اولین اطلاعات از گیم پلی BioShock Infinite

• Thread starter Thread starter Wander
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wander

کاربر سایت
اول از همه این توضیح رو بدم که قبلا با ناظم بخش امین صحبت شد و گفت مشکلی نداره و من این رو به عنوان خبر گذاشتم پس لطفا نگید که این منبع نداره و موثق نیست و ازین جور حرفا
چون دیدم خیلی جالب بود و از گیم پلی بازی خبری نبود گذاشتم

امروز داشتم برنامه Invisible Walls اپیزود 124 رو نگاه می کردم( یه برنامه که هر هفته جمعه ها روی سایت GT قرار می گیره)
جرمی هافمن از عوامل GTTV توی برنامه بود و در مورد دمویی که از بازی دیده بود صحبت می کرد که توی پنل گیم اینفورمر و 2K به شکل خصوصی در نمایشگاه PAX 2010 نشون داده شده بود

• telekineses is back.اگه یادتون باشه این یه پلاسمید بود که می تونستیم باهاش اجسام رو بلند کنیم.
File:Telekenesisi.png
Telekenesisi.png

بوسیله این پلاسمید سعی میکنید یه شات گان رو از دست یکی بدزدید که به بوسیله این قدرت اسلحه رو به طرف دشمن گرفته و بعد از یه شلیک به طرف اون شاتگان رو به دست می گیرید

• در قسمتی از مراحل با همکاری الیزابت دشمنا رو از بین می برید. الیزابت با استفاده از یه پلاسمید باد ایجاد می کنه و شما با اکتریسیته اونو تبدیل به یه طوفان می کنید lightening storm که تعدادی از دشمنا رو نابود میکنه

• Insect Swarm is back
Insect.png

ولی این دفه خبری از bugs حشره نیست بلکه یه دسته کلاع هستن که فوق العاده کشنده هستن و شما یه دسته ازینا رو به جون دشمنا می ندازین

• در مورد گرافیک بازی صحبت می شه که به حدی زیبا و عالی بوده که شک می کنن که آیا تریلری که داره پخش می شه CG هست یاگیم پلی واقعی بازی!!!

• مورد آخری که بهش اشاره میشه مربوط میشه به رفت و آمد بین ساختمونایی که توسط بالون ها رو هوا معلقه .شما بوسیله یه سیستم ریلی که بین این ساختمان ها ایجاد شده رفت وآمد می کنید.توی دمو نشون داده میشه که کاراکتر اصلی خودش رو توسط یه پرش به این ریل ها اتچ می کنه و بعد بازی به حالت on rail shooter میره که در این حین یه سری از دشمنا سعی می کنن با پرش روی ریل و حرکت در کنار کارکتر اصلی خودشون رو به اون برسونن. در این قسمت شما هنوز می تونید نشونه گیری کنید و با اسلحه شلیک کنید.کارکتر اصلی یکی از دشمنا رو با یه شلیک از ریل جدا می کنه و جسد اون به یکی از ساختمون ها برخورد می کنه و خون اون رو ساختمون پاشیده می شه و اثرش باقی می مونه و به پایین سقوط می کنه.این قسمت فوق العاده هیجان بالایی داره و اصلا مثل اون چیزی نیست که توی بازی های دیگه دیدیم.شما بین ریل ها می تونید سویچ کنید و البته طول این ریل ها هم خیلی بلند هست و به مدت طولانی بعضا روی اونها سواری می کنید

آخرین ویرایش:
در مورد Co-op منم قبول دارم که به احتمال زیاد کنترل الیزابت توسط AI انجام میشه
خود کن لوین گفته که co-op وجود نداره نه به احتمال زیاد :d
به نظرم گیمر ها با دیدن فضای این بازی دوباره مثل بایوشاک 1 متحیر می شن.
ممنون از مطلب.

من چون زیاد از بازی های FPS خوشم میاد سراغ این بازی نرفتم اما حالا برای دنبال خط داستانی این نسخه مجبورم که نسخه های قبلی رو بازی کنم چون با تریلری که از بازی دیدم فکر میکنم با یک بازی غنی از لحاظ داستانی طرف هستیم.
البته این طور که گفتن داستان Infinite ربطی به بایوشاک های قبلی نداره.

trailer رو دیدم عجب چیزی بود حال کردم بیصبرانه منتظرم:xعجب گرافیکی عجب موجود غولاسایی این دیگه چی بود :-o فکر کنم تا دیدیمش باید الفرار بزنیم:dخیلی هیجان انگیزه
نمیتونم صبر کنم=p~=p~=p~

آخرین ویرایش:
فکر می کردم خیلی بیشتر ازین ها این بازی طرفدار داشته باشه و همه با دیدن این تریلر که 10 دقیقه از گیم پلی بازی رو نشون میده بیان و نظرشون رو حداقل توی تاپیک بازی بگن ولی هیچ خبری نبود
من دارم تریلر رو دانلود می کنم و یکی از معدود تریلر هایی هست که اینقدر برای دیدنش مشتاقم نمی تونم تا صبح صبر کنم
لینک HD 720
http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/13698/t_bioshocki_10m_demo_gp_hd.wmv

الان تریلر رو دیدم
واقعا ارزشش رو داشت حتما ببینید
دیگه توضیح نمی دم چون خیلی بلند بود ولی به نظر من قشنگ ترین قسمتش همکاری شخصیت اصلی و الیزابت بود
درست کردن یه گلوله انفجاری از فلزات و یا اون طوفان الکتریکیی که یه دسته از دشمنا رو در یک آن خشک کرد و یا اون قسمتی که پل رو خراب می کنن
و در آخر هم اون جونور بیگ ددی مانند به نظر مبارزه باهاش خیلی جالب میشه
یه چیزی که من حدس میزنم اینه که این همکاری جون میده واسه یه دسته باس فایت خفن.چیزی که نبودش توی شماره اول به شدت احساس می شد.
نوشته صفحه اول تصحیح شد

آخرین ویرایش:
تریلر واقعا شاهکار بود!
از اینش خوشم اومد که اسلحه تقریبا حکم چوب رو داره! و توی بازی گیمر باید کاملا حواسش جمع باشه تا ببینه چطوری باید از وسایل توی محیط برای نابود کردن دشمناش استفاده کنه.
همکاری با الیزابت هم خیلی قشنگ درست شده....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or