنی داشته باشه و قبلا خبرش بود!

R3 هم که دیگه آمارش لو رفته، مخصوصا اینکه Ins یه آگهی استخدام برای جذب یه کارمند جدید در قسمت ساخت Cinematic و Effect و.. داده!

IF2 هم که رسما معرفی شده!:دی

برای رقابت با هیلو ریچ یک جک اساسی بود.همون شماره دومش هیلو کیلر شد بسه.این یکی دیگه پیش کش.اونم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رقابت با هیلو ریچتوهم زدن
نظرات شما رو باید قاب طلا گرفت:) یعنی چی که نمیتونه رقابت کنه
G.G تا الان چنتا KZ ساخت با این وجود بازم در برابر halo کم نیاورده که هیچی بهتر هم هست
بهتر مقایسه سایت gamepro رو ببینی نظرت عوض بشهhttp://www.gamepro.com/article/feat...-halo-3-single-player-multiplayer-and-extras/
جالب باز فن های 360 دربرابر یک شایعه اومدن جبه گرفتن:) که چی که kz3 برای مقابله
با halo r اخر 2010 ریلیز میشه بر فرض که درست جبه گرفتن ندار پس برای مقابله با چی باید
ریلیز بشه:) هردو fps هستن دیگه تازه که مطمین باشید اگه برای مقابله و این چیزا بود پس چرا
kz2 موقعی که halo 3 منتشر شد نیومد

نظرات شما رو باید قاب طلا گرفت:) یعنی چی که نمیتونه رقابت کنه
G.G تا الان چنتا KZ ساخت با این وجود بازم در برابر halo کم نیاورده که هیچی بهتر هم هست
بهتر مقایسه سایت gamepro رو ببینی نظرت عوض بشهhttp://www.gamepro.com/article/feat...-halo-3-single-player-multiplayer-and-extras/
جالب باز فن های 360 دربرابر یک شایعه اومدن جبه گرفتن:) که چی که kz3 برای مقابله
با halo r اخر 2010 ریلیز میشه بر فرض که درست جبه گرفتن ندار پس برای مقابله با چی باید
ریلیز بشه:) هردو fps هستن دیگه تازه که مطمین باشید اگه برای مقابله و این چیزا بود پس چرا
kz2 موقعی که halo 3 منتشر شد نیومد

دوست عزیز این حرف جکی بیش نیست که kz3 زمانی عرضه میشه که haloreach عرضه بشه یا به اصطلاح head to head بشه.بیشترین میزان فروش بازیهای اول شخص در امریکاست اونوقت اگه هردوبازی همزمان عرضه بشن قشر امریکایی 100%به سمت هیلو میره اونوقت kz3 شکست سختی میخوره.من کاری به اینکه کدوم بازی بهتره ندارم ولی مگه اینکه سونی عقلشو از دست داده باشه که بخواد head to head کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or