اولين اطلاعات از FIFA09 منتشر شد

BlackCat

کاربر سایت
همانند هر سال ، امسال نيز شاهد انتشار نسخه اي ديگر از سري بازي هاي FIFA بر روي پلتفرمهاي مختلف خواهيم بود. در حالي كه چندين ماه به انتشار FIFA09 مانده است اولين اطلاعات از اين بازي از سوي مجله ي آمريكايي GamePro منتشر شد.
سازندگان بازي قول داده اند تا بتوانند Gameplay را در FIFA09 با پيشرفت قابل ملاحظه اي روبرو كنند.يكي از مواردي كه به آن در مجله ي GamePro اشاره شده " پيشرفت وضعيت پاسخگويي به پاس ها ، شوت ها و دريبل ها و البته بهبود وضعيت فيزيكي بازي در زمينه هل دادن و ..." است.
با توجه به وقت قابل ملاحظه اي كه صرفAnimation هاي بازي شده است ، در FIFA09 شاهد حركات طبيعي تر و سريع تر بازيكانان خواهيم بود.
از ديگر تغييرات اضافه شده مي توان به "حفظ تعادل بازيكنان در هنگام تكل ها" اشاره كرد. به گفته سازنندگان بازيكنان در FIFA09 قادر اند تعادل خود را پس از تكل هاي ناموفق به دست آورند به شرطي كه تكل وارده بر روي پايي كه وزن بازيكن بر روي آن قرار دارد نباشد. و البته دروازه بان ها نيز قادر اند توپ هايي را كه در پشتشان قرار دارند دفع كنند.
كاپيتان تيم ها نيز به همانند كاپيتان هاي واقعي هنگامي كه در يك مسابقه حساس پنالتي اي را خراب كنند گريه خواهند كرد.
بخش Be A Pro نيز همچنان در بازي حفظ خواهد داشت.
بخش customize كردن سيستم هاي هجومي و تدافعي تيم ها نيز در FIFA09 با پيشرفت هاي قابل ملاحظه اي روبرو شده و دست gamer ها بيشتر از قبل در اين زمينه بازخواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
پاسخ

با سلام،
بسیار خوب .
FifaOnline.ir که مسئول برگزاری مسابقات آنلاین فیفا در ایران هست هم از فیفا 09 استقبال می کنه و ما به محض اومدن فیفا 09 احتمالا در آبان یا مهر فعالیتمون رو برای فیفا 09 آغاز می کنیم.
در ضمن در تابستان مسابقات آنلاین فیفا 08 نیز توسط فیفا آنلاین ایران برگزار خواهد شد . (برای بازی نیازی به سی دی اصل نیست)
مدیریت فیفا آنلاین

به نظر من fifa 08 برای کنسول ها خوب بود من روی 360 واقعا حال کردم ولی pes روی کنسول اصلا جالب نیست به خاطر گرافیکش ولی در کامپیوتر برنده کامل هست چون واقعا گیم پلیش عالی هست حیجانش بالاست
وfifa08 pc اصلا بازی نبود یک چیزی برای اعصاب خرد کنی بود

به نظر من fifa 08 برای کنسول ها خوب بود من روی 360 واقعا حال کردم ولی pes روی کنسول اصلا جالب نیست به خاطر گرافیکش ولی در کامپیوتر برنده کامل هست چون واقعا گیم پلیش عالی هست حیجانش بالاست
وfifa08 pc اصلا بازی نبود یک چیزی برای اعصاب خرد کنی بود

fifa تا 1000 سال دیگه هم نمیتونه به PES برسه فقط هر سال بازی رو لوس تر میکنن همین !!!

من که از سال 96 دارم هر سال فیفا رو میگیرم ولی فقط 99 هش جالب بود بقیه تعطیل :laughing:

مزایای نسخه 360 اش چیه که Pc نداره؟
نسخه ي Next-Gen فيفا كه روي X360 و PS3 منتشر ميشه اصلا كلا يه بازي ديگس و هيچ ربطي به نسخه ي PC نداره.
من فكر ميكنم نسخه ي Next-Gen فيفا بهترين شبيه ساز فوتبال باشه(البته از نظر من). تنها مشكل بزرگي هم كه FIFA08 نسخه ي Next-Gen داشت بيش از اندازه كند بودن بازي بود كه سازنده ها قول دادن تو 09 جبران كنن.

بابا اینا هم مارو گیر اوردنا
هر سال کلی وعده وعید میدن ما هم بازی رو میگیریم باز همون اشو همون کاسه
یادش بخیر قدیما یه PS2 بود و یه Pes و یه دنیا!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or