انقلاب یا تقلید/FIFA12 First Look Preview

با انمتخاب این تیتر رسما اجر کارت رو از بین بردی!متن جالبی بود و نکات خوبی هم توش بود ولی این چه تیتر مسخره ایه واقعا؟حداقل یک توضیح توی متن در این مورد باید میدادی!هر چند توضیحت هم به درد نمی خوره چون هر چیزی که انقلاب نکرد قرار نیست تقلید کنه!(اصلا چه ربطی داره؟:d)مثل اینه که بگی هر کی نتونست با سرعت نور حرکت کنه حتما در حال ناهار خوردنه!:d

هر چند من ندیدم روتر امسال حرف از انقلاب بزنه.میشه لینک این حرف رو برامون بیاری؟

David Rutter : بازی FIFA 12 اتقلاب به پا میکند

باشه اشتباه از من بود شما به بزرگی خودتون ببخشید . دیگه از اینکارا نمی کنیم. من خواستم تیتر رو تغییر بدم اما نشد . تیتر رو نمی تونم عوض کنم اما اگه می تونسم این رو می نوشتم FIFA12 با تغییراتی بزرگ در راه است.

باشه اشتباه از من بود شما به بزرگی خودتون ببخشید . دیگه از اینکارا نمی کنیم. من خواستم تیتر رو تغییر بدم اما نشد . تیتر رو نمی تونم عوض کنم اما اگه می تونسم این رو می نوشتم FIFA12 با تغییراتی بزرگ در راه است.
باید ازاولش همین تیترو انتخاب می کردی.........
اون عکسه مسخره جام جهانی 2006 بردار که بد جوری پیشنمایشتو خراب کرده.....
موفق باشی.
بای تا تو تحریریم ببیینمت.......:d;)

در مورد تقلید باید بگم همیشه فیفا نو آور بوده ولی PES تقلید کرده و بهترشو ارائه داده. شما Be A Pro فیفا یادتون بیاد. اولین بار بود که ایده اینکه 1 نفر رو توی زمین کنترل کنی توی فیفا دیده شد، بعد PES تقلید کرد و Become a Legend رو آورد ولی یادتون هست که چقدر بهتر بود؟ فیفا بازیکن میساختی یکم خوب بازی میکردی بازی دوم، سوم که می شد کاپیتان تیم میشدی! ولی PES خیلی قشنگ تر درست کرده بود. از نیمکت شروع می کردی کلی باید زور میزدی فیکس می شدی. خب مشخصه EA شرکت خفنیه ولی نمیدونم چرا تو جزئیات کار اینقدر ضعیف عمل کرده. روز به روز هم داره بدتر میشه. گزارش گر فیفا 09 رو با 11 مقایسه کنید؟! آخه من عاشق گزارش 09 بودم چرا تو 11 اینقدر خرابش کردن؟

فیفا 11 تونست یاد فیفا 06 رو برای من زنده کنه واقعا گل کاشت اما اینار هم کونامی و الکترونیک ارتز دارند زیاد از حد دستپاچه عمل میکنند امیدوارم فیفا 12 واقعا انقلاب کنه نه مثل فیفا 10 چندقلاب را بندازه:d

فیفا 11 تونست یاد فیفا 06 رو برای من زنده کنه واقعا گل کاشت اما اینار هم کونامی و الکترونیک ارتز دارند زیاد از حد دستپاچه عمل میکنند امیدوارم فیفا 12 واقعا انقلاب کنه نه مثل فیفا 10 چندقلاب را بندازه:d
FIFA 11 ـه PC ،همون FIFA 10 کنسوله.محض اطلاع.

• Like
Reactions: S0HEIL
FIFA 11 ـه PC ،همون FIFA 10 کنسوله.محض اطلاع.
تنها گفتید یا کسی کمکتون کرد ! :d من درباره pc حرفی نزدم :p ولی با تغییراتی که هر دو شرکت دارند رو بازیهای خود میدهند انتظار میره رقابت خوب و بازیهایی با حالت واقعیت گرایی زیادی ببینیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or