اولين اطلاعات از Max Payne 3

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

619

مدیر انجمن
سلام !

1244635466.jpg

به نظر مي رسد كه شماره July مجله Game Informer اولين اطلاعات از بازي Max Payne 3 را فاش خواهد كرد. مقداري از اين اطلاعات در حال حاضر فاش شده است كه البته چندان براي طرفدارن Max Payne خوش ايند نيست.

مكس حالا بدون مو و تاس , داراي ريش بلند و معتاد به مسكن است و اين اعتياد تاثير مستقيم بر روي گيم پلي بازي دارد. در حال حاضر مكس به جاي نيويورك در سائو پائلو برزيل به سر مي برد و به نظر مي ايد تعدادي از مبارزات در محله ها زاغه نشين اين مكان صورت گيرد. گرافيك بازي بسيار شبيه Uncharted 2 است و داراي رنگ بندي زنده ( WTF !! ) و محيطي با تخريب پذيري كامل است. تمام اين كار ها به لطف موتور RAGE شركت Rockstar و سيستم انيميشن جديد انجام شده است.

اسلحه هاي جديدي در بازي موجود است. Bullet Time به بازي برگشته است منتها اين دفعه بسيار سريع تر از قبل خواهد بود. علاوه بر اين بازي داراي سيستم كاور گيري خواهد بود. بازي داراي مد multiplayer هم خواهد بود. قابليت روز و شب هم به بازي اضافه شده است. اين بازي در زمستان امسال براي PC , X360 , PS3 عرضه خواهد شد. اين اطلاعات هنوز به صورت رسمي تاييد نشده است اما به احتمال زياد حقيقت دارد.

• Like
Reactions: M3ti J70
ولي توجه كنيد اين بازي دقيقا شده Stranglehold. نكته بعدي اين هست كه بازي 10 سال بعد از قسمت دوم هست و قراره اتفاقات اين 10 سال رو هم اشاره كنه.
پس عجب داستانی داره این بازی:biggrin1: 10 سال قبل + داستان در حال حاضر:biggrin1:

پس عجب داستانی داره این بازی:biggrin1: 10 سال قبل + داستان در حال حاضر:biggrin1:
نه فقط به داستان اشاره مي كنه. البته اينكه اشاره مي كنه كاملا تاييد نشده اما گفتند بازي 10 سال بعد از قسمت دوم هست( البته يك سايتي مي گفت 12 سال )

نه فقط به داستان اشاره مي كنه. البته اينكه اشاره مي كنه كاملا تاييد نشده اما گفتند بازي 10 سال بعد از قسمت دوم هست( البته يك سايتي مي گفت 12 سال )
آهان. چون به نظر من یا داستان خیلی سر سری میشدش یا اینکه اگه می خواستن اتفاقات رو درست کامل هم شرح بدن که ممکن بود خیلی پیچیده و گنگ بشه. در کل باید صبر کنیم و منتظر خبرهای بیشتری باشیم. ممنون

lol ... کلی خنديدم... :lol:

يک لحظه گفتم اگه اين عکس ها رو بهم ميدادن... و من نميدونستم مثلاً برای چه بازی هست ... ميگفتم:

تو نقش يک آدمی هستيم که چند سال تو جزيره بوده... اين شکلی شده!
يا
نقش يک عرب تروريست... با اين ريش و پشم...

میگم یه اره برقی هم وصل میکردن زیر Berretaهاش چیز جالبی از آب در میومد :دی
چی میگی امیر مگه مارکوسه؟
از کجا معلوم که نباشه؟ یهو دیدی یه زره 30تنی هم تنش کردن :دی

آخرین ویرایش:
میگم یه اره برقی هم وصل میکردن زیر Berretaهاش چیز جالبی از آب در میومد :دی
چی میگی امیر مگه مارکوسه؟:دی این الان میان سالیه Bullyــیه باید به بازی دوچرخه اضافه کنن. واقعا ادم شک میکنه به عقل RS که چرا همچین عنوانی رو به RS Vanc میدی تا بسازه

مشکل اصلی اینجاست که sam lake مادر مرده این وسط هیچکارست!! :( شما رو به خدا داستان و شخصیت ها و دیالوگ ها و اتفاق ها و ... رو یه بار مرور کنید تا به عظمت این مرد پی ببرید.بدون سم آخه مکسی وجود نداره........

