اول از همه این توضیح رو بدم که قبلا با ناظم بخش امین صحبت شد و گفت مشکلی نداره و من این رو به عنوان خبر گذاشتم پس لطفا نگید که این منبع نداره و موثق نیست و ازین جور حرفا
چون دیدم خیلی جالب بود و از گیم پلی بازی خبری نبود گذاشتم
چون دیدم خیلی جالب بود و از گیم پلی بازی خبری نبود گذاشتم
امروز داشتم برنامه Invisible Walls اپیزود 124 رو نگاه می کردم( یه برنامه که هر هفته جمعه ها روی سایت GT قرار می گیره)
جرمی هافمن از عوامل GTTV توی برنامه بود و در مورد دمویی که از بازی دیده بود صحبت می کرد که توی پنل گیم اینفورمر و 2K به شکل خصوصی در نمایشگاه PAX 2010 نشون داده شده بود
- telekineses is back.اگه یادتون باشه این یه پلاسمید بود که می تونستیم باهاش اجسام رو بلند کنیم.
بوسیله این پلاسمید سعی میکنید یه شات گان رو از دست یکی بدزدید که به بوسیله این قدرت اسلحه رو به طرف دشمن گرفته و بعد از یه شلیک به طرف اون شاتگان رو به دست می گیرید
- در قسمتی از مراحل با همکاری الیزابت دشمنا رو از بین می برید. الیزابت با استفاده از یه پلاسمید باد ایجاد می کنه و شما با اکتریسیته اونو تبدیل به یه طوفان می کنید lightening storm که تعدادی از دشمنا رو نابود میکنه
- Insect Swarm is back
ولی این دفه خبری از bugs حشره نیست بلکه یه دسته کلاع هستن که فوق العاده کشنده هستن و شما یه دسته ازینا رو به جون دشمنا می ندازین
- در مورد گرافیک بازی صحبت می شه که به حدی زیبا و عالی بوده که شک می کنن که آیا تریلری که داره پخش می شه CG هست یاگیم پلی واقعی بازی!!!
- مورد آخری که بهش اشاره میشه مربوط میشه به رفت و آمد بین ساختمونایی که توسط بالون ها رو هوا معلقه .شما بوسیله یه سیستم ریلی که بین این ساختمان ها ایجاد شده رفت وآمد می کنید.توی دمو نشون داده میشه که کاراکتر اصلی خودش رو توسط یه پرش به این ریل ها اتچ می کنه و بعد بازی به حالت on rail shooter میره که در این حین یه سری از دشمنا سعی می کنن با پرش روی ریل و حرکت در کنار کارکتر اصلی خودشون رو به اون برسونن. در این قسمت شما هنوز می تونید نشونه گیری کنید و با اسلحه شلیک کنید.کارکتر اصلی یکی از دشمنا رو با یه شلیک از ریل جدا می کنه و جسد اون به یکی از ساختمون ها برخورد می کنه و خون اون رو ساختمون پاشیده می شه و اثرش باقی می مونه و به پایین سقوط می کنه.این قسمت فوق العاده هیجان بالایی داره و اصلا مثل اون چیزی نیست که توی بازی های دیگه دیدیم.شما بین ریل ها می تونید سویچ کنید و البته طول این ریل ها هم خیلی بلند هست و به مدت طولانی بعضا روی اونها سواری می کنید
آخرین ویرایش:

عجب گرافیکی عجب موجود غولاسایی این دیگه چی بود :-o فکر کنم تا دیدیمش باید الفرار بزنیم:dخیلی هیجان انگیزه