انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 50 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,298
هیچ دلیل منطقی نیست که چرا نمیسازنش
اونم در شرایطی که سونی انحصاری اول شخص فرست پارتی نداره،

این نظر شخصی منه شاید اشتباه باشه
به نظرم سونی تمرکزشو از روی گرافیک بالا برداشته و بیشتر می‌خواد روی داستان پردازی تمرکز کنه

همیشه همینطوری بوده که سونی هزینه خیلی سنگینی می‌ذاره برای ساخت بازی‌های انحصاریش
و فروش آنچنانی نداره بعد می‌بینی مثلاً بازی بدون گرافیک و بدون هیچی مثلاً نینتندو ند برابر و حتی ده‌ها برابر بیشتر فروخته

این همینطوری ادامه پیدا کرد که اگه دقت کرده باشی چند وقت اخیر یه خبرهای سونی می‌رسه که که حتی امروز من خودم تو همین بازی سنتر خوندم اگه اشتباه نکنم
کشانی گفته ما به جای گرافیک می‌خوایم رو داستان پردازی تمرکز کنیم
یا سونی چند وقت پیش گفته بود که ‌خوایم بازی‌های کژوال و غیره رو بسازیم

به خاطر بازخورد خوب بازی astro bot تو این فکر افتادن
چند وقت پیش خونه یکی از فامیلا بودم پلی استیشن فایو داشت و همین بازی رو داشت
بازی می‌کرد من چیز خاصی ندیدم من همچین سبکی رو تو ماریو دیده بودم تو بازی نینتندو دیده بودم
شاید لول آپ ین سبک بازی‌ها تو نیتندو بالاترم باشه

بازی‌های فانتزی و کودکانه و کژوال قبلا سونی داشت
بازخورد خیلی خوبی هم داشتن مثل جک و دکستر و غیره

بعد وقتی تمرکز از گرافیک برداشته بشه
بازی killzone دو تا شاخصه داره شوتر اول شخص بودن و گرافیک خیلی بالا و واقعگرایانه با سبک آینده

باید دید دیگه سونی چیکار می‌کنه

• Like
Reactions: Arth@s
به خاطر بازخورد خوب بازی astro bot تو این فکر افتادن
چند وقت پیش خونه یکی از فامیلا بودم پلی استیشن فایو داشت و همین بازی رو داشت
بازی می‌کرد من چیز خاصی ندیدم من همچین سبکی رو تو ماریو دیده بودم تو بازی نینتندو دیده بودم
شاید لول آپ ین سبک بازی‌ها تو نیتندو بالاترم باشه

بازی‌های فانتزی و کودکانه و کژوال قبلا سونی داشت
بازخورد خیلی خوبی هم داشتن مثل جک و دکستر و غیره
در مورد این بخش
اگه استرو رو با ماریو مقایسه کنیم ، ماریو خیلی بهتره، اصلا این مکانیک های گیمپلی استرو رو ماریو سالها پیش پیاده کرده
ولی
استرو یه برتری بزرگ که داره اینه که :
ماریو ها از یه جایی به بعد خیلی خیلی سخت میشن، و همه نمیتونن بازی کنن، ۱۰۰ مدل پرش داره و باید همشون رو زیر صدم ثانیه زمان بندی کنی.
ولی استرو یه سختی متعادل داره و همه ی گیمرها با هر سطح توانایی و هر سنی میتونن بازی کنن، ( همه ی هدف استرو تو لذت بردن خلاصه شده، از گیم پلی تا موزیک و .... اصلا نخواسته گیمر رو اذیت کنه

• Like
Reactions: Arth@s and sony_boy
در مورد این بخش
اگه استرو رو با ماریو مقایسه کنیم ، ماریو خیلی بهتره، اصلا این مکانیک های گیمپلی استرو رو ماریو سالها پیش پیاده کرده
ولی
استرو یه برتری بزرگ که داره اینه که :
ماریو ها از یه جایی به بعد خیلی خیلی سخت میشن، و همه نمیتونن بازی کنن، ۱۰۰ مدل پرش داره و باید همشون رو زیر صدم ثانیه زمان بندی کنی.
ولی استرو یه سختی متعادل داره و همه ی گیمرها با هر سطح توانایی و هر سنی میتونن بازی کنن، ( همه ی هدف استرو تو لذت بردن خلاصه شده، از گیم پلی تا موزیک و .... اصلا نخواسته گیمر رو اذیت کنه

مثل mario galaxy بود
نسخه ۱ و ۲
حتی باس فایت‌ها که منم دیدم خیلی شبیه ماریو گلگسی بود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arth@s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or