اولین اطلاعات از گیم پلی BioShock Infinite

• Thread starter Thread starter Wander
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wander

کاربر سایت
اول از همه این توضیح رو بدم که قبلا با ناظم بخش امین صحبت شد و گفت مشکلی نداره و من این رو به عنوان خبر گذاشتم پس لطفا نگید که این منبع نداره و موثق نیست و ازین جور حرفا
چون دیدم خیلی جالب بود و از گیم پلی بازی خبری نبود گذاشتم

امروز داشتم برنامه Invisible Walls اپیزود 124 رو نگاه می کردم( یه برنامه که هر هفته جمعه ها روی سایت GT قرار می گیره)
جرمی هافمن از عوامل GTTV توی برنامه بود و در مورد دمویی که از بازی دیده بود صحبت می کرد که توی پنل گیم اینفورمر و 2K به شکل خصوصی در نمایشگاه PAX 2010 نشون داده شده بود

• telekineses is back.اگه یادتون باشه این یه پلاسمید بود که می تونستیم باهاش اجسام رو بلند کنیم.
File:Telekenesisi.png
Telekenesisi.png

بوسیله این پلاسمید سعی میکنید یه شات گان رو از دست یکی بدزدید که به بوسیله این قدرت اسلحه رو به طرف دشمن گرفته و بعد از یه شلیک به طرف اون شاتگان رو به دست می گیرید

• در قسمتی از مراحل با همکاری الیزابت دشمنا رو از بین می برید. الیزابت با استفاده از یه پلاسمید باد ایجاد می کنه و شما با اکتریسیته اونو تبدیل به یه طوفان می کنید lightening storm که تعدادی از دشمنا رو نابود میکنه

• Insect Swarm is back
Insect.png

ولی این دفه خبری از bugs حشره نیست بلکه یه دسته کلاع هستن که فوق العاده کشنده هستن و شما یه دسته ازینا رو به جون دشمنا می ندازین

• در مورد گرافیک بازی صحبت می شه که به حدی زیبا و عالی بوده که شک می کنن که آیا تریلری که داره پخش می شه CG هست یاگیم پلی واقعی بازی!!!

• مورد آخری که بهش اشاره میشه مربوط میشه به رفت و آمد بین ساختمونایی که توسط بالون ها رو هوا معلقه .شما بوسیله یه سیستم ریلی که بین این ساختمان ها ایجاد شده رفت وآمد می کنید.توی دمو نشون داده میشه که کاراکتر اصلی خودش رو توسط یه پرش به این ریل ها اتچ می کنه و بعد بازی به حالت on rail shooter میره که در این حین یه سری از دشمنا سعی می کنن با پرش روی ریل و حرکت در کنار کارکتر اصلی خودشون رو به اون برسونن. در این قسمت شما هنوز می تونید نشونه گیری کنید و با اسلحه شلیک کنید.کارکتر اصلی یکی از دشمنا رو با یه شلیک از ریل جدا می کنه و جسد اون به یکی از ساختمون ها برخورد می کنه و خون اون رو ساختمون پاشیده می شه و اثرش باقی می مونه و به پایین سقوط می کنه.این قسمت فوق العاده هیجان بالایی داره و اصلا مثل اون چیزی نیست که توی بازی های دیگه دیدیم.شما بین ریل ها می تونید سویچ کنید و البته طول این ریل ها هم خیلی بلند هست و به مدت طولانی بعضا روی اونها سواری می کنید

آخرین ویرایش:
بازي بخش Co-Op نداره. Elizabeth رو AI كنترل ميكنه.
منظور از Co-Op همیشه این نیست که شما می تونید 2 نفره بازی رو جلو ببرید بلکه منظور همکاری (Cooperation)بین 2 کاراکتر اصلی بای هست

احتمالا یه نوع جهش یافته از تام کروز هستن ایشون
:دی
در اصل کِرُز بود که من اونجوری نوشتم

منظور از Co-Op همیشه این نیست که شما می تونید 2 نفره بازی رو جلو ببرید بلکه منظور همکاری (Cooperation)بین 2 کاراکتر اصلی بای هست

بخش دونفره Co-op بازی که به همراه الیزابت انجام میشه.مشخص نیست که میشه دو نفره بازی رو انجام داد یا فقط AI، الیزابت رو کنترل میکنه.

خب الان اينجا گفتي " مشخص نيست ميشه دونفره بازي ر انجام داد يا فقط AI اليزابت رو كنترل ميكنه".

