اولين اطلاعات از بازي SAW

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

بالاخره امروز شركت Konami به صورت رسمي اعلام كرد كه به عنوان ناشر و صاحب امتياز بازي SAW در امده است.
.........

6a00d8341bfc7553ef01156fb9ee5d970b-250wi

David Daniels مدير بازاريابي بخش امريكا Konami مي گويد :" به خاطر اينكه ما در سبك survival horror از همه برتر هستيم ما خيلي به اين بازي علاقه مند شديم و به دنبال بازي بوديم كه در سطح Silent Hill باشد."

" سري SAW بيش از 600 ميليون فروش داشته است و فقط 28 ميليون نسخه DVD از روي اين سري عرضه شده است. براي همين ما احساس مي كرديم اين يك موقعيت عالي براي ما هست كه با يكي از معروفترين و موفق ترين فيلم هاي ترسناك تاريخ همراه شويم."

در اين بازي شما در نقش يكي از هدف هاي Jigsaw قرار خواهيد گرفت و بايد پازل هايي را كه وي در سر راه شما قرار مي دهد حل كنيد و هدف هاي وي را نجات دهيد. داستان بازي كاملا جديد است.

David Daniels مي گويد :" Silent Hill بيشتر يك بازي روانشناسانه بود اما SAW بيشتر يك بازي درباره گرافيك و ترس زياد است."

اين بازي توسط Zombie و با موتور UE3 ساخته مي شود و براي X360 , PS3 , PC عرضه خواهد شد. قرار است اين بازي در پاييز امسال همزمان با اكران SAW VI عرضه شود. شما مي توانيد اولين عكس هاي بازي را از اينجا ببنيد.

آخرین ویرایش:
مطمئن هستم که بازی خوبی از آب درمیاد چون تجربه کونامی در این سبک با سایلنت هیل اینو نشون داده ...
هر دو عنوان بحث و دیدگاهشون سایکولوژیک هست.

ممنون بخاطر خبر ، کسری جان ...

فیلم SAW که خوب کار شده بود، اگه بازیشم معماهای جالبی داشته باشه، خیلی عالی میشه!!:biggrin1:

آقا کسرا تشکر، خبرهات عالی هستن!:love:

ولی هر چقدر هم بازی زیبا باشه من که تا آنریل انجین 3 اسمش اومد حالم یه جوری شد.نمیشه بی خیال این انجین بشن برن سراغ همون انجین سایلنت 5.به نظر من اون انجین چند برابر این آنریل 3 می تونه فضاها رو وحشتناک نشون بده.سایه هایی که با اون انجین طراحی شده بود توی هیچ بازی دیگه ای نظیر نداشت.تقریبا تمام اشیا برای خودشون سایه هایی پویا و دینامیک داشتن که سایلنت 5 رو از نظر بصری بی نظیر کرده بود.

ولی هر چقدر هم بازی زیبا باشه من که تا آنریل انجین 3 اسمش اومد حالم یه جوری شد.نمیشه بی خیال این انجین بشن برن سراغ همون انجین سایلنت 5.به نظر من اون انجین چند برابر این آنریل 3 می تونه فضاها رو وحشتناک نشون بده.سایه هایی که با اون انجین طراحی شده بود توی هیچ بازی دیگه ای نظیر نداشت.تقریبا تمام اشیا برای خودشون سایه هایی پویا و دینامیک داشتن که سایلنت 5 رو از نظر بصری بی نظیر کرده بود.
تقریبا بافت های بازی توSH5خیلی زاقارت بودن
کلا با اون گرافیک پایین و تیره گی و مه الودی میشه بازی رو ترسناک تر کرد-

درضمن SHمحیطشه که بازی رو ترسناک میکنه-
ولیsawکارهای خشونت امیزش و هیجانش هست که بازی رو ترسناک میکنه-فکر نمیکنم بهم ربطی داشته باشن

فقط خدا کنه مسخره بازی در نیارن زامبی جیگسا بزارن توش این بازی ها ترسی به نظرم نداره آخه چه ترسی مثلا وقتی این کلمه ترس را دیدم فهمیدم دارن بازی مسخره میسازن این فیلم کلا خشونتش بالاست والا ترس نداره که

به خاطر اينكه ما در سبك survival horror از همه برتر هستيم
جالبه!
کی گفته Konami تو این سبک از همه بهتره،خدا میدونه!
درسته که قسمت های اخیر Resident Evil ترسناک نبودن ولی اینو دیگه همه میدونن که توی بازی های کامپیوتری Capcom الهه ی ترس و وحشته...
یا مثلاً SH:HC از Dead Space ترسناک تر بود؟!

ولی هر چقدر هم بازی زیبا باشه من که تا آنریل انجین 3 اسمش اومد حالم یه جوری شد
اصولاً ایرانی ها یه چیزی که زیاد شد رو بد می کنن!!
یعنی چون کار با UE3 نسبت به بقیه ساده تره دیگه موتور بدی شد،نه؟
همونطور که دوستان گفتن شکی نیست کل گرافیک SH تعطیل بود و مهمتر اینکه SAW و SH نحوه ی ترسوندن مخاطبشون با هم کاملاً متفاوت و SAW در حقیقت خشونت آمیزه نه ترسناک...
یه چیزه دیگه راجع به موتور بازی اینکه بازی های متوسط رو به خوب ساخته شده با UE3 (از لحاظ گرافیک) مثلاً MK یا Bioshock هم گرافیکشون خیلی از SH بهتر بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or