انیمیشن کوتاه Bonderlands روی کار است

doostanehsoft

کاربر سایت
borderlandsanimated_610.jpg

2K Games و Gearbox اعلام کردند که ساخت انیمیشن کوتاه Borderlands را با همکاری فرهنگستان هنر شروع کردند که نام این انیمیشن را Borderlands Cooperative نامیدند.

دانش آموزان این آکادامی تیمی برای نوشتن داستان این انیمیشن کوتاه تشکیل دادند که بعد از تکمیل سناریو، آن را به Gearbox می فرستند، که تا به حال تمام داستان های نوشته شده از سوی Academy of Art (فرهنگستان هنر) منجر به ساخت یک فیلم کوتاه از 2K Games و Gearbox توسط دانش آموزان مدرسه انیمیشن سازی شده است. تیم برنده نیز فرصتی برای مصاحبه ی کارآموزی با Gearbox خواهد داشت.

ساخت این فیلم کوتاه تا پایان سال تکمیل خواهد شد.

borderlandsanimated_610a.jpg

منبع خبری

Borderlands هم به نظرم خسته کننده بود. قاعدتا Co-op باید خیلی خوب باشه(کلا pong هم حتی بازی کردنش با دوستان لذت بخشه). ولی کلا بازی به نظر یه نسخه ی fail شده از Hellgate:London یا شایدم Fallout یا Halo با هوش مصنوعی در سطح گوشکوب هست. از هر سبکی یه چیزی گذاشته ولی همه چی ناقصه. FPS بی هیجان. Quest های تکراری و خسته کننده. دنیای وسیع ولی خالی. تعداد زیادی gun مختلف داره ولی کلا هیچکدوم(چه تفنگ ها چه کلا lootهای داخل بازی) اونقدر قوی نیستن که آدم زحمت گرفتنشونو به خودش بده. یه مشکل خیلی بدی هم داشت این بود که Inventory خیلی کوچیک بود و زرت و زرت باید خالی میکردی که باز هم اکشن بازی رو خراب میکرد. شاید واسه همین بود که از اول اصرار داشتن که بازی کلا قراره یه "co-op experience" باشه. به هر حال رو کنسول ها review و امتیازات خیلی خوبی گرفت و من نمیدونم چرا.
The game is actually supposed to be a challenge for stupid basement dwellers to find some friends

آخرین ویرایش:
Borderlands هم به نظرم خسته کننده بود. قاعدتا Co-op باید خیلی خوب باشه(کلا pong هم حتی بازی کردنش با دوستان لذت بخشه). ولی کلا بازی به نظر یه نسخه ی fail شده از Hellgate:London یا شایدم Fallout یا Halo با هوش مصنوعی در سطح گوشکوب هست. از هر سبکی یه چیزی گذاشته ولی همه چی ناقصه. FPS بی هیجان. Quest های تکراری و خسته کننده. دنیای وسیع ولی خالی. تعداد زیادی gun مختلف داره ولی کلا هیچکدوم(چه تفنگ ها چه کلا lootهای داخل بازی) اونقدر قوی نیستن که آدم زحمت گرفتنشونو به خودش بده. یه مشکل خیلی بدی هم داشت این بود که Inventory خیلی کوچیک بود و زرت و زرت باید خالی میکردی که باز هم اکشن بازی رو خراب میکرد. شاید واسه همین بود که از اول اصرار داشتن که بازی کلا قراره یه "co-op experience" باشه. به هر حال رو کنسول ها review و امتیازات خیلی خوبی گرفت و من نمیدونم چرا.

:))
شما از بازي خوشت نيومده دليلي نداره ازش ايراد بگيري!اتفاقا quest هاش اكثرا خوب و fun هست ، در مورد GUN ها واضحه ٣ يا ٤ ساعت بيشتر بازي نكردي، ملت همش در حال كشتن باس ها بودن تا Legendary Gun هارو بگيرن كه اسلحه هاي خيلي قوي بودن.
Inventory وقتي تا اخر اپگريد ميكردي تا ٢٧ ايتم جا ميگرفت در كنارشم بانك بود كه كافي بود. شما هرچي رو زمين ميبيني نبايد برداري كه...:d
قسمت Coop هم حرفي نزنم بهتره يكي از بهترين Coop هاي اين نسل هست.
All of the improvements would make for a standout title even if it were constricted to single-player. Considering Gearbox has continued to put this franchise in a league of its own when it comes to co-op, it elevates the game to something more. With its unmatched co-op gameplay, intense shootouts, addictive loot collecting, expansive skill customization, hilarious dialogue, and insane level of replayability, Borderlands 2 is one of the most rewarding gaming experiences of this console generation.

using memes with oc website link*
شما از بازي خوشت نيومده دليلي نداره ازش ايراد بگيري!اتفاقا quest هاش اكثرا خوب و fun هست ، در مورد GUN ها واضحه ٣ يا ٤ ساعت بيشتر بازي نكردي، ملت همش در حال كشتن باس ها بودن تا Legendary Gun هارو بگيرن كه اسلحه هاي خيلي قوي بودن.
Inventory وقتي تا اخر اپگريد ميكردي تا ٢٧ ايتم جا ميگرفت در كنارشم بانك بود كه كافي بود. شما هرچي رو زمين ميبيني نبايد برداري كه...:d
قسمت Coop هم حرفي نزنم بهتره يكي از بهترين Coop هاي اين نسل هست.
خب من بازی کردم به نظرم اومد که این ایرادهارو داره. اتفاقا یه 20-25 ساعتی تو سینگل مشغولش بودم :دی هم AI و هم Loot ها بهتر میشن ولی بازی همش یه حس تکراری و خسته کننده بودن برام داشت که دیگه آخر بیخیال شدم. co-op رو ولی میدونم خیلی باید خوب باشه. اکثرا هم توی review ها هم گیر داده بودن به AI که خیلی predictableـه و چیزی که تو اکثر review ها ازش خیلی تعریف شده بود سیستم loot شبیه دیابلو بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or