اولین اطلاعات از Modern Warfare 3

Outer Heaven

کاربر سایت
به تازگی از طرف kotaku اولین اطلاعات از mw3 انتشار یافت چون متن خبر زیاده به صورت شماره ای قرار میدم)

1-بازی دورنمای سری راتغییر خواهد داد.

2-بازی با همکاری سه استیدیوی Infinity Ward, Sledgehammer Games Raven Software
ساخته می شود.

3-داستان بازی پس از اتمام مبهم بازی قبلی(mw2) شروع می شود جایی که آمریکا با حملات شدید روسیه دست و پنجه نرم میکند.

4-بازی بازیکنان را به سراسر جهان ودر قالب نقش های مختلف نظیر(Russian Federal
(Protective Services agent, SAS Operative, tank gunner, AC-130 gunnerقرار خواهد داد.

5-علاوه بر شخصیت های نسخه قبل شخصیت های جدیدی نیز به بازی اضافه خواهند شد.

6-بازی حدود 15 مرحله خواهد داشت.

7-در بخش تکنفره بازی به سوالاتی که بازیبازها ممکن است از mw1-mw2 داشته باشند پاسخ خواهد داد و دو شخصیت جدید در قالب نیرو های دلتا فورس به نام های frost و sandman معرفی میکند.

8-مولتی پلیر بازی دارای مپ های جدید و دو مدSurvival و Mission خواهد داشت.

نکات زیر در مورد داستان بازی میباشد. اگه خواستین بگین ترجمه کنم.

Modern Warfare 3 opens at the end of Modern Warfare 2 with the US fighting Russian forces on the ground in America. Vladimir Makarov is back, and Captain John “Soap” MacTavish and Captain John Price are wounded and “on the run” with Russian informant Nikolai.
The trio is hiding out in a safehouse in Dharmasala, India, where they are attacked by Makarov’s men, where players will take on the role of Yuri, a loyalist who works for Nikolai. As the safehouse becomes compromised, the men flee in a helicopter.
After this, the game takes players into Manhattan where Russia is attacking with ships stationed in the Hudson River. To counter this, the US calls in Delta Force where players step into the role of Frost, a Delta Force operative Sandman’s command which is ordered to take a tower on top of the Stock Exchange building.
After this, you’ll fly over the city in a Blackhawk, gun down enemy choppers, and fly out to the Hudson where you must sink a Russian sub that is “cooredinating the attacks.”

Players will also play a Russian agent who is protecting the Russian president on his way to sign a peace treaty with the US. The plane is attacked with the intent to kidnap the president and his daughter, who happens to escape. The president is not so lucky, and falls into the hands of Makarov – who does not want a peace treaty. He obtains launch codes from the captured president and starts attacking the US.
Players will again go back to Price, Soap and Yuri in Africa who will be dealing with a South African arms dealer before heading to Sierra Leone. Then another switch happens, as you go into the role of an SAS operative who must stop the delivery of weapons of “mass destruction” over on the London docks.
European cities are also getting attacked, such as Hamburg, Germany where players take on the role of a tank gunner fighting to push back the Russians.
The game’s final mission occurs in Dubai, where Yuri, Price and Sandman launch an assault on a hotel where Makarov is hiding and he finally meets his much anticipated demise.
The game supposedly also includes a “post-credits level” featuring the burning of Washington, DC.

ترجمه داستان (با تشکر ازsa_sa)

