شایعه اولین اطلاعات درز کرده از Dark Souls III

Mr. Worldwide

کاربر سایت
264545-DSSS.jpg

کانال یوتویبی به نام The Know که قبلا شایعات مرتبط به « سایلنت هیل » را پخش می کرده حال، اقدام به انتشار اطلاعات و تصاویری از سومین قسمت مجموعه « دارک سولز » را کرده است.

طبق شایعات قبلی کارگردانی این عنوان برعهده «هیدتاکا میازاکی» خواهد بود و بازی در E3 معرفی خواهد شد.

جزئیات:
* بازی قرار است در سال 2016 برای PlayStation 4 و Xbox One عرضه شود، همچنین در کنار این ها نسخه PC بازی هم منتشر خواهد شد( اما قطعی نیست).
* بازی از 1-4 حمایت می کند بدین معنی که، شما می توانید بیش از یک نفر را احضار کنید یا از ویژگی بازیکن در برابر بازیکن استفاده خواهید کرد.
* 10 کلاس مختلف قابل بازی از همان شروع بازی در دسترس خواهد بود.
* 45 دمشن جدید، 15 باس فایت جدید در دارک سولز 3 حضور دارند و هیچ کدام از شخصیت ها و هیولاهای قبلی در تعداد در این تعداد گفته شده شمارش نشده‌اند.
* 100 سلاح جدید به همراه 40 دست زره کامل وجود دارد.
* 60 دقیقه کات سکانس با پردازش از داخل موتور در بازی اجرا می شوند و بیشتر آنان از پیش تهیه شده نیستند.
* 12 منطقه جدید در بازی وجود دارد.
* مسیر شما با ارتباط با دیگر بازیکنان آنلاین تغییر میکند. شما می توانید در مراسم « قربانگاه » باشید، شما می توانید بدن های مرده اطراف را با خود حمل کنید و آنان را برای قربانی انتخاب کنید، مراسم را انجام داده و حتی وارد بازی دیگر بازیکنان شوید. وقتی مراسم قربانی را انجام می دهید در محلی که بدن قربانی را انتخاب کردید آتشی ایجاد خواهد شد. با این حال، اگر این کارها را انجام بدهید هدفی عالی برای دیگر بازیکنان خواهید شد. این کار باعث تغییر در روند بازی شما می شود.
* منابع نور و مکان های دشمنان قابل تغییر هستند.
* باس های مبارزاتی بازی دارای حالت جدیدی به نام « Heat Up » هیت آپ هستند، که به طور کلی نحوه مبارزه باس فایت را تغییر داده و غیر قابل پیش بینی می سازد.
* بازی دارای حالت جدید به نام « Sword Fighting Arts » سورد فایتینگ آرتز که شامل موارد «راش این» یا همان تهاجم و « سرکل » که بدین معنا بود که به شما اجازه می داد به سمت دشمن شیجره زده و باعث ضربات سنگین به دشمن می شد ( چیزی مثل جاخالی دادن ).

تصاویر:

منبع

منظورتون از میلک شدن من نمیفهمم والا

بازی 2014 اومده و به احتمال زیاد بهاز 2016 یا پائیز بیاد که دو سال فاصله میشه بینش.بد هر دوسال بازیش بیاد؟؟ (یه نسخه کاملش که چند وقت پیش اومد کاری ندارم)

شاید برای اونایی که BB بازی کردن اذیت کننده باشه ولی خب این دوبازی از لحاظ گیمپلی فرق زیادی دارن.

خودم دوست دارم تعطیلات 2016 بیاد که یه خورده BB فراموش شده باشه:d
دقیقا منظور از میلک همون تیکه ی بولد شدست.
در اینکه یه شاهکار دیگه متولد میشه شکی نیست، اما شخصا ترجیح میدم برای بازی های میازاکی انتظار بیشتری بکشم. :d

مرسی از خبر و اطلاعات کامل...

:x:x

خوب Milk شدن نداره سری Souls که بچه ها :-"
جون من محل ها و Lore نصف مرحله ی یدونه از بازی های سری سولز رو بزاری میشه دوتا از اون بازی هایی که صفت میلک شدن رو براشون بکار میبرن.... :d

به هرحال من منتظرم L1 رو نگهدارم مثل معتاد ها تا سپرم بالا باشه...
با تشکر...

^____^

نمیدونن چون تاحالا یکیش هم درست بازی نکردن :d

اگه 2017 منتشر بشه که خوب فاصلش با شماره قبل(یعنی3سال)ولی اگه 2016 بیاد یکم زوده دیگه....مخصوصا که بلادبورن هم تازه اومده

در کل با این سرعتی که اینا بازی میدن من فکر نکنم کارگردانش میازاکی باشه و اگه باشه هم احتمالا 2017 منتشر میشه......حالا باید دید چی میشه:d

.

به نظر من bloodborne رو نباید جزو سری DS حساب کرد چون هم انحصاری بود و هم هر کسی نمیتونست بازی کنه و بعدش بازی bloodborne از نظر بعضی چیزها خیلی محدود بود مخصوصا کلاس بازی تو DS کلاس بازی و کاراکتر تو انتخاب بازی خیلی تاثیر داشت شما knight بودی با pyromance کلا داستانه کاراکترت فرق میکرد تنوع خیلی بیشتر از bloodborne بودولی محیطهای bloodborne واقعا معرکه بودن حالا تصور کن DS 3 ترکیبی بشه از محیطهای Bloodborne و DS منفجر میکنه:d

تو یه سایت خوندم که گارگردان بازی گفته این آخرین سری از بازی هایdark souls نیست

آقا فیلم گیم پلی بازی رو دیدم خیلی بازی توپی شده از پاشیدن خون تا حرکاتش عالی هستن

آخرین ویرایش:
اگه 2017 منتشر بشه که خوب فاصلش با شماره قبل(یعنی3سال)ولی اگه 2016 بیاد یکم زوده دیگه....مخصوصا که بلادبورن هم تازه اومده

در کل با این سرعتی که اینا بازی میدن من فکر نکنم کارگردانش میازاکی باشه و اگه باشه هم احتمالا 2017 منتشر میشه......حالا باید دید چی میشه:d

.

یه جا خونده بودم بازی 2 ساله در دست ساخته...سرعتی درکار نبوده.
----------------------

عزیزانی که از میلک بودن بازی میگن.... من حاضرم این میلک رو تا عمر دارم بمکم :d باتشکر :d

.

شک نکن خودشه ! اگه میبودید و میدیدید این بشر چقدر کار میکنه... بماند که علاوه بر این و DLC های بلادبورن و چندتا چیز دیگه , رییس کل هم هست و باید دائم کاری مربوط به شرکتو انجام بده.
البته ناگفته نمونه که ماها هم چوبشو میخوریم و اکثر تا نیمه شب شرکت میمونیم و تعطیلات سه روزه تابستون هم باید بیایم :((. ولی خوب, خوبیش اینه که کاری که میکنیم لذت بخشه :)

• Like
Reactions: SMM9

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or