اولين اطلاعات رسمي از Assassin’s Creed 2

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

كارگاه داوينچي دنيايي است از خود داوينچي اين كارگاه متشكل شده از تمامي كارهاي ناتمام داوينچي مثل همين بالها و يا هليكوپتر و ... در واقع اين Hidden Blade هاي AC هم طراحي داوينچي است .

نكته جالب طراحي كاراكتر طراحي سبك اروپايي شخصيت اصلي است كه تقريبا ميشه گفت نسخه اروپايي الطير... همچنين اين كاراكتر انگشت قطع شده نداره پس در نتيجه فرقه Assassin كمي با نوع فرقه آن در خاورميانه در سالهاي قبل فرق داره ... ميشه نتيجه گرفت اين شخصيت در واقعا به احتمال زياد همان نوادگان دزموند است چون دزموند يك اروپايي بوده و مثلما يك آسيايي نبوده.

در مورد بالهاي الطير هم به اينجا بريد.

مرسی مانی جان بابت اطلاع رسانيت...

اميدوارم 2 تا مسئله رو فراموش نکنن : يکی باگ ها ... يکی هم subtitle بزارن!!! که با اون لهجه کذايی بشه فهميد چی ميگن!

علی دیگه Altair فکر کنم توی این 300 سال جسدش هم پوسیده باشه :biggrin1:
ولی من واقعا دلم براش تنگ میشه :(
میدونی چیه جواد نمی تونم تصور کنم که AC2 رو بدونه Altair بازی کنم ! :(
شخصیت که همون شخصیته فقط اسمش عوض شده:biggrin1: همین عکس بالا رو هم ببین تابلوئه دیگه:biggrin1:!! الطیر همچین شخصیت درگیر کننده ای که نداشت!!
اصلا اسم altair اُبهت خاصی داشت ! کاری به قیافش ندارم اصلا این یارو یه جوری اسمش چقدر چرته !

اما امروز داشتم دوباره بازی میکردم این بازی رو نسخه اولش رو اصلا بهش نمیاد زمانی که دوکتره پیشش بود با تاریخ بازی کردن یکی در نمیاد یکم گنگ بود یا شاید من متوجه نشدم درست موضوع بازی رو متوجه نشدم برای همین فکر کنم اینم التیر باشه

مثل اينكه شخصيت اصلي به شكل زير هست.

assassinscreed2mainch.jpg

در کل قیافتا!!!!یا ظاهرا جذاب تر شده فقط مشکلش اینه که اول چرا انگشتش برای استفاده از خنجر دستی قطع نیست؟؟؟!!!دوم اینکه چرا هر دو دست او خنجر دارد؟؟؟یعنی داستان عوض شده؟؟
همین الان یه نظریه به ذهنم رسید شاید این شخصیت همون شخصیتی بود که تو تیمارستان!!!بود!
در کل خیلی خوشکل شده!!!نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اول چرا انگشتش برای استفاده از خنجر دستی قطع نیست؟؟؟!!!
برای اینکه طراح و سازنده ش داوینچی ـه.
درضمن این هم کاور مجله که دوست عزیز اکتیویژن زحمت رو کشیدن. شباهت بینهایت زیادی به دزموند داره که بیتردید شخصی که حافظه ش مورد کاوش قرار میگیره همون دزمونده خودمونه!.
این هم متن اصلی:

- You'll have a ton of new weapons to choose from including an axe, a hammer, a mace, a spear, 2 different sword types, a spear axe thing, and 2 smaller blades
- You CAN swim
- Da Vincis workshop is in the game
- Locations include Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge.
- The game opens in 1476, Altair is from 1191
- So you do indeed play as a new ancestor of Altair / Desmond
-You will see the countryside of Tuscany
- The "Auditore" family is mentioned
- The main characters name is Ezio Auditore de Firenze
- He is a nobleman of Florence
- Big characters are in the game including Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici
- YOU DO INDEED FLY AND THERES A PICTURE OF IT.
and thats just what I got from the pictures. I'll let you know more details as I read more.
- Game will feature a new notoriety system that governs how enemy soldiers and people will treat you.
- You can disarm enemies and use their own weapons against them this time.
- each weapon has a special move.
- 16 unique mission types.
- No more ease dropping or pick pocketing missions.
- If you get beat up to much you will need to see a street side doctor to regain ful strength.
- Hidden objects (like flags in the first one) are there to uncover but this time if you track them down you will get in-game bonuses that make it worth your time.
- Items include, flags, statues, and gold coins and more that isnt mentioned.
- New enemy types with unique attitudes and weaknesses are present in the game. Archers are mentioned, as well as elite enemies, dagger wielders, "Brutish" armored troops with heavy armor and 2 handed swords and axes, and an intelligent halberd enemy will probe hiding places with their weapons if they think you're near by.
- While hiding in a hay bail you can assassinate people this time, but it may expose your position.
- You can still climb towers and ride horses
- The Lorendo de Medici assassination is in the game.
- There is now a night and day sequence in the game.
- 240 people are working on this title.

کی بشه اسکن هاش رو ببینیم :biggrin1:.

