alisantori
کاربر سایت
یه سوال: فاز اونایی که نظرسنجی رو "25 سال به بعد" انتخاب کردن چی بوده؟
منم زدم 25 سال به بعد
من بسته به رشته ای که خوندم چنتا روانشناسی هم پاس کردم روانشناسی رشد و .............
ببین بازی کردن تو کم سنی و تو زندگی لذت بخشه
از لحاظ علمی چشم انسان حداکثر 4 تا گوی از 10 تا گشی در حال حرکت میتونه تعقیب کنه اما فقط گیمر ها تونستن هر 10 تا گوشی تعقیب کنن
مغز انسان جوریه که تازه بعد از 25 سالگی کم کم میفهمه واقعا به چی علاقه داره از چی لذت میبره - بلوغ فکری و اجتماعی امروز زندگی ما 30 سال به بالاست
خود من بیش از 20 ساله گیمرم - هر بار خیلی بازیا متفاوت تجربه کردم و لذت بردم
اما الان تازه چند ساله فهمیدم واقعا چه نوع سبکی چه نوع گیم پلی و کدوم از عناصر بازی منو تحت تاثیر قرار میده
یع زمانی بخاطر قدرت بسیار زیاد و گرافیک فوق العاده تو نسل 6 رفتم xbox original خریدم اما الان میدونم اصلا بازی هایی که دوست دارم سبکی که دوست دارم نیازبه گرافیک بالا ندارن
تازه انسان از بالا 25 سال به بعد به وسعت دید بیشتری میرسه و میفهمه تکلیف خودش با خودش چیه , بخاطر همینه که منقد ها گیم بالا 30 سال انتخاب میکنن که تو دوران تصورات و انتخاب ها کورکروانه و بگانه نباشن و حقیقت بی طرفانه بگن
اتفاقا مردمی که بیشتر از 30 سال دارن و گیمر هستن گیمر ها وقفادار و گیمر ها واقعی هستن و گیم واقعا لذت میبرن
خود من عاشق ds ام میدونی - اما یه زمانی حتی زده شده بودم دلم میخواست گیم ها گرافیک بالا و ..... بازی کنم فروختم ds - ولی الان میبینم نه واقعا هنوز همون ds دوست دارم
یه ضرب المثل ایرانی هست میگه عقل بچه به چشمشه - این شوخی نیست تو روانشناسی رشد هم هست اسمش درک با دیدنه
یعنی هنوز ذهن کامل رشد نکرده و .............
و بحث درازه
من گیمریم از 25 سال به بالا بیشتر دوست دارم تا قبل - قبلش فقط قصد بازی کردن و تموم کردن بود نه لذت واقعی بردن
چند روز پیش داشتم یه بازی بازی میکردم کامل نمیرفتم که زود تموم نشه چون محیط بازی دوست دارم