انجمن wii games

• Thread starter Thread starter fgs
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم موافقم ولی فکر کنم توی زمان زیاد دارید عجله می کنید ، خیلی ها هنوز Wii ندارن ...
یه نظر سنجی بزارید اگه بیشتر از 40 نفر wii داشتن انجمن رو بسازید و من هم با کمال میل بهتون کمک می کنم . ( اگه به کمکم احتیاج داشتید )
می بینید که انجمن وی از همه ی انجمن ها کم تر طرفدار داره .
فقط 40 نفر
شما مطمئني ؟
بيش از هزاران نفر تو ايران وي دارند اونقدر كه شما فكر مي كني وي بدبخت و بيچاره نيست!
:groupwave:

بيش از هزاران نفر تو ايران وي دارند اونقدر كه شما فكر مي كني وي بدبخت و بيچاره نيست!
:groupwave:
شما امار دقیقشو داری؟تازه اون هزار نفر که تو این سایت نیستن برادر.
بعد هم شما اینجا فعال باشید بعد درخواست انجمن کنید.متاسفانه برای وی اونقدر هم بازی نمیاد که بخواید بحث و بررسی داشته باشید.برای شروع به همه پیشنهاد میکنم بازی the kore gang رو انتحان کنن.این بازی قرار بود 8 سال قبل رو xbox بیاد ولی کشیده شد به الان و به صورت محدود توی اروپا پخش شده،برای همین هم نقدی براش نمیتونید گیر بیارید(در حد یکی دو تا بلاگ فقط دربارش صحبت شده).در کل بازی خیلی خندهدار و مفرحی هستش که با psychnauts مقایسش کردند

(یه نگاه به لینک preview بازی بندازید،همه مال xbox هستن که خیلی هاشون پاک شدن!

100 % موافقم
Wii من هک نشده و فقط بازی اریج اجرا میکنه...واسم خیلی مهم که بدونم بازی مه قراره بابتش پول بدم چند مرده حلاجه:دی
من هم خریدمش واسه بازی های top اش...خیلی خوب میشه که یه انجمن باشه مخصوص بازی ها...بدونیم چه بازی ارزش خرید داره و...
الان خیلی شلوغ و بی نظمه انجمن Wii...
مثل انجمن های 360 و پلی 3 یه انجمن بازی واسش زده بشه در مورد بازی ها و اخبار و ..بحث بشه!
ببینیم چه بازی های تو سال جاری و یا سال بعد میان و...
در کل موافقم خیلی زیاد!

سلام دوستان گلم
تو رو خدا یکی این لینک بازی Super Mario Galaxy شماره1 رو بهم بده که سالم و بدون مشکل بشه دانلود کرد یا اگر سایتی که راحت بشه دانلود کردم بهم بده هر چی گشتم نبود​
شماره 2 رو بازی کردم با برنامه دلفین راحت ولی شماره 1 رو پیدا نمیکنم
ممنون

سلام دوستان گلم
تو رو خدا یکی این لینک بازی
Super Mario Galaxy شماره1 رو بهم بده که سالم و بدون مشکل بشه دانلود کرد یا اگر سایتی که راحت بشه دانلود کردم بهم بده هر چی گشتم نبود​
شماره 2 رو بازی کردم با برنامه دلفین راحت ولی شماره 1 رو پیدا نمیکنم
ممنون

از این لینک میتونی دانلود کنی
File View: `Super.Mario.Galaxy.PAL.Wii-WiiZARD.7z' for `Nintendo Wii'

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or