گزارش انیماتور Halo: رهبری ماکروسافت به همانند سرطان است!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت

آقای ویل والتر انیماتور سری Halo که به مدت ۱۳ سال بر روی این عنوان کرده، رهبری مایکرو را مورد انتقاد قرار داد و گفت این شرکت خوب پول میدهد ولی رهبری‌اشان به همانند سرطان است و به سازنده‌ها هشدار می‌دهد که کار در Halo Studios را نپذیرند.​

halo-infinite-campaign-1024x576.jpg

او در صفحه لینکدین خود به این موارد اشاره کرد:​

من به مدت 13 سال به عنوان یکی از انیماتورهای برتر صنعت بازی برای آنها کار کردم و کار کردن برای استودیو 343 ("Halo Studios") را توصیه نمی‌کنم، بلکه به مانند کام‌کست [ شرکت رسانه‌ای چندملیتی] است که خودش رو Xfinity [شرکت مخابرات آمریکایی]می‌نامند و امیدوارند کسی متوجه اون نشود. دور بمونید ازشون تا در امان باشید، اونها ارزشش رو ندارند. با خیال راحت بهم پیام بدید.

برای شفافیت هم باید بگم، کارمندان استودیو برخی از بهترین‌های صنعت بازی بوده‌اند، زیرا همه ما خاطرات خوبی از Halo داریم. دستمزد مایکروسافت خوب است، اما رهبری آنها مثل سرطان است، مخصوصاً همین پیر هینتز، [رییس استودیو] وقتی بفهمید چقدر مانع خلاقیت است، حالتان بهم خواهد خورد.

هرچند مدیران در نهایت تسلیم به سوییچ کردن به آنریل انجین شدند، اما شک ندارم انها به صورت سازمانی راهی رو برای غیر سرگرم کننده شدن آنجا‌ پیدا خواهند کرد.

به عنوان یکی از طرفداران مادام العمر Halo و Bungie، واقعاً دوست دارم در دستان خوبی قرار داشته باشد.می‌دونم که این یک احتمال مسخره می‌تونه باشه، اما ایکاش Certain Affinity به طور کامل مجموعه Halo را در اختیار می‌گرفت. حتی از منظر هوادار محض و کاملاً نادیده گرفتن این واقعیت که من 13 سال در استودیو 343 کار کردم.

میدانم استودیو Certain Affinity کارهای بزرگی را با فرانچایز محبوب ما انجام خواهد داد. این واقعیت که 343 مجبور شد نام خود را به Halo Studios تغییر دهد زیرا طرفداران و توسعه دهندگان از رهبری و مدیریت اجرایی استودیو متنفرند، نمی تواند برای روحیه تیم آنها خوب باشد.

کارمندان و دوستان فوق‌العاده‌ای که هنوز در 343 گیر کرده‌اند، اگر بخواهند به تلاش خود ادامه دهند تا بازی‌های Halo را شایسته طرفدارن کنند، سزاوار رهبری و دیدگاه بهتری هستند.

جیسون شرایر - ممکن است نظرتان را جلب کند.

بنظرم چنین اظهارات منفی می‌تواند به مایکروسافت آسیب جدی وارد کند مایکروسافت سریع باید بیاد تکذیب کند
چه چیزی تکذیب کنن، اگه قرار باشه هر کمپانی یکی رو اخراج میکنه و فرداش بره یه حرفی بزنه و اونا تکذیب کنن که باید یه اداره تکذیبیه بزنن
اینا هم خوراک بازیسنتریا هست.همین فردم اگه خیلی کارش درست بود این استعداد با این 12 سال سابقه

2024-10-12_14-50-43.jpg

بعد از 19 ماه از اخراجش یکی اینو استخدام میکرد و چی شده بعد 19 ماه یادش افتاده و اگه اینقدر بد بوده چرا این مونده. اگه جایی میگرفتن میرفتی.
_________
حتما سوالت اینه چرا گفته سرطان، دلایلش هست ولی اینجا نمیصرفه براشون بزارن

2024-10-12_15-10-41.jpg

خب، اینکه از slipspace استفاده کردن یا اجبار شدن، سر یانی راس بوده چرا هینزه سرطانه.

2024-10-12_15-10-56.jpg

دلیلش اینه که هینزه نسخه های اورجینال هیلو رو نساخته یا بهتر بگم چون اخراج شده تو دورانش، اون سرطانه.
6 ماه بعد از مدیریت هینزه این اخراج شده و تیکه هم مینندازه به اخراجها.
ناراحتیش و دلگیریش از هینزه سر اخراجشه و گر نه استفاده از slipspace برا بانی راس هت و هینزه برد رو انریل

من فقط شماره 5و همین انیفنتی رو بازی کردم از سری HALO

5خوب بود و انیفنتی از نظر من خیلی خوب بود هم بخش داستانی هم بخش مولتی

نمی دونم جرا خیلی با بازی حال نکردن
چون فندوم Halo یکی از تاکسیک ترین فندوم ها حتی از فندوم گیت گوت هست که حماقت بانی راس این بود که به حرف این‌ها گوش می‌کرد. فندوم هیلو پیشرفت رو قبول نمی‌کنه و دوست داره که همه بازی های این مجموعه همون Halo 3 باشن.

