اولین اطلاعات از Batman Arkham Asylum

Death Proxy

مدیر انجمن
چند روز پیش ساخت عنوان جدیدی از سری Batman رسما توسط مجله Game informer تایید شد.نام این عنوان Arkham Asylum است.وقتی که GI درباره جو تاریک محیط ها و بازی صحبت کرد اونها شوخی نمیکردند.این بازی مانند بازی های کودکانه نیست.فقط کافی است به 4 اسکن از بازی که در پایین لینک ان را میگذارم نگاه کنید.بر روی دیوار های اتاق ها لکه های خونی و جای پا ها خونی مشاهده میشود.همچنین روی دیوار ها سوالی با خون نوشته شده است.ممکنه این امضای Riddler باشد؟چه حدسی میزنید.Sefton Hill کارگردان بازی میگوید:

"ابر شخصیت های منفی زیادی در این بازی وجود دارند.این اولین عنوان از سری Batman است که شما در ان با تمام شخصیت های منفی مبارزه میکنید.و انها طوری در راه شما حاضر میشوند که شما تا حالا ندیدید"

batman.jpg

GI به یک سری از دشمنان که در گیم پلی بازی دیده اند اشاره کرده اند:Joker, Harley Quinn, Killer Croc و Zsasz.همچنین گفته شده است که یک سری concept art از بازی به نمایش در امده است که در انها Penguin, Riddler, Scarecrow, Poison Ivy و Mr Freeze نیز دیده میشوند.همچنین گفته شده به غیر این شخصیت ها یک سری دشمن دیگر نیز در بازی وجود دارند.

نکته ی جالبه دیگری که GI به ان اشاره کرده است این است که شما میتوانید در هر زمان به هر جا در Arkham بروید.هیچ محدودیتی در محیط ها وجود ندارد.درباره این فکر کنید که Arkham Asylum میتواند Batman’s Liberty City باشد.مبارزات بازی مانند مخفی کاری های سنتی نیست.سازندگان بازی فکر میکنند که یک مخفی کاری قاعده مند برای گیمر ها خسته کننده است.

joker-20050531080358192-000.jpg

"اگر شما به یک بازی با سبک مخفی نگاه کنید.ان درباره ضعیف بودن و مخفی شدن است.این درباره این است که شما قدرتمند باشید و دشمن نداند که شما کجا هستید.این حس متفاوت تری را به گیمر منتقل میکند.چیزی که ما ان را Predator gameplay می نامیم."
GI به این نیز اشاره کرده است که ممکن است شما در بازی بتوانید با شخصیت های منفی مانند joker نیز بازی کنید.

....................

اسکن های مجله Game Informer

بازي به نظر مياد يك عنوان معركست.
ولي من به شخصه ترجيه ميدادم شخصيت بتمن توي بازي مثل شخصيت بتمن تو فيلم باشه يعني كريستين بيل كه اينجور كه معلوم نيست و حيف شد.

خیلی امیدوار شدم به بازی. توی اسکنها به نظر میاد با یه بازی جالب طرفیم که حداقل میتونه متوسط رو به خوب باشه و احتمالآ بد از آب درنمیاد.
گرافیک که خیلی جالب به نظر میرسه و با اینکه واقع گرایانه نیست ولی یه حالت خوبی داره ( یه جورایی هم شبیه Bioshock هست )
jokerasstayteolom.JPG

زاویه دوربین هم که مثل خیلی بازیهای دیگه از روی شونه هست و مبارزات تن تن هم توش وجود داره و ...
jojerakassyomklme2.JPG

این هم عکسی از غافلگیر کردن دشمن و پریدن روش !
hiojeraassylom2.JPG

خیلی دوست دارم توی Leipzig بازی رو نشون بدن ( که احتمالآ نشون میدن )

درود
خیلی امیدوار شدم به بازی. توی اسکنها به نظر میاد با یه بازی جالب طرفیم که حداقل میتونه متوسط رو به خوب باشه و احتمالآ بد از آب درنمیاد.
با چه روحیه مثلا زدنی داری به خودت امید میدی :biggrin1:!.
اقا تاریخ عرضه ش رو نگفتن، پلتفرم رو چطور؟
ممنون

آریا جان ممنون بابت عکسها.
گرافیکش به نسبت از اون چیزی که فکر میکردم بهتره.
فقط خیلی خوب میشه اگه گیم پلی نسبتا خوب و قابل قبولی داشته باشه.
با چه روحیه مثلا زدنی داری به خودت امید میدی
بابا چیکار کنیم طرفدارای بتمن مدت زیادیه که یه بازی درست و حسابی از شخصیت محبوبشون ندیدن!!
امیدواریم حداقل این چند عنوان جدید که برای نسل جدید هست حداقل خوب دربیان!
اقا تاریخ عرضه ش رو نگفتن، پلتفرم رو چطور؟
فریدون جان تاریخ عرضه که مشخص نیست هنوز ولی پلتفرم ها X360 - PS3 و PC اعلام شدن.

یکسری سوال فنی و نیمه فنی!!!
سازندش کیه؟؟تاریخ انتشارش؟؟؟ پس ما بی خیال بازی این فیلمی که الان تو هالیوده بشیم
به همون لوگوش قنائت کنیم:biggrin1:
پلتفورم هاشم که علی رضا زحمتش رو کشید-حد اقل بگید
مشخص نشده تو کدوم فصل از سال میاد
یا حد اقل سال بازی:cheesygri

اصلا داستان داره یا این که باید منتظر یه بازی بی سر و ته باشیم.یعنی چی با تمام دشمن های بتمن میجنگیم؟
من خودم یکی از کسائی هستم که با بتمن بزرگ شدم و نمیتونم ببینم بازی ها یا فیلم هایی که بر اساسش میسازن به گند کشیده میشن.:mad:با فیلما که خیلی حال کردم.البته این بر اساس فیلم نیست.
ولی در هر صورت خدا کنه خوب ازآب در بیاد.خبری از بازی شوالیه ی سیاه هم نیست.

آخرین ویرایش:
اما واسه چه كنسولي مياد PC خم جزوشه؟
360،PS3،PC
یعنی چی با تمام دشمن های بتمن میجنگیم؟
توی یک سری از کمیک های بتمن هم به همین صورت است.یعنی بتمن با چند دشمن در بازی مواجه میشه و فقط یه دشمن اصلی تو بازی نیست.توی این بازی هم شخصیت های منفی مثل Joker, Harley Quinn, Killer Croc Penguin, Riddler, Scarecrow, Poison Ivy در بازی هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or