همانطور که در بالا گفته شد بازی دقیقا از جایی که نسخه ی 2 به اتمام رسید شروع میشود که نیروهای روسیه در خاک امریکا حضور دارندVladimir Makarov در این نسخه برگشته و دو کاکتر قهرمان ما یعنی MacTavish و Price به شدت مجروح شده اند که این 2 به وسیله ی جاسوس روسیه یعنی Nikolaiدر حال فرار هستند این 3 نفر در هند در شهرDharmasalaدر خانه ای مخفی شده اند که قرار است انجا توسط افراد ماکاروف مورد حمله قرار بگیره و در این حال شما در نقش یکی از افراد مورد اعتماد Nikolai به نامYuri ایفای نقش میکنیدکه همزمان با حمله ی دشمن این چند نفر به وسیله ی یک هلی کوپتر واردصحنه شده.بعد اینها ادامه ی جنگ در نیویورک در جایی که روسیه کشتیهای خود را در محلی به نام Hudson مستقر کرده است به حملات خودش ادامه میده و اینجا برای ضد حملهی امریکا نیروهای دلتا رو فرا میخونه که در اینجا شما اختیار FROST (همون کاراکتر جدیده) تحت امر Sandman است . که ماموریت شما تصاحب ساختمان Stock Exchange است.شما در نقش خلبان یک هلیکوپتر Blackhawk باید بر فراز رودخانه Hudson (در منطقه منهتن) پرواز کنید و کشتی های روسی را نابود نمایید.

بازی در محلهای زیر اتفاق میفتد
هند
نیویورک
هواپیمایی که رییس جمهور روسیه رو منتقل میکنه
شهری در سیرالئون
لندن
موگادیشو در سومالی
هامبورگ
پاریس
پراگ در چک
قلعه ای در کوهستانهای چک
برلین
کاخ کرملین روسیه
دوبی
واشنگتن

بعداز این مرحله شما در نقش مامورهایی که ماموریت انها حفظ جان ریئس جمهور امریکا است را بر عهده دارند و ریئس جمهور روسیه در صدد توافق نامه ی صلح به امریکا فرستاده میشود که در انجا رئیس جمهور و دخترش به دست نیروهای خودی یعنی ماکاروف اسیر میشه و ماکاروف هم بشدت مخالف صلح با امریکا است و همانجا ماکاروف کدهای امنیتی رو از ریئس جمهور میگیره و به فکر یک حمله ی دیگه به امریکا میشه.بازیکنها دوباره به افریقا میروند و که در انجا Price, Soap و Yuri را حضور دارند این 3 نفر یک قرار با فروشنده ی اسلحه در Sierra Leone را درند و و اینجا شما در نقش مامور نیروی امریکا که قراره جلوی محموله ی اسلحه ای رو که به لندن میره رو بگیره.بازی در شهرهای مختلفی صورت میگیره مثل هامبورگ که بازیکن باید در نقش راننده ی یک تانک باشه که برای مقابله با حملات دشمن (روسیه) دفاع کنه. و اخرین ماموریت بازی هم در دبی خواهد بود جایی که Yuri, Price و Sandman حضور دارند که حمله ای رو به هتلی که ماکاروف در اون اقامت داره ترتیب میدن. اینطور که گفته شده بازی داری مرحله ای بعدر تمام شدن بازی و نوشتن نام سازنده ها داره که این مرحله در واشنگتن رخ میده که نشون میده این شهر در حال سوختنه.

لیستی از مکان های وقوع بازی:

• Dharmasala, India
  • New York, New York
  • A plane transporting the president of Russia
  • A town in Sierra Leone
  • London, England
  • Mogadishu, Somalia
  • Hamburg, Germany
  • Paris, France
  • Prague, Czech Republic
  • A castle in the Czech mountains
  • Berlin, Germany
  • The Kremlin in Moscow, Russia
  • Dubai, United Arab Emirates
  • Washington. D.C
منبع

