اولين اطلاعات از Heavy Rain

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

خيلي از شما ها Quantic Dream ميشناسيد استوديو كه پشت بازي بزرگي Fahrenheit بود

خب بعد از اون بازي اين شركت 2 پروژه در كاره خودش قرار داد كه هر دو قراره براي PS3 به صورت exclusive عرضه بشه كه احتمال عرضه عنوان دوم براي حداقل PC كه خيلي زياده

عنوان اول بازي Heavy Rain بود كه يك پروژه جنجالي بوده كه اطلاعات در موردش تا همين چند روز پيش خيلي كم بود حتي شما نميدونستيد روند بازي چگون هست

عنوان دوم كه GAMER هاي قديمي خيلي خوب اونو به ياد دارند يعني قسمت دوم بازي معروف Omikron كه فعلا هيچ اطلاعاتي از اون در دست رس نيست

تنها چيزي كه ما قبلا از Heavy Rain ديده بوديم حالت طبيعي صورت و احساسات بود كه در بازي كامپيوتري نظير ان به جرات ميتونم بگم كه ديده نشده بود

چند روز پيش مجله Dutch magazine Chief اطلاعاتي از اين بازي منتشر كرده اما خب اطلاعات به زمان الماني بود و براي همين اطلاعات فاش نشده بود تا اينكه سايت kotaku اين اطلاعات در دسترس همه گذاشت مصاحبه با ديويد كيج هست كه ميشه گفت همه كاره Quantic Dream هست

On Locations:

من به هيچ وجه يه بازي گردش ازاد بزرگ مثل GTA رو نميخواستم به خاطر اينكه كنترل داستان بازي بسيار مشكل ميشه . من دوست دارم صحنه هاي بزرگي رو ثبت كنم . جاهاي بزرگي مثل مترو بازار

On Graphics:

همه متعجب ميشند سوني از گرافيك بسيار راضي بود . به راستي Heavy Rain يك بازي next-gen هست اما ما هنوز داريم بر روي اون كار ميكنيم ما قصد ارائه يكي از photorealistic بازي جهان داريم !

On Gameplay:

زماني كه ما بازي Fahrenheit, رو عرضه كرديم ما اصطلاحات و شيوه جديدي رو به ژانر adventure داديم . ما شيوه جديدي رو وارد كرديم . لغات و اصطلا حات جديد و اين كار رو با Heavy Rain, هم انجام داديم

On Story:

خب Heavy Rain در مورد مردم عادي كه قرار ميگيرند در يك موقعيت عجيب و فوق العاده . من يه داستان شخصي تر ميخواستم . خب اولين چيزي كه به ذهن من رسيد به عنوان پدر دو تا بچه عشق پدر به بچه هاش بود اين بازي درباره نجات پرنسس يا جهان نيست در مورد عشق يك پدره به فرزندانشه .
داستان درباره 4 شخصيت متفاوت هست . سوال اينه كه چه چيزي خوبه و چه چيزي بد و يك نكته كليدي اينجاست كه نقطه نظر هر فرد هست . من به انتخاب هااخلاقي خيلي اعتقاد دارم . انها چيز هاي مربوط به خوب يا بد نيست بلكه درباره پيدا كردن تعادل هست

منبع

با تشكر از دوست خوبم مصطفي

24vqqld.jpg

موفق باشيد !!

آخرین ویرایش:
مرسی کسری جان
اینا از گرافیک راضی نیستند من اون عکسی که از زنه بود دیدم یه لحظه کپ کردم!!!!!!!!!!
باید بازیه جالبی باشه در انتظار:arrowd:

من بالاخره نفهمیدم تو سایتها میزنن 360 و ps3 و pc . بعد خود شرکت میگه انحصاری سونی . من توی ign و gamespot دیدم حداقل یه شایعه هم ننوشته بود پس این موضوع از چه قراره ؟/:):confused: ( سایتها همه رو گیج کردند . امیدوارم بازی زیبایی بشه . مثل فارنهایت که کلی حال داد .

