انونس بزرگ Capcom در ماه April

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
Capcom_logo.png

درود

کپکام امسال یعنی سال 2010 بسیار سرش شلوغ است ! از یک سو انتشار بازی هایی مانند : Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth و Dark Void و Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars و از سویی دیگر ساخت و تلاش برای روانه کردن بازی هایی مانند Dead Rising 2 و Lost Planet 2 و Mega Man 10 و Monster Hunter 3 و Resident Evil 5: Gold Edition و Super Street Fighter IV به بازار ، سالی شلوغ برای شرکت کپکام رقم زده است ! با این حال همه ی ما انتظار بازی های بزرگتری از جمله ادامه ای بر فرانچایز های قدیمی این شرکت را داریم .
مانند Devil May Cry و Onimusha و ...

این شرکت ژاپنی در جدیدترین اقدام خود قول داده است در ماه اپریل یک announcement بزرگ خواهد داشت . John Diamonon از شرکت Capcom در اخرین کامنت خود که در PS Blog داده شده است !!! اشاره میکند این شرکت در ماه اپریل یک رونمایی بزرگ خواهد داشت . حدس زده میشود این بازی یا هرچه که شما حدس میزنید در رابطه با PSP یا PS3 خواهد بود ! این به خاطر دادن این خبر در بلاگ امریکایی PS است .

موفق باشید .

Capcom?! in association with sony?! i don't think so! :دی (البته با توجه به کارهای اخیر کپکام!)
اينجاس كه شاعر ميگه:
از اين يا اون دست بدي از اون يا اين دست هم پس ميگيري:biggrin1:
ای آقا چقدر شما کینه ای هستی؟! :دی
فقط نمی دونم جریان چی بود، یه دفعه همچین موردی برای منم پیش اومد ولی تاپیک من کلمه به کلمه ترجمه شده و کامل تر بود و تاپیک طرف مقابل به کاملی تاپیک من نبود، ولی تاپیک من پاک شد! :((:eek: (دست های پشت پرده! :دی)

از بس گفتم ایشالا ادامه ی Dino Crysis یا اونیموشا ی جدید خسته شدم :دی
اگه رونمایی برای PS3 و PSP باشه قکر نکنم دیگه DMC باشه.

اینم مطمئنا مثل اون قبلیه! زیاد دلتون رو صابون نزنید!البته توی این نسل کپکام دست به هر چی زده گند زده توش بهتره اصلا طرف بازی های قدیمیش فعلا نره!

البته من از همین جا میگم .. احتمال زیاد بازی مولتی پلتفرم هست .. فوقش با تاخیر واسه
pc بیاد .. وگرنه به احتمال زیاد واسه 360 هم میاد
مگه lost planet 2 نبود ؟ .. اون که رسما تو لایو معرفی شد .. این فقط تو باگ ps خبرش رو
گفتن..
و من احتمال میدم dmc 5باشه .. چون دیگه وقتشه .. 2 سال از عرضه نسخه قبلی گذشته ...
و مطمئنا حالا حالا ها کپکام این عنوان پر طرفدار رو ول نخواهد کرد..

capcom فعلا سرش با اینها گرمه Super Street Fighter IV, Resident Evil 5: Gold Edition, Lost Planet 2, Dead Rising 2, Mega Man 10, Monster Hunter 3

دیگه چی میخواد نشون بده :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or