انقلابی در بازی: خود شخصا وارد بازی شوید!

• Thread starter Thread starter ARYT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
يه مسئله ای هم هست آخه
اينجوری اگه بشه بايد مقدار فضای واقعی هم اختصاص داد
من دقيق نفهميدم خودمون به صورت کامل وارد بازی میشيم ، يعنی تو بازی با پايه خودمون
عقب جلو میريم يا اين که قضيه فقط عينکه که تصويرو جری جلوه میده که انگار خودت تو بازی
ولی اگه حالتی که من گفتم شکل بگيره يعنی خودت با پايه خودت بری تو بازی عجب چيزی میشه
يعنی اون روز روزی خواهد بود که ديگه معنی واقعی تکنولوژی آدم میفهمه

سلام
نه. بستگی داره. یک موقع شما رو اینقدر جو می گیره که بلند میشی راه میری. اما اگر خودت رو کنترل کنی با همون عینک میشه. اینکه فضای خاصی در این آزمایش در نظر گرفته شده به این دلیل هست که هنوز برنامه ی خاصی برای این فناوری نوشته نشده. یک فضا درست کردند. یک عینک دادن به طرف. و به مجازی اون طرف دست زدند. اون طرف فکر کرده به خودش زدند. در صورتی که به تصویرش زدند.

این عینک الان القای مغزی هست. نه دیداری. حالا بعدا تکمیل میشه.
:cheesygri

سلام
نه. بستگی داره. یک موقع شما رو اینقدر جو می گیره که بلند میشی راه میری. اما اگر خودت رو کنترل کنی با همون عینک میشه. اینکه فضای خاصی در این آزمایش در نظر گرفته شده به این دلیل هست که هنوز برنامه ی خاصی برای این فناوری نوشته نشده. یک فضا درست کردند. یک عینک دادن به طرف. و به مجازی اون طرف دست زدند. اون طرف فکر کرده به خودش زدند. در صورتی که به تصویرش زدند.

این عینک الان القای مغزی هست. نه دیداری. حالا بعدا تکمیل میشه.
:cheesygri

کم کم MATRIXداره به یک حقیقت عینی تبدیل می شه

ای بابا ،این که چیزی نیستش،من یک روزی در خانه نشسته بودم هو ییهو دیدم تیلیفنم زنگ زد گفتم کیسه ،گفت من مرفیوسم از ماتریکس ،میای ماتریکس ،گفتم نه دارم با ps3 بازی میکنم.:laughing:

همین جوری با یه دسته و تلوزیون ننه و بابامون گیر میدن که اینا چیه و فلان و فلان و... دیگه اون موقع معلوم نیست چه گیری میخوان بدن...

اما این پیش بینی ها الکیه و فوقش صد سال دیگه میاد ، این یکی رو داشته باشید که قراره یه شهاب سنگ بخوره کره زمین و زمین به کلی یخ بزنه! مثل کرایسیس! پس شاید تا اون موقع نکشه....

موفق باشید ;)

فیلم ماتریکس از اول هم معلوم بود عملی هست. چون چیز دور از ذهنی هم توش وجود نداشت.
این که واقعا بری داخل یا بازی یا یک محیط مجازی نیاز داره دانشمندان با همه ارتباطات مغز انسان اشنا بشوند. الان این موضوع که شما میخواهید با مغز خود چه کنید شدنی هست. اگر بشه با تحریک مغز اطلاعات را به اون وارد کرد هم کامل میشه. ولی همون طور که گفتم الان صد در صد عملی نیست چون دانشمندان همه جای مغز رو نمیشناسند. اگر این اتفاق بیوفته نیازی به مکانی برای حرکت کردن نیست. به عینک هم نیازی نیست. فقط یک کامپیوتر و کلی سیم به سر شما :(

فیلم ماتریکس از اول هم معلوم بود عملی هست. چون چیز دور از ذهنی هم توش وجود نداشت.این که واقعا بری داخل یا بازی یا یک محیط مجازی نیاز داره دانشمندان با همه ارتباطات مغز انسان اشنا بشوند. الان این موضوع که شما میخواهید با مغز خود چه کنید شدنی هست. اگر بشه با تحریک مغز اطلاعات را به اون وارد کرد هم کامل میشه. ولی همون طور که گفتم الان صد در صد عملی نیست چون دانشمندان همه جای مغز رو نمیشناسند. اگر این اتفاق بیوفته نیازی به مکانی برای حرکت کردن نیست. به عینک هم نیازی نیست. فقط یک کامپیوتر و کلی سیم به سر شما
ادم بره تو بازي مثل ماتريك دو حالت داره يا دق ميكنه و ميميره يا همونجا ميكشنش كه
سكته ميزنه تو واقعيت ميميره
در ضمن نيازي به سيم نيست 1 كلاه درست و حسابي ميسازن كار رو okميكنه;)

تصور کنید دارید رزیدنت بازی میکنید در اوج در گیری نا گهان یکی از پشت شما رو میگیره شما هم عکسالعمل خفنی نشون میدی به حلت عادی برمیگردی
پدرت داره از درد به خودش می پیچه!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or