انجمن طرفداران Punisher

.Masoud.

کاربر سایت
هر چی گشتم جای انجمن طرفدارای بازی Puniher خالی بود به همین خاطر این تایپیکو زدم که دوستان به بحث و تبادل نظر در مورد این شاهکار بپردازند ..... .

آخرین ویرایش:
خب میتونستید در اولین ارسال یک توضیحاتی هم میدادید حالا میخواستم ببینم راسته که میگن میخوان قسمت دوم Punisher رو بسازن؟

اولا شرمنده اشکال از من بود .:blushing:
دوما من که خبر ندارم اتفاقا گفتم اگه کسی خبری داره به ما هم بگه .
سوما بازی The Punisher با این همه خشونت موندم چطور درجه Ao رو از ESRB نگرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::confused::confused:

این بازیش کجاش خشونت داره(فقط می شه یه چند نفر رو شکنجه داد و یا بریون کرد)ولی بی شوخی بازیه تاپیه ولی واقعا کمتر بهش توجه شده؟؟/:) امیدوارم اینجا توجه بیشتری روی این بازی کنن

این بازیش کجاش خشونت داره(فقط می شه یه چند نفر رو شکنجه داد و یا بریون کرد)ولی بی شوخی بازیه تاپیه ولی واقعا کمتر بهش توجه شده؟؟/:) امیدوارم اینجا توجه بیشتری روی این بازی کنن

اتفاقا خیلی خشنه مگه اون تیکه هایی که چاقو رو تا ته میکنه تو صورت طرف رو ندید

با اون صحنه های که موقعه اعتراف گرفتن یاد زن و بچش میوفتاد خیلی حال میکردم ادم جو میگرفت یارو رو داقون میکرد این بازی با ps2 فاز میده

واقعا بازیه جالبی بود ولی من نفهمیدم تا آخرشم بری نمی تونی؟؟اون نفر آخر رو بکشی من فکر می کردم به خاطر ساخت شماره بعدیش این کار رو کردن؟؟ ولی خیلی وقته خبری از بازی نیست؟؟:confused:

من از اونی که اسلحه رو میندازه رو طرف بعد تعجب میکنه و چاقو رو تا ته توی دهنش فرو میره رو خوشم میاد

اینم پوشتر فیلم 2 پانیشر که سال 2008 با نام War Zone به نمایش در میاد و به احتمال فراوان بازیگران همان سری قبلی در آن بازی میکنند

war_zone.7d6.jpg

خاطرات تعریف میکنید؟:biggrin1:
یکم در مورد بازی توضیح بدید اخبار بزارید! در مورد شرکتش بگید نشستید تخمه میخورید خاطر تعریف میکنید!
بازی اونطورام که میگن خشن نیست اما هر چی باشه من باهاش مخالف بودم.

به عزیزان امیدوارم برنخوره
ببین fadat sham
302.gif
اصولا بازیهایی که از روی فیلم ساخته میشن ، خز میشن !
Punisher هم مثل همه بازیهای دیگه !
302.gif

یکی از واضحترین دلایل خز بودنش ، هوش مصنوعی بازیه ! کلا در بازی فقط با یه مشت شاسکول که از سر و کولت بالا میرفن باید سر و کله بزنی و از طرفی مثل فیلمهای ژاپنی از در و دیفال " آدم بده " میریزه و باید بکشی !
گیم پلیش هم که ابدا هیچ چیز خاصی نداشت به جز اون مساله بازجویی های فنی
302.gif
که البته اون در نوع خودش بسیار
8.gif
بود اما حجم خزیت !!
302.gif
بازی انقدر زیاده که اصلا به چشم نمیاد !!
البته تا اون حد خز نیستا ! ولی اینقدر خز هست که بهش یه بازی خوب نگیم ! یه بازی متوسط میشه گفت !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or