اهنگ ساز Metal Gear Solid 4 به تیم Halo پیوست !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
256px-Halo-Logo.png

طبق اعلام Microsoft و استودیو 343 Industries ( سازنده جدید سری Halo ) یکی از بزرگترین اهنگسازان صنعت بازی جهان یعنی Sotaro Tojima به این استودیو پیوسته است.

Sotaro Tojima پیش از این در Kojima Productions فعالیت می کرد و به عنوان اهنگ ساز Metal Gear Solid 4 ان را می شناسیم به 343 Industries پیوسته است. وی بعد از Ryan Payton دستیار تهیه کننده MGS4 دومین فردی است که از Kojima Productions به مایکروسافت پیوسته است.

وی بعد از Akira Yamaoka ( اهنگ ساز سری Silent Hill ) دومین اهنگ ساز بزرگی است که از Konami جدا می شود.

مثل اینکه این konami به موسیقی اعتقاد نداره !!!!

دوتا آهنگ ساز درست حسابی هم توی این شرکت بود رفت !
اون که چیزی نیست- کونامی فقط به MGS و PES اعتقاد داره-صدا کجا بود:biggrin1:(پولاش)

به قول اون دوستمون زدن تو کار صامت

پ.ن:احتمالا دارن با هیچ کس همکاری میکنند:biggrin1:

موافقم !
Theme اصلی سری MGS رو هم Harry Gregson Williams ساخته. بهترین قطعه های آهنگ سری MGS به نظر من هم برای استاد Williams هست !
جدا که کارهاش معرکه هست.
نمیدونم این همه آدم رو دارن جمع می کنند میمردن بانجی رو نمیفرستادن بره!؟:confused:

مگه بانجی رفته ؟ :confused: مگه هنوز بازیهایی که میسازن نباید با موافقت مایکرو باشه ؟
نه دیگه. Halo Reach آخرین بازی بانجی در رابطه با سری هیلو است. بعد از اون دیگه هر بازی بسازه هیچ ربطی به مایکروسافت نداره. (حالا اینکه مولتی پلتفرم باشه یا انحصاری رو نمیدونم!)
البته فکر کنم خیلی وقته دیگه زیر مجموعه مایکروسافت نیست و اومده بیرون.

به احتمال زیاد میره سراغ یه IP جدید. دیگه خسته شدن 10 ساله دارن Halo میسازن بدبختا.:biggrin1:

منم اول گفتم اين يارو جزو اهنگ سازها نيست يا حد اقل من نديدمش.
من 2 تا disk اهنگ هاي MGS4 رو دارم اما اسم اين عمو توش نبود.
اسم هايه كسايي كه واسه mgs4 اهنگ ساختن يا از اهنگشون استفاده شده:
yoshitaka suzuki- nobuka toda- harry gregson.w -norihiko hibino

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or