شایعه انحصاری PS4 گرافیک دیوانه کننده ای دارد + اطلاعات جدید از Halo

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
xbox-one-vs-ps4-670x386.jpg

شایعات درباره ی انحصاری های PS4 پشت سر هم پراکنده می شوند و این یکی دیگر از آنها هست.

Ahsan Rasheed به عنوان عامل نفوذی شناخته شده می گوید: "یکی از بازی های 1st های سونی (استودیو غربی) که در حال ساخت هست، تم شرقی، اکشن سنگین و گرافیکی کشنده دارد; بهتراز چیزی که از انجین Snowdrop توسط Ubisoft دیدیم."
او همچنین برای طرفداران مایکروسافت هم چیزهایی دارد. صحبت درباره یک JRPG در حال ساخت و اطلاعاتی درباره Halo بعدی. طبق صحبت های او این Halo نسبت به Halo های قبلی خیلی متفاوت هست . جاه طلبانه و کم و بیش Open World.

این نمونه ای از اثار این منبع هست. نمی توان حرف های او را نادیده گرفت اما، تا رونمایی رسمی آنها شک و تردید ها از بین نمی رود.
منبع

آخرین ویرایش:
سریع این E3 لعنتی برسه دیگه...:|
انگار همین یک سال پیش بود که یکی از بچه ها گفت E3 دو ماه دیگست:d

لامصب هر چی منتظر می شینی نمیاد اون روز8-| هنوز 35 روز مونده اگر اشتباه نکنم

فقط می شه 2 تا استودیو رو در این زمینه از سونی نام برد

اولیش:

که همین اواخرم خبرش اومد بیرون که در حال استخدام برای یک بازی با کیفیت بالا هست

Sony London Studio’s Unannounced PS4 Game Will Use High Volumes of High Quality Outsourced Assets | DualShockers

اما دومیش:

از اونجا که سانتامونیکا همیشه بر روی تم یونان باستان تمرکز داشته دور از ذهن نیست این بار بر روی تمی شرقی در مورد افسانه های ژاپنی و یا شاید هم ایران باستان تمرکز کرده باشه:d

البته فکر من به سمت یک بازی دیگه هم رفته که سالهاست اسمی ازش به میان نمیاد،شاید تعجب کنید ولی فکر کنم سری Genji دوباره بازگشته...

اما دومیش:

از اونجا که سانتامونیکا همیشه بر روی تم یونان باستان تمرکز داشته دور از ذهن نیست این بار بر روی تمی شرقی در مورد افسانه های ژاپنی و یا شاید هم ایران باستان تمرکز کرده باشه:d

البته فکر من به سمت یک بازی دیگه هم رفته که سالهاست اسمی ازش به میان نمیاد،شاید تعجب کنید ولی فکر کنم سری Genji دوباره بازگشته...

بعید میدونم مورد اول باشه :d تو پست صفحه قبل هم گفتم احتمالا سانتا هستش

یه چیزی مثل خوره افتاده تو جونم این پروژه جدید سانتا یه بازی بزرگ rpg مثل اسکایریم خواهد بود :| ول کنم نیست .

تیم اصلی سانتا مونیکا بعد از ساخت god of war as دچار تحول زیادی شد .

کارگردان استودیو todd از استودیو رفت . به crytec پیوست و از طرفی اینگونه افراد وارد استودیو شدند .
e8c43af04021c0bb1.jpg

ایشون طراح اسکایریم هستند . shane liesegang

بعد از اون تو چندین خبر مرموز به گوش رسید که سانتا داره یک بازی open-world میسازه .

تو e3 هم که گفتند بازی بزرگ ، تاریخی ، حماسی .

الانم که اینطوری ( استودیو غربی ) تم شرقی و ...

همه علایم با هم میخونه .

از اینگونه افراد سانتا زیاد استخدام کرده . و حتی اگه حافظم یاری کنه در یک مقطع زمانی اگهی استخدام داده بود برای طراح و برنامه نویس برای این مدل بازی ها .

خلاصه خیلی شک برانگیز عمل کرده سانتا . بر خلاف بقیه استودیو ها 1st party و 3rd party که تقریبا میدونیم قراره چی بسازن . اصلا سانتا معلوم نیست داره چیکار میکنه :|

استودیو غربی با تم شرقی و گرافیک ... ؟؟؟ اونم 1st پارتی سونی ؟؟ اکشن سنگین ؟؟؟ بهتر از نمایشای اولیه ی division ؟؟

من E3 میخاااااام !!؟ :((

تیم اصلی سانتا مونیکا بعد از ساخت god of war as دچار تحول زیادی شد .

کارگردان استودیو todd از استودیو رفت . به crytec پیوست ...
البته تیم اصلی سانتا ، تیم Stig بود که به فنا رفت:-"
تیم GOW:A تیم دوم بود! :-" الان هم دارن چه غلطی میکنند خدا داند،ولی تنها گروه سرحال و زنده ی باقی مونده ، گروه Cory Barlogـه ، که اینا هم خیلی وقت نیست به نظر میاد کارشون رو شروع کردن! برای همین بازی RPG بودن احتمالش کمه... ! :d (البته با توجه به CB ، بهتره فعلا اینا رو تیم اول سانتا دونست:-" )
اون شایعه ی RPG هم از بعد GOW III شایعش شروع شده:-" و بعد از GOW:A نبوده! :d با توجه به شایعات هم به نظر میاد مربوط به بازی Stig بوده!

==> فکر نمیکنم RPG باشه بازی سانتا!

و امیدوارم هم نباشه! چون RPG باز نیستم:-"
ترجیه میدم CB یه H&S تحویلمون بده! اما GOW نباشه :-"
اگر یک H&S به سبک غربی،اما توی افسانه های ژاپنی بسازن بس چیز خوف و خفنی میگردد! >:)

شایعات درباره ی انحصاری های PS4 پشت سر هم پراکنده می شوند و این یکی دیگر از آنها هست.

Ahsan Rasheed به عنوان عامل نفوذی شناخته شده می گوید: "یکی از بازی های 1st های سونی (استودیو غربی) که در حال ساخت هست، تم شرقی، اکشن سنگین و گرافیکی کشنده دارد; بهتراز چیزی که از انجین Snowdrop توسط Ubisoft دیدیم."
Heavenly Sword by Santa Monica Studios
Believe#

Heavenly Sword by Santa Monica Studios
Believe#

Hmmm.....من رو به فکر واداشتی، آخه آخر Heavenly Sword ناریکو میمیره، دیگه چیشون میخوان ادامه بدن؟ بازی قشنگی بودا (دومین انحصاری بود که برای PS3 خریدم، خیلی دوستش داشتم) ولی بازی نبود که برای قسمت دوم بسازن.

اتمسفر سنگین گرافیک دیوانه کننده اینا شمارو یاد کیلزون 2 نمیندازه؟یه نیم نگاهی هم به گوریلا بندازین.
خداییش کارش خیلی درسته ها.
یه 20 درصد هم من روی این استودیو واسه این خبر حساب باز کردم

Hmmm.....من رو به فکر واداشتی، آخه آخر Heavenly Sword ناریکو میمیره، دیگه چیشون میخوان ادامه بدن؟ بازی قشنگی بودا (دومین انحصاری بود که برای PS3 خریدم، خیلی دوستش داشتم) ولی بازی نبود که برای قسمت دوم بسازن.
داداش دستت درد نکنه......خیر سرم می خواستم بازیش کنم.......

حتما باید میگفتی آخرش چی میشه؟ نمیتونستی بگی: "پایان شماره قبلیش جوری بود که نمیشه نسخه جدید ساخت؟"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or