شایعه انحصاری PS4 گرافیک دیوانه کننده ای دارد + اطلاعات جدید از Halo

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
xbox-one-vs-ps4-670x386.jpg

شایعات درباره ی انحصاری های PS4 پشت سر هم پراکنده می شوند و این یکی دیگر از آنها هست.

Ahsan Rasheed به عنوان عامل نفوذی شناخته شده می گوید: "یکی از بازی های 1st های سونی (استودیو غربی) که در حال ساخت هست، تم شرقی، اکشن سنگین و گرافیکی کشنده دارد; بهتراز چیزی که از انجین Snowdrop توسط Ubisoft دیدیم."
او همچنین برای طرفداران مایکروسافت هم چیزهایی دارد. صحبت درباره یک JRPG در حال ساخت و اطلاعاتی درباره Halo بعدی. طبق صحبت های او این Halo نسبت به Halo های قبلی خیلی متفاوت هست . جاه طلبانه و کم و بیش Open World.

این نمونه ای از اثار این منبع هست. نمی توان حرف های او را نادیده گرفت اما، تا رونمایی رسمی آنها شک و تردید ها از بین نمی رود.
منبع

آخرین ویرایش:
"یکی از بازی های 1st های سونی (استودیو غربی) که در حال ساخت هست، تم شرقی، اکشن سنگین و گرافیکی کشنده دارد; بهتر
از چیزی که از انجین Snowdrop توسط Ubisoft دیدیم."

. طبق صحبت های او این Halo نسبت به Halo های قبلی خیلی متفاوت هست . جاه طلبانه و کم و بیش Open World.
:| یعنی چی میتونه باشه .

احتمال من مادر استودیو ها سانتا مونیکا هستش .

امیدوارم جاه طلبانه باشه . 343i یه مقدار تو شرایط سختی قرار داره . چون بانجی خودش destiny رو داره و یه جورایی حسابی رقابت داغ هستش و هر دو زیر ذره بین .

halo 5 vs destiny در اخر کدام یک پیروز خواهند شد
:d

گرافیک دیوانه کننده به نظر من خیلی مهم نیست , مهم گیم پلی بازی و محتوای آن هست به نظرم
برعکس شما من شدید مشتاق گرافیک دیوانه کننده هستم وگرنه میرفتم دنبال وی یو و خلاقیت و این داستانها :d
در کل شنیدن این که مایکرو داره میره سمته jrpg یه مقدار واسه من نگران کنندس! پول خرید xbox one رو ندارم :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or