اولین اطلاعات در مورد Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
FM3_E3_R8_5(2).jpg

چندی پیش Forza 3 اولین نمایش خود را در کنفرانس Microsoft نشان داد
با وجود اینکه افرادی که در کنفرانس حضور داشتند علاقه خاصی نسبت به این بازی نشان ندادند اما سطح کیفی بازی بسیار بالا بود :

در بازی 400 مدل ماشین و100 Track ام از : پیست اتومبیلرانی ، جنگل ، مناطق کوهستانی و ... وجود خواهد داشت
در بازی سیستم Cockpit View ( که بازیباز در این حالت بازی را از درون ماشین دنبال میکند ) وجود خوهد داشت
جالبترین قابلیتی که در این نسخه به بازی اضافه شده است سیستم “HD Video Editor” است که میتوان ان را یک Relpay Editor یا یک Full Motion Photomode دانست که میتوان با ان ویدیو های بازی خود را ویرایش Save و ... کنید
همچنین شما میتوانید این ویدیو ها را بر روی شبککه قرار داده و با دوستان خود به اشتراک بگذارید :smile:
هنوز اطلاعات کاملی از بازی در دسترس نیست و این اولین اطلاعات از بازی است

Source
اولین تصاویر از بازی

شما نظراتت رو برای خودت نگه دار.تو بخش Career همین ماشینها کار ادمو راه میندازن اول اول که مجبوری ماشین دست دوم بخری و وارد مسابقات بشی.

باز هم نظرات قشنگ کاربران در مورد GT5
اگه فورزا 3 همین تعداد ماشین رو داشت ...

این مال اول بازیه عزیز شما اگر 100% بازی رو تموم کنید که به هیچ عنوان کار ساده ای نیست ماشینهای جنرال موتور مال 1890 هم آزاد میشه.

در کل به شما دوستان پیشنهاد میکنم برید nfs بازی کنید:-"

چرا جوش میارین..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر کنم این بحث های سیاسی رو شما هم اثر گذاشته..

من خودم طرفدار پرو پا قرص GT هستم.. تا حالا هم یک بار Forza بازی نکردم.. ولی میگم هر چی ماشین کمتر باشه بهتره..

هیچ دلیلی وجود نداره که ما از هر ماشینی استفاده کنیم..

حالا اگر بخوای برای تفریح با این ماشین ها بازی کنی یک چیزی ولی اگر مجبورت کنند تو مسابقه از این ها استفاده کنی خیلی زد حال میشه..آخه تو کجای دنیا مردم اول با ماشینهای دهه 60 مسابقه حرفه ای میدن..

دوباره بحث رو شروع کردید.ماشین های GT بر اساس کلاس بندی هستن که هر کدوم تو یه مدل ریس شرکت میکنه درست مانند تمامی بازیهای دیگر سیمولیشن
می دونید مشکل از کجاست مشکل از اینجاست تا یکی یه نظری میده سریع یکی پیدا میشه و مثله کسی که یه فرصت ناب برای کوبوندن یه آدم و خالی کردن عقده هاش پیدا کرده شروع می کنه و تا اون یارو رو یه جوری سربه نیست نکنه ولکن نیست.
والا اگه بحث سر تفهیم کردن و تصحیح اطلاعات افراد باشه کسی با اون شکل و با اون لحن افراد رو مورد خطاب قرار نمی ده.شرمنده همش آف شد ولی فکر کردم مهمه که بگم.

ولی بازیه خیلی قشنگیه ها:biggrin1:

آخرین ویرایش:
ولی میگم هر چی ماشین کمتر باشه بهتره..
دمت گرم ! جدی گفتی یا شوخی کردی ؟!
پس بگیم FIFA 09 هم بیکاره که این همه تیم و باشگاه و بازیکن رو شبیه سازی میکنه. بشینه 30 تا تیم اول جهان رو بسازه با 20 تا باشگاه پرطرفدار و بعد هم بگیم تیم زیاد به درد نمیخوره.
سلیقه ها متفاوته و لیست ماشینها هرچی بیشتر باشه میتونه سلیقه های بیشتری رو جواب بده. شبیه سازی هم الزامآ قرار نیست شبیه سازی بوگاتی و پورشه 911 و ... باشه. میتونه شبیه سازی یه ماشین 70 اسب بخاری باشه ولی بازم آدم ازش لذت ببره. همون طور که من توی GT4 نصف وقتم رو با ماشینهای جالب قدیمی میگذروندم و واقعآ هم لذت میبردم. خیلی ها مثل من شاید دوست داشته باشن از ماشینهای کالسکه ای قرن 19 (دهه 1890) تا جدیدترین ماشینهایی که هنوز تولید نشده و فقط یه طرح مفهومی هست (Concept هایی که همیشه توی سری GT وجود داشته) تا ماشینهای عجیبی مثل ماشین Nike (که توی GT4 وجود داشت Nike One) تا ماشینهای مخصوص رالی (و توی نسخه جدید NASCAR) استفاده کنن. چون قرار نیست کل لذت بازی توی سرعتش باشه و اون طوری میشه Burnout بازی کرد.
من واقعآ کیف میکردم وقتی توی لیست GT4 از فولکس قورباغه ای (Beetle نسل قدیم) رو میدیدم تا Xantia (از شرکت Citroen) از ماشینهای عجیب غریب سوزوکی
من این روزا حوصله صحبت کردن ندارم ولی لطفآ بی منطق هم نباشین ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or