سلام ، واقعا عالی توضیح دادی مرسی. من چون زیاد از بازی های FPS خوشم میاد سراغ این بازی نرفتم اما حالا برای دنبال خط داستانی این نسخه مجبورم که نسخه های قبلی رو بازی کنم چون با تریلری که از بازی دیدم فکر میکنم با یک بازی غنی از لحاظ داستانی طرف هستیم.

سلام ، واقعا عالی توضیح دادی مرسی. من چون زیاد از بازی های FPS خوشم میاد سراغ این بازی نرفتم اما حالا برای دنبال خط داستانی این نسخه مجبورم که نسخه های قبلی رو بازی کنم چون با تریلری که از بازی دیدم فکر میکنم با یک بازی غنی از لحاظ داستانی طرف هستیم.
حمید جان قسمت اول و دوم تقریبا به هم بی ربط بودن یعنی اگه شماره یک رو بازی نکنی بازم میتونی 2 رو بازی کنی و از داستان سر در بیاری این یکی هم به اون قبلی ها فکر نکنم ربطی داشته باشه. اگه 1 و 2 رو بازی نکردی بهت پیشنهاد میدم حتما بازی کنی مخصوصا 1 رو که داستانش از 100 تا فیلمم توپ تره

خب الان اينجا گفتي " مشخص نيست ميشه دونفره بازي ر انجام داد يا فقط AI اليزابت رو كنترل ميكنه".
شرمنده من منظورت رو بد متوجه شدم
من فقط سعی کردم هر چی هافمن گفته رو به شکل دقیق منتقل کنم
در مورد Co-op منم قبول دارم که به احتمال زیاد کنترل الیزابت توسط AI انجام میشه
مرسی محمد! یه سوال! اصلا در مورد داخل ساختمونا چیزی نشون داده نشده؟! چیزی نگفت کلا؟!
البته هافمن بهمراه روهان ریوس یکی دیگه از عوامل GT بود که فراموش کردم اسمش رو بیارم
این بنده خداها داشتن از بازی می گفتن که یهو شین سترفیلد مجری برنامه و سردبیر GT یه موضوع دیگه رو وسط کشید و نذاشت بیشتر توضیح بدن
من هر چی توی این چند دیقه این دو نفر گفتن رو اینجا آوردم

آخرین ویرایش:
2 روزه که توی اپیزود جدید GTTV یه تریلر کوچیک از بازی نشون داده شده که من امروز تونستم ببینم
تریلر کامل قرار بود امروز روی سایت GT قرار بگیره که هنوز قرار نگرفته و البته اول روی ایکس باکس لایو و یه مقدار بعد روی GT
من از لایو خبر ندارم که اومده یا نه
توی این نیمچه تریلر رفت و آمد ریلی به وضوح مشاهده میشه و همون صحنه مبارزه با یه دشمن و کوبیده شدنش به سینه دیوار کاملا مشخصه
محیط های بازی خیلی وسیع تر شده و ارتقاع گرافیکی بازی کاملا مشخصه
اول تریلر یه sniper rifle نشون داده میشه که کاراکتر اصلی با یه Melee attack باعث سقوط یکی از دشمن ها به پایین می شه و بعد یه لحظه الیزابت نشون داده میشه و بعد از ترکیدن برجک یه کلیسا قسمت اکشن ریلی نشون داده میشه.واقعا بی نظیره این قسمت.همون جور که جرمی گفته به نظر من هیجان این بخش به شدت بالاست و تنوع خیلی عالیی به بازی میده
بعد یه سری چیزای دیگه سریع نشون داده می شه و یه قسمت یه شات گان رو می بینیم که به نظر من خیلی جذاب تر و خوش صدا تر از شاتگان بازی اصلی هست
در مورد دشمن ها هم دقیقا شبیه شماره اصلی هستن و حتی حرکاتشون هم به نظر میاد چندان تغییری نکرده و وسایل مبارزاتیشون هم همون آچار های همیشگی هست( دشمنای اوایل بازی شماره اول هیچ اسلحه گرمی نداشتن)
به دوستاران بازی حتما این تریلر رو پیشنهاد می کنم
این لینک همین تریلر هست البته بیشترش از استاروارز جدید نشون داده میشه
http://flvseek.gametrailers.com/gt_vault/gttv_episode_324/t_gttv_324_r2ix7_hd.flv?start=200951558

البته من کل اپیزود گرفتم
اینم لینک کل اپیزود
http://flvseek.gametrailers.com/gt_vault/gttv_episode_324/t_gttv_324_r2ix7_hd.flv

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or