به خاطر همین ها است که گسترش IP خارج از مستر چیف غیرممکن است.

چون فندوم Halo یکی از تاکسیک ترین فندوم ها حتی از فندوم گیت گوت هست که حماقت بانی راس این بود که به حرف این‌ها گوش می‌کرد. فندوم هیلو پیشرفت رو قبول نمی‌کنه و دوست داره که همه بازی های این مجموعه همون Halo 3 باشن.

به خاطر همین ها است که گسترش IP خارج از مستر چیف غیرممکن است.
خب اینها اصلا نمیتونن این کار رو انجام بدن.
با نسخه چهارم و پنجم فرصت داشتن ولی چی کار کردن؟!
4 که خوب بود ولی با 5 رسما تر زدن به فرصتشون.

از این فرصتها چندبار مگه پیش میاد.؟

از طرف دیگه مثلا فکر کن سانتا بخواد God of War رو از کریتوس سوییچ کنه روی نفر بعدی ، چقدر کار سختیه و جرات میخواد!
بار بعضی از عناوین رو شخصیتهای اصلی اون به دوش میکشن.
فقط هم بازی اینطور نیست ، تو فیلم/سریال ، کتاب و... همینطوره.
به راحتی نمیشه شخصیت رو گذاشت کنار.
خودت حتما بهتر میتونی مثال بیاری ، نیاز نیست من چندتا رو لیست کنم.

در مورد خود 343 این استودیو اصلا اون توان و ایده لازم رو که بدونه میخواد چیکار کنه نداشت (این تیم جدید رو باید ببینیم چیکار میکنن).
سه تا بازی ساخت که هربار بعد ساخت اون بازی همه چی رو ریخت دور و از نو شروع کردن.
========

اینطور بخوایم نگاه کنیم فن بیس همه عناوین پر نسخه و تکرار همینطور هستن که به شخصیتهای اصلی اون بازیها دل میبندن.
نمیشه که بی کفایتی استودیو در خلق یک شخصیت جدید که تنه به تنه مسترچیف بزنه رو به اونها ارتباط داد.

• Like
Reactions: m.a.t
خب اینها اصلا نمیتونن این کار رو انجام بدن.
با نسخه چهارم و پنجم فرصت داشتن ولی چی کار کردن؟!
4 که خوب بود ولی با 5 رسما تر زدن به فرصتشون.

از این فرصتها چندبار مگه پیش میاد.؟

از طرف دیگه مثلا فکر کن سانتا بخواد God of War رو از کریتوس سوییچ کنه روی نفر بعدی ، چقدر کار سختیه و جرات میخواد!
بار بعضی از عناوین رو شخصیتهای اصلی اون به دوش میکشن.
فقط هم بازی اینطور نیست ، تو فیلم/سریال ، کتاب و... همینطوره.
به راحتی نمیشه شخصیت رو گذاشت کنار.
خودت حتما بهتر میتونی مثال بیاری ، نیاز نیست من چندتا رو لیست کنم.

در مورد خود 343 این استودیو اصلا اون توان و ایده لازم رو که بدونه میخواد چیکار کنه نداشت (این تیم جدید رو باید ببینیم چیکار میکنن).
سه تا بازی ساخت که هربار بعد ساخت اون بازی همه چی رو ریخت دور و از نو شروع کردن.
========

اینطور بخوایم نگاه کنیم فن بیس همه عناوین پر نسخه و تکرار همینطور هستن که به شخصیتهای اصلی اون بازیها دل میبندن.
نمیشه که بی کفایتی استودیو در خلق یک شخصیت جدید که تنه به تنه مسترچیف بزنه رو به اونها ارتباط داد.
اون گفته من که صرفاً از نفرت من به کامنیوتی هیلو بود (منظور من کامنیوتی ایرانی هیلو نیست چون قبل از گیم پس هیلو کامنیوتی در ایران نداشت)

اگه به من باشه تمامی کارکنان اخراج، استدیو تعدیل، IP رو به طور کل بازنشسته می‌کنم. کل هزینه ای که بکنم برای نگه داشتن مالکیت دامین و حق کپی رایت هست.

شوتر به اشباع خودش رسیده، نوآوری معنا ندارد، کمپین داستانی خالی کسی براش تره خورد نمی‌کنه. هزینه کرد برای هیلو از دیدگاه من اشتباه است. تموم شد دوران سه گانه طلایی هیلو، گیرز و فورتزا.

بانجی یه چیز میدونست رفت سمت MMO. اگر میخوان این ای پی زنده بمونه باید MMO‌ بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or