آخرین ویرایش:
کسری جان مرسی بابت خبرت.
فقط بگو قضیه ی این کاراگاه داوینچی چیه؟:biggrin1:
نکنه لئوناردو داوینچی هم توی بازی حضور داره؟:biggrin1:
دوست عزیز این دو تا رو بنگر:biggrin1:
:arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd:

كارگاه داوينچي دنيايي است از خود داوينچي اين كارگاه متشكل شده از تمامي كارهاي ناتمام داوينچي مثل همين بالها و يا هليكوپتر و ... در واقع اين Hidden Blade هاي AC هم طراحي داوينچي است .

نكته جالب طراحي كاراكتر طراحي سبك اروپايي شخصيت اصلي است كه تقريبا ميشه گفت نسخه اروپايي الطير... همچنين اين كاراكتر انگشت قطع شده نداره پس در نتيجه فرقه Assassin كمي با نوع فرقه آن در خاورميانه در سالهاي قبل فرق داره ... ميشه نتيجه گرفت اين شخصيت در واقعا به احتمال زياد همان نوادگان دزموند است چون دزموند يك اروپايي بوده و مثلما يك آسيايي نبوده.

در مورد بالهاي الطير هم به اينجا بريد.

ممنون کسری !
خب همون طور که مشخص بود اون همه عکس و طراحی از داوینچی بی خودی نبوده و ایشون به طور مستقیم یا غیرمستقیم توی بازی حضور داره :دی
از همه جالب تر حضور فردی مثل "ماکیاولی" توی بازی هست ! یکی از معروف ترین فیلسوف ها و نویسندگان ایتالیایی ! البته اون دو نفر دیگه هم خیلی معروف هستن ولی من زیاد نمیشناسمشون.

احتمالآ یه سری چیزا طراحی میکنه برامون :دی

چه شود AC2! ایده های داوینچی هم خیلی چیزهای جالبیه هـــــا !
راستی این الطیر جدیده(اسم جدید:دی) خوشتیپ تر نشده ؟! این انگشت قطع نشدش مانع تیغه ی دستش نمیشه؟!:confused:

به نظرم با همین اطلاعاتی نسبتا کمی که اومده میشه هدفشون رو دید که میخوان بازی بسیار با کیفیتی رو بسازن
خوشم اومد واقعا:دی
تغییرات جزیی هم تو لباس اش داشته که بعدا کشف میشه چی بوده
منتظر اسکن هاش هستیم
با تشکر از کسری

چه شود AC2! ایده های داوینچی هم خیلی چیزهای جالبیه هـــــا !
راستی این الطیر جدیده(اسم جدید:دی) خوشتیپ تر نشده ؟! این انگشت قطع نشدش مانع تیغه ی دستش نمیشه؟!:confused:

ببين قطع كردن انگشت دست فقط يك اصل بوده براي نشون دادن وفاداريه طرف به گروه و در واقع هيچ ربطي به استفاده از خنجر نداره و اين خنجر از زير مچ مياد كه اگه دست رو كمي بالا بگيري به راحتي ازش رد ميشه.

من نميدونم كي گفته انگشت رو قطع كردن كه از خنجر راحت استفاده بشه.

ممنون از خبر ..

حتماً اصول اولیه بازی رو تغییر نمیدن بخصوص اینکه زمان زیادی هم نداشتن و نمیخوان که بازی رو خراب کنن..

فکر کنم فقط داستان بازی رو غنی تر میکنند و به جزء تغییر کمی در گرافیک با اسلحه های جدید میخوان ذهن گیمر رو از فضای نسخه اول کمی جدا کنن..

به نظر من نباید انتظار تغییرات زیادی به جزء داستان در بازی دید.. البته با اینکار خیلی موفق تر میشن تا بخوان کلی تغییر بدن..

ببين قطع كردن انگشت دست فقط يك اصل بوده براي نشون دادن وفاداريه طرف به گروه و در واقع هيچ ربطي به استفاده از خنجر نداره و اين خنجر از زير مچ مياد كه اگه دست رو كمي بالا بگيري به راحتي ازش رد ميشه.

من نميدونم كي گفته انگشت رو قطع كردن كه از خنجر راحت استفاده بشه.

کسی نگفته برای راحتی استفاده هست...:smile:اینجوری من هر جور فکر میکنم نمیشه راحت ضربه زد...اونم ضربه ای که بخواد مثلا وارد قفسه سینه بشه...بدن انسان مثل خیار نیست که هر چیزی راحت واردش بشه!
اون انگشت قطع شده به راحتی اجازه میداد تیغ کاملا از دست بیاد بیرون و دست حالت مشت بگیره و ضربه برای وارد شدن به جایی مثل قفسه سینه یا حتی جمجه بسیار محکم باشه.

پس میشه گفت فرقه با این کار با 1 تیر 2 نشون زده...هم وفاداری رو ثابت کرده هم برای استفاده hidden blade راه کار خوبی ارائه شده.
درسته AC 1 هیچ ربط مستقیمی به حشاشین نداشت ولی میتونی برای من توضیح بدی مقطوع النسل کردن فدایئان مطلق هم اصل بوده ؟ نه اصل نبوده یه راهکار بوده تا مطمئن بشن کارشون رو درست انجام میدن.

پ.ن:کلا هر جور راحتی

اون انگشت قطع شده به راحتی اجازه میداد تیغ کاملا از دست بیاد بیرون و دست حالت مشت بگیره و ضربه برای وارد شدن به جایی مثل قفسه سینه یا حتی جمجه بسیار محکم باشه.
داش راست میگیا!اینجوری نمیشه قدرتی ضربه زد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or