گزارش انیماتور Halo: رهبری ماکروسافت به همانند سرطان است!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت

آقای ویل والتر انیماتور سری Halo که به مدت ۱۳ سال بر روی این عنوان کرده، رهبری مایکرو را مورد انتقاد قرار داد و گفت این شرکت خوب پول میدهد ولی رهبری‌اشان به همانند سرطان است و به سازنده‌ها هشدار می‌دهد که کار در Halo Studios را نپذیرند.​

halo-infinite-campaign-1024x576.jpg

او در صفحه لینکدین خود به این موارد اشاره کرد:​

من به مدت 13 سال به عنوان یکی از انیماتورهای برتر صنعت بازی برای آنها کار کردم و کار کردن برای استودیو 343 ("Halo Studios") را توصیه نمی‌کنم، بلکه به مانند کام‌کست [ شرکت رسانه‌ای چندملیتی] است که خودش رو Xfinity [شرکت مخابرات آمریکایی]می‌نامند و امیدوارند کسی متوجه اون نشود. دور بمونید ازشون تا در امان باشید، اونها ارزشش رو ندارند. با خیال راحت بهم پیام بدید.

برای شفافیت هم باید بگم، کارمندان استودیو برخی از بهترین‌های صنعت بازی بوده‌اند، زیرا همه ما خاطرات خوبی از Halo داریم. دستمزد مایکروسافت خوب است، اما رهبری آنها مثل سرطان است، مخصوصاً همین پیر هینتز، [رییس استودیو] وقتی بفهمید چقدر مانع خلاقیت است، حالتان بهم خواهد خورد.

هرچند مدیران در نهایت تسلیم به سوییچ کردن به آنریل انجین شدند، اما شک ندارم انها به صورت سازمانی راهی رو برای غیر سرگرم کننده شدن آنجا‌ پیدا خواهند کرد.

به عنوان یکی از طرفداران مادام العمر Halo و Bungie، واقعاً دوست دارم در دستان خوبی قرار داشته باشد.می‌دونم که این یک احتمال مسخره می‌تونه باشه، اما ایکاش Certain Affinity به طور کامل مجموعه Halo را در اختیار می‌گرفت. حتی از منظر هوادار محض و کاملاً نادیده گرفتن این واقعیت که من 13 سال در استودیو 343 کار کردم.

میدانم استودیو Certain Affinity کارهای بزرگی را با فرانچایز محبوب ما انجام خواهد داد. این واقعیت که 343 مجبور شد نام خود را به Halo Studios تغییر دهد زیرا طرفداران و توسعه دهندگان از رهبری و مدیریت اجرایی استودیو متنفرند، نمی تواند برای روحیه تیم آنها خوب باشد.

کارمندان و دوستان فوق‌العاده‌ای که هنوز در 343 گیر کرده‌اند، اگر بخواهند به تلاش خود ادامه دهند تا بازی‌های Halo را شایسته طرفدارن کنند، سزاوار رهبری و دیدگاه بهتری هستند.

جیسون شرایر - ممکن است نظرتان را جلب کند.

یعنی تنها جایی که حق نداره درباره مایکرو صحبت کنه ۳۴۳ هست.
عملا اختلاس میشه تو شرکت😁😁بیشترین بودجه و امکانات رو همیشه داشتن و همیشه هم فن ها رو زجر دادن.یهه بار مولتی بد بود یه بار داستان افتضاح بود.
سر اینفینیت هم که بالاخره یه پکیج کامل بیرون دادن با اون شوکیس افتضاح ۲ سال قبل انتشار بازی جوری بازی رو بردن تو حاشیه که تا آخر هم کمر راست نکرد بازی..

• Like
Reactions: pbgame
ماکروسافت که داغونه کلا حرفی راجع بهش ندارم
ولی این بخش اخبار بازیسنترم جالبه هر چی اخبار منفی راجع به ماکروسافت و اکس باکسه و هر چی خبر مثبت راجع به سونیه یکی دو نفر میگردن پیدا میکنن میارن میذارن اینجا :))
کلا بازیسنتر داره تبدیل به سونی سنتر میشه حتی pc بازا هم جرات ندارن یچیزی بگن یه ارتش چند میلیونی با لایک هم دیگه بهش اتک میزنن:D