من هم به جز قیافه فقط با جو بازی مشکل دارم.(که با دیالوگ های شاهکار سام لیک کامل میشه)اون فضاها با اون موسیقی ها........وای وای وای...واقعا عجب موسیقی داشت ها ! :((

اکثر نقل قول های معروفشم حفط کردم از بس تموم کردمش.همه تو ذهنم هستن ;)

(یه نکته ی سری مکس پین این بود که به دنیای واقعی هم اشاره میکرد مثلا خودش رو جایی به سوپرمن و با همفری بوگارت تشبیه کرد!! :biggrin1:

اطلاعات غلط نیست،تصاویر بازی تو مجله game informer چاپ شده.
هنوز که تایید نشده برادر من

میگم یه اره برقی هم وصل میکردن زیر Berretaهاش چیز جالبی از آب در میومد :biggrin1:

نقل قول:
چی میگی امیر مگه مارکوسه؟
از کجا معلوم که نباشه؟ یهو دیدی یه زره 30تنی هم تنش کردن :biggrin1:
بیخودی با این مسئله شوخی نکن یهو دیدی فردا یه زره هم کردن تنش فقط به خاطر تو !
________
اما انصافا چقدر روزنامه هاشون خوشکلن:eek:

منظورت مجله بود دیگه !؟

البته علاوه بر زیبایی چقدر حجمش نسبت به مجله های خودمون زیاد تر بود ( یا به نظر میومد) !

الان سم ليك فكر كنم داره خود كشي مي كنه
اگه خود کشی کنه که باید با Alan Wake هم بای بای کنیم.:biggrin1:
ولی فکر کنم اگه خودکشی نکرده باشه یه سکته ناقص کرده

به تنها كمپاني كه ايمان كامل دارم rockstar هست . شك نكنيد كه از اين امتحان هم پيروز بيرون مياد . :praying::headband::praying:

فقط یاد گرفتین غر بزنید:biggrin1:
شما مشکلتون اینه که کاورگیری داشته دیگه! قیافشو چیکار دارید؟ یکی میگفت چرا چاقه؟ انتظار داشتید تو 50-60 سالگی زیبای اندام شرکت کنه؟ کچلیشم من باباشو دیدم اونم اینجوری بود! ارثیه:biggrin1:
rockstar تا بحال بازیی خراب نکرده خیالتون راحت اینم بازیه خوبی میشه! بلاخره مجبورن تو هر نسخه یه سری ایده اضافه کنن! نمیشه همون قبلیرو با داستان جدید بزنن که

شما هم بايد يك چيزي مي گفتي ديگه ؟؟ البته شما و يك سري بايد خوشتون بياد اما بعيد مي دونم طرفدار هاي واقعي مكس پين از اين تغييرات خوششون بياد. كاملا مشخصه شما بازي را درك نكردي. شب بودن بازي حس تنهايي و Noir به بازي مي داد. الان انقدر مكس بد بخت شده كه از لحاظ بصري با Uncharted مقايسه ميشه. دشمنانشم كه شدند GTA.
بازي كه سبك اكشن متحول كرد حالا بايد بره يك سري المان بازي هاي open-world بياره.

آقا تو رو خدا شما دیگه نکن به شناختن اینکه کی طرفدار هست کی نیست والا تا اونجایی که یادمه مکس پین را هر چی شماره و add on از این حرف ها ملت ساخته بودن را بازی کردم خودش را هم 2 بار تمام کردم و اما مساله مهم که من این این پست را دادم شما و کلا همه کسایی که تا الان فقط پست دادی و حرف نفر قبلی را بدون هیچ سودی تکرار کردی این سوال را اگر تونستید جواب بدید فقط جواب نه جواب من نه هیچی چیز دیگر

اگر شما رییس بخشی که مکس پین 3 را میسازد بودید میگفتید چی توش بزارن؟
1؟چیزای جدید
2؟داستان جدید
3؟فقط گرافیک را عوض کنن
4؟ سبک را عوض کنن؟
5؟مکس پین قبلی را باز سازی کنن
6؟ کودکی مکس پین را به تصویر بکشن
7؟ نظر غیر از این دارید خودتون بگید

میخوام ببینم چندتاتون میتونید جواب بدید و بعد از این بحث را ادامه میدیم

با این عکسهایی هم که اومده آدم فکر میکنه که با سم فیشر کچل توی جنگلهای آنچارتد داره به سبک مکس پین البته اونم نه مثل خود مکس پین بلکه مثل بازیهایی که قصد داشتن از اون تقلید کنن ، داره آدم میکشه. اوه اوه چه شیر تو شیری بشه این بازی :biggrin1: بیچاره مکس پین!

بیخودی با این مسئله شوخی نکن یهو دیدی فردا یه زره هم کردن تنش فقط به خاطر تو !
________

منظورت مجله بود دیگه !؟

البته علاوه بر زیبایی چقدر حجمش نسبت به مجله های خودمون زیاد تر بود ( یا به نظر میومد) !

بله منظورم همون مجلهه بود.
یه اشتباه لپی بود نوشتم روزنامه:biggrin1:

++++++++++++++++++++

من اگه بودم بش میگفتم:

اول به صورت یه فیلم کوتاه کودکیش را به تصویر بکش و بعد برو برای بزرگسالیش.

قیافش را همونطور کن و سبکش را مثل مکس پین قدیم کن و از این سائو پائلو خارجش کن.

(اگه غیر از این باشه که کم موده یه زره هم بپوشه میشه ، یه بازی دیگه است و اسمش را نباید Max Payne 3 گذاشت!

(انصافا غیر از اینه که با رنگ قرمز نوشتم....)

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or