اولین اطلاعات در مورد Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
FM3_E3_R8_5(2).jpg

چندی پیش Forza 3 اولین نمایش خود را در کنفرانس Microsoft نشان داد
با وجود اینکه افرادی که در کنفرانس حضور داشتند علاقه خاصی نسبت به این بازی نشان ندادند اما سطح کیفی بازی بسیار بالا بود :

در بازی 400 مدل ماشین و100 Track ام از : پیست اتومبیلرانی ، جنگل ، مناطق کوهستانی و ... وجود خواهد داشت
در بازی سیستم Cockpit View ( که بازیباز در این حالت بازی را از درون ماشین دنبال میکند ) وجود خوهد داشت
جالبترین قابلیتی که در این نسخه به بازی اضافه شده است سیستم “HD Video Editor” است که میتوان ان را یک Relpay Editor یا یک Full Motion Photomode دانست که میتوان با ان ویدیو های بازی خود را ویرایش Save و ... کنید
همچنین شما میتوانید این ویدیو ها را بر روی شبککه قرار داده و با دوستان خود به اشتراک بگذارید :smile:
هنوز اطلاعات کاملی از بازی در دسترس نیست و این اولین اطلاعات از بازی است

Source
اولین تصاویر از بازی

کاشکی یه خوورده ماشین بیشتر داشت تا حداقل با GT 5 یکم بیشتر رقابت میکرد ولی امسال احتمالا بهترین بازی ماشین سواری میشه:love:
من واقعا خیلی برام جای سواله که تعداد ماشین های موجود ملاک بر بهتر بودن اون بازیه؟!!!

400 تا ماشین هست. خوب. کودوم احدالناسی هر 400 تا ماشین رو انتخاب میکنه و چه مدت باهاش رانندگی میکنه؟؟؟؟

من واقعا خیلی برام جای سواله که تعداد ماشین های موجود ملاک بر بهتر بودن اون بازیه؟!!!

400 تا ماشین هست. خوب. کودوم احدالناسی هر 400 تا ماشین رو انتخاب میکنه و چه مدت باهاش رانندگی میکنه؟؟؟؟

فک کنم منظور دوستمون تنوع(درست نوشتم؟:biggrin1:) بیشتر و انتخاب بیشتر و از نظر تبلیغاتی بود.

یه مثال سادش هم همین قیمتاس که به فرض 360 رو میدن 399 دلاره نه 400 . چرا چون از نظر روانشناسیه تبلیغاتی 75% مردم در رنج محصول 300 دلاری میبننش .

و..... ..... ......

یکی از دلایلی که باعث برتری بازیها نسبت به هم میشود امکانات اون هاست .
اگر این جوری نبود چرا در بازی Oblivion حدود 800 تا مرحله ی فرعی گزاشتند ؟ شاید یک نفر عشق یا همون فن این بازی بود شاید بخواد همه ی ماشین ها رو انتخاب کنه !!! منم Oblivion حدود 500 تا کارش رو انجام دادم !

یکی از دلایلی که باعث برتری بازیها نسبت به هم میشود امکانات اون هاست .
اگر این جوری نبود چرا در بازی Oblivion حدود 800 تا مرحله ی فرعی گزاشتند ؟ شاید یک نفر عشق یا همون فن این بازی بود شاید بخواد همه ی ماشین ها رو انتخاب کنه !!! منم Oblivion حدود 500 تا کارش رو انجام دادم !
اصلا ربطی نداشت.
شما این بازی رو دیدی که اینطوری بوده.
در صورتی که این قاعده برای بسیاری بازیای دیگه اینطور که میگید صدق نمیکنه.
نمونش:Mercenaries 2

من احدناسشو نمیدونم ولی خودم اگه بازی میکردم با هر 400 تا بازی میکردم آخه حیفن باهاشون بازی نکنی :biggrin1:
اما امیدوارم بازی خوبی از آب در بیآد :smile::smile:

حداکثر 150 تا از ماشین های GT5 رو ماشین های زیر 200 اسب بخار تشکیل میدن که اصلا به درد مسابقه نمی خورن و 70 80 تا دیگه هم ماشین های مسابقه ای با نیروی زیاد هستن که اصلا نمی شه کنترلشون کرد و 50 60 تای دیگه هم از سدان هایی تشکیل میشن که فقط به درد این می خورن که تو گاراژت نگهشون داری و هر چند وقت یکبار بری نگاهشون کنی ولی بقیه ماشین ها انصافا عالی طراحی شدن و لذت مسابقه رو القا می کنند .
ولی ماشین های Forza همشون برای Race هستن و ماشین های اضافه نداره .

حداکثر 150 تا از ماشین های GT5 رو ماشین های زیر 200 اسب بخار تشکیل میدن که اصلا به درد مسابقه نمی خورن و 70 80 تا دیگه هم ماشین های مسابقه ای با نیروی زیاد هستن که اصلا نمی شه کنترلشون کرد و 50 60 تای دیگه هم از سدان هایی تشکیل میشن که فقط به درد این می خورن که تو گاراژت نگهشون داری و هر چند وقت یکبار بری نگاهشون کنی ولی بقیه ماشین ها انصافا عالی طراحی شدن و لذت مسابقه رو القا می کنند .
ولی ماشین های Forza همشون برای Race هستن و ماشین های اضافه نداره
دوباره بحث رو شروع کردید.ماشین های GT بر اساس کلاس بندی هستن که هر کدوم تو یه مدل ریس شرکت میکنه درست مانند تمامی بازیهای دیگر سیمولیشن

ولی ماشین های Forza همشون برای Race هستن و ماشین های اضافه نداره .

هم شما درست میگی هم پسر عموت-

یعنی polyphony digital کلا بیکاره دیگه 300 تا ماشین ساخته هویجوری الکی ولکی - از حرفات معلومه(تابلو)که این بازی رو آماتوری بازی میکردی-- :-"

تو GT4 یادمه ماشین های دهه 50 میلادی هم داشت که اصلا استفاده نمیشد..

classic-mercedes-benz.jpg

به نظر من هر چی ماشین ها کمتر باشه بهتره..
شما نظراتت رو برای خودت نگه دار.تو بخش Career همین ماشینها کار ادمو راه میندازن اول اول که مجبوری ماشین دست دوم بخری و وارد مسابقات بشی.

باز هم نظرات قشنگ کاربران در مورد GT5
اگه فورزا 3 همین تعداد ماشین رو داشت ...
بهرحال با توجه به بزرگی سری GT حتی مقایسه شدن(بخونید اویزون شدن) به GT5 هم برای بعضی بازیها افتخار بزرگیه.
الان پستم پاک میشه.

تو GT4 یادمه ماشین های دهه 50 میلادی هم داشت که اصلا استفاده نمیشد..

classic-mercedes-benz.jpg

به نظر من هر چی ماشین ها کمتر باشه بهتره..

این مال اول بازیه عزیز شما اگر 100% بازی رو تموم کنید که به هیچ عنوان کار ساده ای نیست ماشینهای جنرال موتور مال 1890 هم آزاد میشه.

در کل به شما دوستان پیشنهاد میکنم برید nfs بازی کنید:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or