چه ربطی به پول گرفتن داره. هر آدمی به شغلش نیاز داره که زندگی کنه دلیل نمیشه بگه به به عجب جای خوبی کار میکنم. کاملا از بیرون هم واضحه که چقدر کثافته مدیریت مایکروسافت. کسی اگر غیر از این فکر کنه باید به عقلش شک کرد حقیقتا. بعد از دو دهه حضور در صنعت گیم هنوز دست آورد خاصی نداشتن و تریدمارکشون سیستم کاورگیری گرزه :)) سرطانیه که متاسفانه از بین هم نمیره و صنعت رو هم نابود میکنه. همین الآن چندتا از بهترین استدیوهای زندگی همه مون رو تا حالا خریده و تعطیل کرده؟

کلا بازیسنتر داره تبدیل به سونی سنتر میشه
تکراری‌ترین گزاره‌ تاریخ بازیسنتر همینه واقعا.
از طرفای سال ۲۰۰۸ بدون شک تو هر تاپیکی که به نحوی به سود Microsoft نباشه یا اسپم‌های ترول پاک شه یا یکی دو نفر به خاطر توهین بن شن، حتما یه نفر باید بیاد اینو بدون هیچ سند و مدرکی بگه.

ولی این بخش اخبار بازیسنترم جالبه هر چی اخبار منفی راجع به ماکروسافت و اکس باکسه و هر چی خبر مثبت راجع به سونیه یکی دو نفر میگردن پیدا میکنن میارن میذارن اینجا :))
کلا بازیسنتر داره تبدیل به سونی سنتر میشه حتی pc بازا هم جرات ندارن یچیزی بگن یه ارتش چند میلیونی با لایک هم دیگه بهش اتک میزنن:D
شما خیلی دلسوز هستی، خبر مثبت از ماکرو‌ پیدا کن و خبرش کن! یا نه لینک بفرست خودم برات میزارم. هر چند اگه خبر خوبی پیدا کنی! مغلطه نکنید خواهشان.

pc گیمر باشی زودتر متوجه میشی بحث واقعی اینجا نداریم

شب و روز ترافلاپس ترافلاپس میکنن بعد از‌ اونجایی که سخت افزار و نرم افزار در حد مقایسه PS و XB براشون مهمه دو دقیقه گوگل نمیکنن که وقتی میگن مموری لیک این مموری از کدوم خراب شده ای لیک میشه، در جا هایپ میشه چون از اون یکی کنسول ایراد گرفته مثلا :))

سرطان تک تک اعضای همین استدیو 343 هستن که یکی از نمادهای xbox رو به اینجا کشوندن
استدیو playground هم زیر نظر مایکرو داره کار میکنه و برعکس اینا،روز به روز داره بهتر میشه...بی عرضگی خودشون رو تقصیر این و اون میندازن

اگر رئیست سرطانه راهتو بکش برو بیرون لازم نیست چند سال به زور تحمل کنی و میلیون میلیون دلار پول رو آتیش بزنی و نتیجه کارتون زباله باشه

آخرین ویرایش:
من فقط شماره 5و همین انیفنتی رو بازی کردم از سری HALO

5خوب بود و انیفنتی از نظر من خیلی خوب بود هم بخش داستانی هم بخش مولتی

نمی دونم جرا خیلی با بازی حال نکردن

• Like
Reactions: Love Console

5خوب بود و انیفنتی از نظر من خیلی خوب بود هم بخش داستانی هم بخش مولتی

نمی دونم جرا خیلی با بازی حال نکر
جواب سوال شما رو خودتون اول متن نوشتین

• Like
Reactions: vaan 2 and Roozbeh7
بنظرم چنین اظهارات منفی می‌تواند به مایکروسافت آسیب جدی وارد کند مایکروسافت سریع باید بیاد تکذیب کند
تک چه ذیبی بکنن؟ 😂
همین اخیرا لید دیزاینرشون بود یا نمی دونم یه رول مدیریتی دیگه توییت زده بود که من از اسلحه متنفرم و امثال هیلو هم چون اسلحه هاش تخیلین قابل تحملن و اصلا اسلحه نمی تونم دیزاین کنم :|
امثال این گوساله رول های مدیریتی بالا وقتی تو استودیو دارن حالا اسپنسر شغال هر روز بیاد تکذیب هم بکنه به هیچ جای هیچکس نیست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or