اين بازي كاملا در انحصار سوني هست

از اول هم همينطور بوده هيچ نقشه اي بر روي ديگر كنسولي نبوده و ديويد كيج معتقد كه پورت بازي فقط باعث خراب شدنش ميشه و خب اين استوديو هم هيچ وقت نمياد بازي رو دوباره براي فرضا 360 بزنه ناشر هم به احتمال بسيار خوده سوني پس شك نكنيد بازي انحصاري هست حيف كه خوده مصطفي نيست چون هر مطلبي كه درباره Heavy Rain وجود داره رو ميدونه

اگه جرات داری به اینام توضیح بده تو gamespot هم دیدم ایناهاش برا همین سوال کردم

توي game spot كه زده انحصاري هست

خب توي ign بازي haze هنوز براي 360 زده پس من چي ميتونم بگم

آخرین ویرایش:
اينا ليست بازي هارو سالي يكبار اپديت ميكنند
و اصلا رو اينا بحثي نيست -اينا بازي هايي كه مشخص نيست مولتي ميزنن بعدا درستش ميكنند
پ.ن:ولي بازم اگه eaپشت اين بازي ها بود بهتر ميشد(كلٌ هم الاجمعين =مولتي(

من نمیدونم چرا مایکروسافت هیچ فعالیتی برای مولتی کردن این بازی نمیکنه(قبلنا سر کیسه رو شل میکرد).هنوز که سونی ناشر نشده .پس یه امیدی هست.
این مایکروسافت الان خوشحال 18 میلیون فروخته 2 سال دیگه سر همین اشتباهاتش میبینه سونی چطوری جلو میزنه.
این همه بازیه خفن بودن که انحصاری سونی بودن.اونا چی شدن.حده اقلش اینه که با 1 سال تاخیر بازی رو برای 360 بدن دیگه.همونم خیلی خوبه.

من نمیدونم چرا مایکروسافت هیچ فعالیتی برای مولتی کردن این بازی نمیکنه(قبلنا سر کیسه رو شل میکرد).هنوز که سونی ناشر نشده .پس یه امیدی هست.
این مایکروسافت الان خوشحال 18 میلیون فروخته 2 سال دیگه سر همین اشتباهاتش میبینه سونی چطوری جلو میزنه.
این همه بازیه خفن بودن که انحصاری سونی بودن.اونا چی شدن.حده اقلش اینه که با 1 سال تاخیر بازی رو برای 360 بدن دیگه.همونم خیلی خوبه.
مطمين باش ماكرو بيكار ننشسته و اگه واقعا بازي خوبي باشه يه كارايي ميكنه فعلا هيچي از بازي مشخص نيست
فقط سازنده ي بازي از بازيش تعريف كرده كه اونم كم نيستن سازنده هايي كه حرف الكي ميزنن
و ميخوان با اين روش توجه مردم رو به بازيشون جلب كنن
اميدوارم اين يكي مثل بازي هاي انحصاري سوني كه تا الان اومده نشه:)

اینکه این بازی انحصاری PS3 است قبلا گفته شده, دوستان اگه تاپیک Heavy Rain Game Community را ملاحظه میکردند این مطلب آمده بود.
--------------------------------------------------------------------------------
مصاحبه 2006 با IGN در مورد دموی تکنیکی "The casting" نشون میداد که اونا برروی سه تا پلتفورم PC, 360 و PS3 کار میکردند:
For now, Quantic Dream is working on the PlayStation 3, Xbox 360 and PC platforms
اما بعدا در 2007 زمانی که سونی قرارداد همکاری با QD امضا کرد مشخص شد که این بازی برروی پلتفورم دیگری عرضه نخواهد شد و انحصاری PS3 است: متن خبر قرارداد QD با سونی
To us, PS3 is the only platform that can truly deliver on
this promise, and SCE WWS is a group that is both inspiring and pleasant to work
with
(تا به الان که انحصاری بوده ولی با مشخص شدن ناشر ممکنه یه چیزائی تغییر کنه بله پول هر کاری میتونه بکنه ولی آرزو میکنم این بازی انحصاری بمونه, همونطور که Guillaume de Fondaumière در مصاحبه با gameindusty (به این مضمون) گفت: بهتره وقت و تلاش برروی یه پلتفورم صرف بشه تا نتیجه یه چیز عالی در بیاد, در اینجا باید از فیل هریسون تشکر کنم که اون زمان کارو یکسره کرد )
At Quantic we have high standards and we really want to give our fans the best possible experience with our creations and we didn't want to downgrade any version by porting a game. It was far more important to chose the right machine where we could express ourselves and give it the best shot.
فقط سازنده ي بازي از بازيش تعريف كرده كه اونم كم نيستن سازنده هايي كه حرف الكي ميزنن
چه راحت کارهای بزرگ رو زیر سوال میبرید, وقت نمیکنم اظهار نظرهای مختلف رو در مورد فقط همون دموی 2006 برای شما نقل کنم, خیلیا منتظر این کارند: (مثال شماره فوریه 2007 game developers magazine بخش A Thousand Words)
این بازی از اون چیزی که خیلیا فکر میکنن بزرگتره, حداقل از نظر نوآوری. چند تا بحث اصلی وجود دارن که این بازی سعی میکنه بهشون نزدیک بشه:
اول نمایش احساسات در یک بازی ویدئویی است که در تاپیک بالا Nemesis عزیز به اون اشاره کرده.
دوم uncanny valley که امیدوارم وقت بشه توی تاپیکش در موردش بحث کنیم ولی بطور خلاصه فرضیه ای در مورد پاسخ های احساسی انسان به روباتها و موجودات غیرانسانی است و همدلی, انتقال افکار و غیره.
سوم اختلاف طراحان بازی سر موضوع اولویت gameplay بر storyline. کسانی مثل Danny Bilson و خیلی های دیگه که ترجیح میدم اسم نبرم فکر میکنند در بازی گیم پلی مهمتر از داستان است ولی دیوید کیج فکر میکند ایندو مکمل همدیگر هستند. دیوید با این بازی سعی میکند ایده های خود در تلفیق این دو موضوع را تکامل دهد. البته منظور از این حرف قضاوت در مورد این گروهها نیست.
چهارم توسعه تکنیکی capture حرکات, نورپردازی و mapping بخصوص در مورد کاراکتر های بازی.
پنجم حضور بازیگران صنعت سینما در بازی های ویدئویی که البته پیش از این تا اونجائی که خبر دارم در heavenly swords هم کسی مثل Andy Serkis (در نقش Bohan) حضور داشت ولی در 2004 صحبت هائی با Leonardo DiCaprio شده بود که در یکی از بازی های بعدی QD بازی کنه که نشد.
و خیلی مطالب دیگه که عقل من قد نمیده.