آخرین ویرایش:
تخریب پذیری...تخریب پذیری....کشتین بابا مارو با این تخریب پذیری مصنوعی بدکمپانی!
والا بخدا خراب شدن ساختمونها وپرپر شدنشون درهوا مثل کاغذ خیلی هم جذاب نیست! من نمیدونم اخه چی داشت این بدکمپانی2؟! این همه باگ تو بازی بود فقط کیلید کردین رو تخریب پذیری؟
بتلفیلد نه بخش تکنفره قابلی داره نه بخش مولتی انچنان جذابی داره همش هایپه!
هم مولتیش رو بازی کردم هم تکنفرش رو والا از هیچ نظری به پای مدرن وارفر نمیرسه امار و ارقام هم همین رو نشون میده حالا یه عده اقلیت میخوان بزور بیان بگن این بازی متوسط چنین است و چنان است!
حالا درمورد بتلفیلد 3 نظری نمیدم چون هنوز نیومده ولی با اطمینان میگم که این عنوان بازهم در مقابل سری COD و خصوصا MW3 به معنی واقعی کلمه له خواهد شد.
این همه جنجال هم از طرف فنهای بتلفیلد بخاطر نتیجه از پیش مشخص شده رقابت این بازی متوسط با سری COD هست.
معراج من توقع بیشتری از تو دارم ! مپ های بزرگ که کاملا برای مولتی طراحی شدن کمپر نمی تونه توش باشه 1 !
تخریب پذیریش هم خیلی خوبه ! درسته BC2 ناقص بود تخریب پذیریش اما در زمینه خراب کردن در و دیوار خیلی خوب بود :دی فقط خراب کردن کف اتاق به صورت مستقیم نمی شد که این تنها نقطه ضعف تخریب پذیریش ِ که BF3 کاملا حلش کرده .
مولتیش مپاش بزرگه جان من 1 هفته فقط زحمت بده DM بازی کن فقط ! بعدش ببینم اصلا سراغ ِ CoD میری ؟ DM ـش رو برای این میگم چون مپش به نسبت کوچیک تره :دی

میگم این مدل سلاح های بازی مستقیم از BO و نسخه های قبل وارد شدن ؟!
COD: Black Ops

PSG1-black-ops-1024x590.jpg

COD: Modern Warfare 3

modern-warfare-3-psg1.jpeg

بابا این عکس ها همش الکیه .

من چندتا از اين انجمن هاى خارجى رو يه ديد زدم لامصب امسال همه تيريپ ضد cod برداشتن مختص بازى سنتر نيست .
اينجورى باشه فكر نكنم خوب فروش كنه البته همچين بد هم نميشه ها اينجورى اكتيويژن مجبور ميشه يه تكونى به خودش و بازيش بده.

من می گم اسم تاپیک رو عوض کنید
جنگ BF:BC3 و MW3 عنوان مناسبیه
چاقو کش هم که زیاد دارن دو عنوان
:d
جان من یکی پیدا شد بگه دوتاش خوب بودن ؟
من می خوام اینو بگم
گرچه لایو نزدم اصلا BC3 رو . اما بودن کسایی که راضی بودن
;)

معراج من توقع بیشتری از تو دارم ! مپ های بزرگ که کاملا برای مولتی طراحی شدن کمپر نمی تونه توش باشه 1 !
تخریب پذیریش هم خیلی خوبه ! درسته BC2 ناقص بود تخریب پذیریش اما در زمینه خراب کردن در و دیوار خیلی خوب بود :دی فقط خراب کردن کف اتاق به صورت مستقیم نمی شد که این تنها نقطه ضعف تخریب پذیریش ِ که BF3 کاملا حلش کرده .
مولتیش مپاش بزرگه جان من 1 هفته فقط زحمت بده DM بازی کن فقط ! بعدش ببینم اصلا سراغ ِ CoD میری ؟ DM ـش رو برای این میگم چون مپش به نسبت کوچیک تره :دی
اخه تو نگاه کن ببین فنهای بتلفیلد چجوری در افشانی میکنن بعد بیا به من گیر بده:d
حالا مولتیش بخوره تو سرمن:dدیگه سینگل COD که از هر نظر از بتلفیلد بهتره! اومدن سینگل بتلفیلد رو بهتر از COD میدونن! بتلفیلد بازی خوبیه ولی نمیتونه سری COD رو تحت تاثیر قرار بده با بازیهایی مثل بد کمپانی 1و 2 ! حالا درمورد بتلفیلد 3 نظری نمیدم چون هنوز نمیدونیم چیه؟

