اولین اطلاعات و تصاویر از Syndicate reboot لیک شد.

Behrooz

کاربر سایت
syndicate.jpg

شایعات حقیقت داشتند !
اولین اطلاعات و تصاویر از عنوان بعدی استودیوی Starbreeze که با اسم رمز Project Redlime شناخته می شد ، توسط EA Origin لیک شد. همان طور که همه حدس می زدن این عنوان ریبوتی از فرنچایز Syndicate می باشد !
این ریبوت که توسط EA منتشر می شود بر خلاف Syndicate اورجینال که در سال 1993 توسط استودیوی Bullfrog و در سبک Real-time Tactical ساخته شد ، یک عنوان FPS خواهد بود (!).
شعار جدید بازی "پول و کسب و کار فقط از طریق جنگ به دست می آید" خواهد بود.

شما در نقش Miles Kilo(یکی از ماموران تازه وارد سازمان Eurocorp) قرار خواهید گرفت. یک ماجراجویی سخت و بزرگ که پر از انتقام و فساد است، انتظار شما را می کشد.
داستان بازی در سال 2069 دنبال می شود.در این زمان، کل جهان توسط Syndicate ها (کمپانی های بزرگ) اداره می شود.این کمپانی ها انقلابی در ارتباطات و تعامل مردم با تکنولوژِی و دنیای دیجیتال بوجود آورده اند.
داستان بازی توسط Richard Morgank نوشته شده است. (از کارهای قبلی او میتوان به Crysis 2 اشاره کرد).
Co-op Online چهار نفره نیز شامل بازی می شود، همچنین 9 ماموریت بازسازی شده از نسخه ی اورجینال نیز در این مد وجود دارد.

گیم پلی بازی تحت تاثیر DART6(تراشه ای که در اعصاب شما قرار گرفته است) قرار گرفته است.با استفاده از آن می توانید به کل داده ها و اطلاعات مورد نیاز، به صورت یک آرشیو بزرگ دسترسی داشته باشید.همچنین با استفاده از آن می توانید آن سوی دیوار ها رو ببینید.کند کردن زمان ، دستیابی و نفوذ به اطلاعات دشمنان و هرچیزی که در این دنیای دیجیتال وجود دارد از دیگر قابلیت های این تراشه است.

پلتفرمی ذکر نشده است، اما می توان حدس زد که این عنوان برای PS3 ، Xbox 360 و PC در نظر گرفته شده است.

با توجه به توببت Rickard Johansson(از اعضای Starbreeze)-البته متن این توییت فعلا پاک شده است- و همچنین تصویر زیر ، احتمالا این عنوان در شماره ی بعدی GameReactor Sweden که اوایل این هفته منتشر میشود ، به صورت رسمی رونمایی خواهد شد.

تصاویر :

Syndicate-Leak_01.jpg

Click Image for Full-Size

Sources 1 & 2

آخرین ویرایش:
خب بالاخره زمانش رسید ! :دی
من که تجربه عنوان قبلی رو ندارم ولی این یکی با توجه به تیمی که پشتش هست مطمئنآ باید چیز محشری باشه ! از حال و هوای عکسها هم خیلی خوشم اومد مخصوصآ این یکی که یه جو جالبی داره :

Syndicate-Leak_02.jpg

• Like
Reactions: SLASH1

چیزه خوفی میباشد،عکسهایی که حالت گیمپلی دارن باحالن ولی با عکس بالا بیشتر حال کردم (نمیدونم چرا همینطوری الکی:|)

نه مثل اینکه اگه من زمستون کنسول بگیرم میرسم قبل معرفی نسل یه 4 تا بازی انجام بدم

يكي از شاهكارهاي اين نسل.
اره
این یکسال اخیر هر بازی که خبرش رو میزنن توی این سایت قراره بشه شاهکار نسل .... :d
-----------------------
از کرایسیس 2 بگیر بیا برس به درایور و ....
===========================
اگر چیزی قرار باشه شاهکار نسل باشه بتلفیلده .. اونم اگر تو زرد در نیاد از اب :d

از نظرم یه شاهکار میشد تا که این جمله رو دیدم:

داستان بازی توسط Richard Morgank نوشته شده است

چقدر خوشحال بودم نویسنده به این باحالی قراره داستان کرایسیس 2 رو بنویسه و آخرش دیدم چه گندی زد... .

داستان بازی توسط Richard Morgank نوشته شده است. (از کارهای قبلی او میتوان به Crysis 2 اشاره کرد).

این بابا سر بازی قبلی اون همه فک زد(حتی هیلو رو هم ترولید)ولی تهش شد همون شر و وری که همه دیدیم.
اگه اشتباه نکنم هم نسخه قبلی این بازی داستان محور بوده و این نسخه هم یه اِف پی آسِ داستان محوره.
پَ اگه داستان رو بدن دست این مورگان رسما بخش داستانی به اِف رفته:d:|

دقیقا منم دیدم حس کردم Deus خودمونه :دی.

همین حضور ایشون برای گند زدن بازی بسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or