اولين اطلاعات ازNeed for Speed Undercover

slipknot_ghost

کاربر سایت
در بازي 13 نوع ماشين وجود خواهد داشت و 3 نوع موتور وجود خواهد داشت.
در بازي نوعي سيستم جايزه جديد وجود خواهد داشت.
fully arcade physics engine
3D SMOKE TECHNOLOGY
موتور گرافيكي بهبود يافته.
درTIME -TRIAL هاي بازي توانايي استفاده از اسلحه وجود داره.
امكان وجود HERO در بازي!(اضافه كردنHEALTH POIN در بازي!)
وجودمسابقاتي در شب.
وجود استاديوم هايي براي مسابقات.
بازي براي پلتفرم هاي XBOX360 .PS3.PS2.WII.DS.PSP عرضه ميشه و تا الان خبراي از PC نيست!!!ودر e3هم نمايش داده خواهد شد!!!!
البته چون اين اطلاعات از اسكن بوده برخي از قسمت ها نامفهوم بوده و شايد تو ترجمه يا مطالب مشكلاتي يا كمي هايي باشه كه بايد صبر كنيد تا اسكن هاي با كيفيت بياد!
منبع

همش 13 تا ماشین ؟ کمه که !:(
این دیگه چه جورشه ؟؟؟؟؟
کلاً به نظر میرسه این دفعه یه چیز تقریباً متفاوت دارن میدن بیرون
I LIKE EA

همش 13 تا ماشین ؟ کمه که !:(
در بازي 13 نوع ماشين وجود خواهد داشت. ( البته توی متن اصلی نوشته Brand . معنی برند نوع نمیشه. مارک تجاری میشه , یعنی مثلآ 13 تا شرکت مثل Nissan , Ford , ... وجود داره توی بازی )

ربطی به کیفیت اسکن نداره ، بد ترجمه شده ...
13 برند ماشین و 3 برند موتور
ماشینهای فوق العاده
سیستم جایزه جدید برای بدست آوردن ماشین ( مثل نسخه Most Wanted که میشد ماشین حریفها رو بگیرید مثلا )
حالت Undercover که به شما ماموریتهای Time-Trial میده که میتونید از اسلحه استفاده کنید
( شاید ) شخصیت اصلی و قهرمان داستان قابل ارتقاء باشه و سطوح مختلف مثل عکس العمل و سلامتی و ... افزایش پیدا کنه در طول بازی
مسابقات شبانه
مسابقات در استادیوم که میتونید حرکات ژانگولر در هوا نشون بدید و امتیاز بگیرید

هر شمارش بد تر از شماره قبلش شده البته از بعد از most wanted نمی کنن یه کم روش بیشتر کار کنن که بهترش کنن نه بدتر البته از ea توقع بیشتری نیست

در بازي 13 نوع ماشين وجود خواهد داشت و 3 نوع موتور وجود خواهد داشت.
امكان وجود HERO در بازي!(اضافه كردنHEALTH POIN در بازي!)
موتور؟... خدا لعنتت کنه EA که گند زدی به هرچی NFS ـه :mad: ... الهی روز خوش نبینی ... الهی ورشکسته بشی... آخه اسلحه دیگه چیه؟ :cursing: ... health point دیگه چیه؟ مگه بازی FPS ـه؟ ... ای خدا کی میشه این EA آدم بشه بازم یه بازی مثل MW بسازه؟... آخه بر منی که تمام سری های NFS رو از 1 تا ... بازی کردم زور داره... هرچی خبر خوشحال کننده تو این تابستون شنیدیم پرید... :no:

من فکر کنم بازی ترکیب motojp و gta هستش !!!!
موتور که داره اضافه میشه!!
اسلحه!!!!!! اینم فکر کنم از gta گرفتن مثلا وسط مسابقه کلرو از پنجره بیرون بیاریو شروع کنی پنچر کردن ماشین حریفای بدبخت!!!
به جان خودم این EA حاضره به خاطر پول زامبی هم وارد محیط NFS کنه!!!
واقعا حیف NFS که داره به باد میره!:sick:

من فکر کنم بازی ترکیب motojp و gta هستش !!!!
موتور که داره اضافه میشه!!
اسلحه!!!!!! اینم فکر کنم از gta گرفتن مثلا وسط مسابقه کلرو از پنجره بیرون بیاریو شروع کنی پنچر کردن ماشین حریفای بدبخت!!!
به جان خودم این EA حاضره به خاطر پول زامبی هم وارد محیط NFS کنه!!!
واقعا حیف NFS که داره به باد میره!:sick:

به شدت با شما موافقم به شدت:love::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
شماره بعدی یا باید با تایتان مبارزه کنی یا زامبی بکشی که امتیاز بیشتر بگیری یه هر چیزه دیگه :biggrin1:

سری NFS از همون اولش هم بازی به درد بخوری نبود حالا هم که به بازی موتور و اسلحه قراره اضافه بشه !!! واویلا!!! چه بازی بشه این بازی :)

حالا اینقدر سخت نگیرین بچه ها :blushing: بزارین بیاد یک وقت دیدین جالب از کار در اومدا.....
فقط این ps2 اومدنش تو ذوقم زد کسی می دونه کی می آد حالا؟؟؟؟:-"

خب طبق معمول هرسال باید باید باید یه NFS بدن بیرون .. دیگه دست رو همه چی گذاشتن اینبار ظاهرا ایده کم اوردن دست به دامن موتور و اسلحه و اینا شدن :)

خب طبق معمول هرسال باید باید باید یه NFS بدن بیرون .. دیگه دست رو همه چی گذاشتن اینبار ظاهرا ایده کم اوردن دست به دامن موتور و اسلحه و اینا شدن :)
EA به خودش میگه ما که هرسال یدونه NFS میندازیم به مردم و سودمون رو هم میکنیم , بزار هر سال یه چیزی رو تست کنیم. اگه جواب داد که توی بعدی هم میزاریم , اگه جواب نداد هم سودمون رو کردیم و 12 ماه دیگه یدونه جدید میندازیم به مردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or