اخه تو نگاه کن ببین فنهای بتلفیلد چجوری در افشانی میکنن بعد بیا به من گیر بده:d
حالا مولتیش بخوره تو سرمن:dدیگه سینگل COD که از هر نظر از بتلفیلد بهتره! اومدن سینگل بتلفیلد رو بهتر از COD میدونن! بتلفیلد بازی خوبیه ولی نمیتونه سری COD رو تحت تاثیر قرار بده با بازیهایی مثل بد کمپانی 1و 2 ! حالا درمورد بتلفیلد 3 نظری نمیدم چون هنوز نمیدونیم چیه؟
میدونم :دی سینگل BC2 کلا گند زد ! اما سینگل CoD هم غیر صحنه های سینمایی هیچی نداشت . حرف ما MW2 هستا ! یعنی اصا ارزش بحث کردن نداره سینگل جفتشون :دی

میدونم :دی سینگل BC2 کلا گند زد ! اما سینگل CoD هم غیر صحنه های سینمایی هیچی نداشت . حرف ما MW2 هستا ! یعنی اصا ارزش بحث کردن نداره سینگل جفتشون :دی
یعنی چون سینگل بتلفیلد ضعیفه و تو بتلفیلد دوس داری ، پس سینگل کالاو هم ضعیفه ؟!

باز. MW2 همش 4 ساعت و خورده ای گیم پلی داره تو بخش تک نفره معلومه همش مشتاقی چون در مجموع اندازه دو تا فیلم سینمایی طول نمیکشه. تمام اتفاقات پشت سر هم عرضه شده و اتفاقا یادمه تو نقد گیم اسپات (a.k.a برهان علیت و هستی گیمرهای ایرانی) هم همچین چیزایی گفته بود و گفته بود داستانش جالب نیست و کوتاهه و همش میخواد با یه بووووم ـه بزرگ سورپرایزتون کنه و ازینجور چیزا... این دیگه کتاب مقدستون بود من نبودم.. کتاب مقدس مربوطه در مورد BC2 میگه کمپین عالی داره و ...

میخوام بگم تو زمان کوتاه تر the chain of events به نظر خیلی هیجان انگیز میاد...

عجب , پس نباید اتفاقات پشت سر هم بیفته ! حداقل می خواهید یه ایراد الکی بگیرید یکم منطقی تر عمل کنید .
به قول خودتون MW2 فقط با بووووم ـه سورپرایز می کرد ( که اصلا این نبود )
همون بوووم ـه هم BC2 نداشت ! همون صحنه های سینمایی هم BC2 نداشت !

سینگل ـه COD بهتره؟ صحنه های اکشن تکراری که قابل پیش بینی هستن،داستان تکراری آمریکا ُ روسیه.شما تحت تاثیر رو چی معنی می کنی؟ این که همش یه شخصیت آمریکایی توسط یه شخصیت روسی کشته بشه،بعد بازی بدون هیچ دلیلی تو صحنه آهسته بره ؟

MW ُ MW2 که تفاوت آن چنانی نداشتن،برعکس این BC2 بود که به معنای واقعی پیشرفت کرد (از نمرات کاملاّ مشهوده). Battlefield 3 هر چقدر هم خوب باشه،اصلاّ بهترین شوتر این نسل بشه باز هم نمی تونه به فروش COD و موفقیت اون دست پیدا کنه.هدف Activision کاملاّ مشخصه؛ارائه ی یک شوتر ـی که عامه پسند باشه و همه ازش لذت ببرن.تاکتیک خوبی رو هم پیش گرفته،اما DICE نمی خواد که هر سال یه چیز تکراری عرضه کنه و بیشتر به فکر کیفیت ـه که خوب اگه بخوای مقایسه کنی راه ـه DICE منطقی تر ـه تا راهی که شرکت رقیب پیش گرفته.

