اولین اطلاعات رسمی GTA V

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
gta v توسط take-two تایید شد و در حال حاضر نود درصد اخبار به این بازی اختصاص پیدا کرده است
gta-5-promo-logo.jpg
1-ساخت این بازی به عهده Rockstar North خواهد بود و شهر این بازی نیز لوس سانتوس خواهد بود
و روستا ها و سواحل بزرگ تر شدند و جزییات بیشتری دارند و جاه طلبانه ترین بازی که راک استار تا حالا ساخته

2-این بازی نو اوری های بسیار در سبک open-world به وجود خواهد اورد در زمینه های داستان سرایی .طراحی مراحل و بخش
مولتی پلیر .این بازی تمرکز بالایی بر دلار و پول دارد.این بازی در زمان حال و در جنوب کالیفرنیا اتفاق خواهد افتاد

اه ، پس سن فيرو و لاس سنتوراس نيستن . چارشاخ مونده بودم يعني ميشه اون همه وسعت با اين جزئيات؟ :d

پس اون حرف و حديث هاي 5-6 ماه پيش درست از آب در اومد كه شهرش يه شهر لوس آنجلس ماننده. يعني همون لوس سانتوس اما بزرگتر

اه ، پس سن فيرو و لاس سنتوراس نيستن . چارشاخ مونده بودم يعني ميشه اون همه وسعت با اين جزئيات؟ :d

پس اون حرف و حديث هاي 5-6 ماه پيش درست از آب در اومد كه شهرش يه شهر لوس آنجلس ماننده. يعني همون لوس سانتوس اما بزرگتر
راک استار هنوز هیچی رو رسما اعلام نکرده
به نظر شما چرا توی بازی هواپیما هست ؟ اگر قرار باشه فقط یه شهر باشه هرچقدرم بزرگ خیلی خنده داره که هواپیما داشته باشه

هنوز معلوم نیست اما اتفاقات اصلی حتما درون لسانتوس(مثل sa که بازی از ls شروع و به ls ختم میشه) رخ میده احتمال اینکه بازی به سن فیرو و لسونتوراس هم کشیده بشه هست

برادر من.rockstar همه چی رو تاید کرده. اصلا خود rockstar گفته فقط لوس سانتوس تو باریه. البته مناطق کویری و روستاها هستند.پس وجود هواپیماها طبیعیه. والا توvg247که نوشته بود خود rockstar به ما گفته فقط همین یک شهره.حالا میخوای قبول کن میخوای نکن.ما هم به اندازه ی شما ناراحتیم.ولی خوب نمیشه انکار کرد!
http://www.vg247.com/2011/11/03/gta-v-to-take-place-within-los-santos-surrounding-areas/
ا
ینو بخون خواهشا.

راک استار سایت رسمی داره اگر قرار بود خبری منتشر کنه اول توی سایت خودش اعلام می کرد بین این همه سایت چرا به vg247 فقط اعلام کنه ؟
تا موقعی که راک استار اعلام نکنه نمی شه چیزی گفت
یعنی شما میگی هواپیما گذاشتن که باهاش بریم روستا ؟ خنده دار میشه که
هرچند خود راک استار هم اعلام کنه من ناراحت نیستم چون کاملا اطمینان دارم به راک استار
ویرایش:
خود راک استار هم اعلام کرده
http://www.rockstargames.com/newswire/article/19471/grand-theft-auto-v-official-announcement.html
بازی فقط در ls هستش
باید منتظر موند

آخرین ویرایش:
بعییده! *R اعلام کرده بود این شماره تو San Andreas اتفاق میوفته که این عیالت شامل سه شهر میشه نه یک شهر پس اون بین شهر ها و زمین کشاورزی و توربین چی بود! اگر فقط لس سانتوس باشه اخرت زد حاله
وقتی GTA SA یه اون عظمت درست کردن دوباره میتونن همون رو به وجود بیارن تَهش اینه که میشه 2-3 دیسک رو 360

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or