از نظر من این یعنی next-gen نه یه چیزی مثل گرافیک محض.

خب Heavy Rain در مورد مردم عادي كه قرار ميگيرند در يك موقعيت عجيب و فوق العاده . من يه داستان شخصي تر ميخواستم . خب اولين چيزي كه به ذهن من رسيد به عنوان پدر دو تا بچه عشق پدر به بچه هاش بود اين بازي درباره نجات پرنسس يا جهان نيست در مورد عشق يك پدره به فرزندانشه .
وحشتناک منتظر اون لحظه هستم که ببینم این احساس تا چه حد به بازیباز منتقل میشه, اگه دمو رو دیده باشید موقعیت عجیبیه, مری اسمیت عصبانیه و از خیانت loverش میگه و از اون شب که تا یه هتل تعقیبش کرده و... تصمیمی که با اون تفنگ برای یه نفر داره و...

تشکر از آقا کسری بابت مطلب خوبش.

خب موفقم شدم از Guillaume de Fondaumière دوتا سوال بپرسم تا خیال بعضیا رو راحت کنم !
اطمینان داد که بازی برای هیج پلتفورم دیگه ای منتشر نمیشه ، بازی زودتر از پاییز آماده نمیشه ، دلیل اینکه به کندی پیش میرن هم دقت بسیار زیاد عوامل سازنده هستش ، احتمال تاخیر رو تکذیب کرد و گفت ما هیچ تاریخ دقیقی ارائه نکردیم که بخوایم درباره تاخیر فکر کنیم. در مورد اطلاعات بیشتر هم گفت در حال حاضر نمیتونم اطلاعات دقیقتری بهتون بدم.

موفق باشید !

خب موفقم شدم از Guillaume de Fondaumière دوتا سوال بپرسم تا خیال بعضیا رو راحت کنم !
اطمینان داد که بازی برای هیج پلتفورم دیگه ای منتشر نمیشه ، بازی زودتر از پاییز آماده نمیشه ، دلیل اینکه به کندی پیش میرن هم دقت بسیار زیاد عوامل سازنده هستش ، احتمال تاخیر رو تکذیب کرد و گفت ما هیچ تاریخ دقیقی ارائه نکردیم که بخوایم درباره تاخیر فکر کنیم. در مورد اطلاعات بیشتر هم گفت در حال حاضر نمیتونم اطلاعات دقیقتری بهتون بدم.

موفق باشید !
دستت درد نکنه، اما دوتا موضوع هستش یکی اینکه جوابهایی که بهت داد چیز تازه ایی نبود و فقط چیزاهایی که تا الان معلوم بود رو توضیح داده دوباره :-" و نکته بعدی بین خودمون بمونه اما بهت نگفت سوالات بیشتر از دوتا شد؟:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or