سینگل ـه COD بهتره؟ صحنه های اکشن تکراری که قابل پیش بینی هستن،داستان تکراری آمریکا ُ روسیه.شما تحت تاثیر رو چی معنی می کنی؟ این که همش یه شخصیت آمریکایی توسط یه شخصیت روسی کشته بشه،بعد بازی بدون هیچ دلیلی تو صحنه آهسته بره ؟

MW ُ MW2 که تفاوت آن چنانی نداشتن،برعکس این BC2 بود که به معنای واقعی پیشرفت کرد (از نمرات کاملاّ مشهوده). Battlefield 3 هر چقدر هم خوب باشه،اصلاّ بهترین شوتر این نسل بشه باز هم نمی تونه به فروش COD و موفقیت اون دست پیدا کنه.هدف Activision کاملاّ مشخصه؛ارائه ی یک شوتر ـی که عامه پسند باشه و همه ازش لذت ببرن.تاکتیک خوبی رو هم پیش گرفته،اما DICE نمی خواد که هر سال یه چیز تکراری عرضه کنه و بیشتر به فکر کیفیت ـه که خوب اگه بخوای مقایسه کنی راه ـه DICE منطقی تر ـه تا راهی که شرکت رقیب پیش گرفته.
دیگه من حرفی ندارم و کم اوردم:d
من دیگه پیر شدم حوصله بحث های اینریختی رو ندارم:d

عجب , پس نباید اتفاقات پشت سر هم بیفته ! حداقل می خواهید یه ایراد الکی بگیرید یکم منطقی تر عمل کنید .
به قول خودتون MW2 فقط با بووووم ـه سورپرایز می کرد ( که اصلا این نبود )
همون بوووم ـه هم BC2 نداشت ! همون صحنه های سینمایی هم BC2 نداشت !

چرا سعی میکنی برداشت خودتو تحمیل کنی؟ من جایی گفتم اتفاقات نباید پشت سر هم بیافته؟ درست بخون بعد کامنت بده... گفتم چون توی زمان محدودتری این اتفاقات میافته هیجانش برای مخاطب بیشتره. من هیجام نگفتم BC2 سنگلش عالی بوده، من فقط از نظر MP حرف زدم اون دوستمون که براش کامنت می زدم از جنبه بخش سینگل صحبت میکرد منم صرفا به این خاطر اصلا بخش تک نفره رو آوردم وسط.

حرف ادمو نمیفهمن کامنتم میدن...

این BF3 آخری که ما دیدیم بیشتر همون روش عامه-پسند رو پیش گرفته بود.DICE شاید زمانی به فکر ملت بود و ولی با این شرایط جدید که پیش گرفتند فکر نکنم زیاد دنبال ایجاد یه تجربه متفاوت باشه ...

با تشکر از Acti که به صورت کامل تمام بازینامه ی بازی رو منتشر کرد :دی.
با این روشی که پیش گرفته اند کم مونده خواجه حافظ شیرازی هم بیاد بشینه ور دل اینها بازی رو توسعه بده، سازنده ی دیگه این بود که Acti بگیره سرکار؟
اونجا نشسته بوده هرکی رد میشده میگفته حاجی یه دستی سر گوش COD بکش ...

به نظر من کلا COD جذابه چون هیچ کدوم از اتفاق های توش اصلا و ابدا حتی نزدیک به واقعیت نیست. یعنی کلا انگار فیلم تخیلیه اما BF حداقل این حس رو میده که سرباز هستی نه یه Special Super Elite Soldier که همینجوری یه تفنگ بگیری بری جلو و همه چی منجمله یه لشکر و 500 تا تانک و هلی کوپتر رو ترکوند ! این موارد جذابه اما برای یه بار یعنی کلا هر Cod رو یه بار میرم و مسلما Cod های بعدیم برام همینطوره و فقط 5 ساعت سرگرم میکنه. (به جز Cod 2) اما BF ها حداقل برای من یه حس خوب جنگی و تیمی و این حرف ها رو داره و احساس نمیکنم که دارم فیلم میبینم (به جز BC2 البته).
تا اینجا هم BF3 تو این طیف (با توجه به حدود 1GB تریلر 10 دقیقه اولش و قسمت ها) بهترین بازی هست که میتونه جنگ رو نمایش بده و از اتفاقات خنده داری مثل بارش هلی کوپتر و این حرف ها هم توش خبری نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or