انجمن طرفداران Grand Theft Auto

• Thread starter Thread starter Miesam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه اشتباهی هست که بازم اون رو میگن.
دو تا بازی gta که از بالا و دوبعدی نشان داده میشه، اون ها رو نباید حساب کرد.
از GTA liberty city که شماره یک هست شروع میشه تا GTA IV که شماره چهار میشه.
خیلی هاتون این رو می دونید اما بعضی ها هم نمی دونن.
در ضمن San Andreas بد و زیاد غیر اخلاقی نبود.
بنظر من vice city از همه بد تر بود.
چرا حساب نمیاند؟ بهترینشون همون دوتا هستند. من که از GTA2 بیشتر خوشم میاد.
در ضمن اون GTAIII هست نه GTA Liberty City.

چرا حساب نمیاند؟ بهترینشون همون دوتا هستند. من که از GTA2 بیشتر خوشم میاد.
در ضمن اون GTAIII هست نه GTA Liberty City.

وقتی بازی ساخته شد III بود ولی بعد لیبرتی سیتی گفتن. الان به ترتیب از نظر بازی سازان. gta liberty city gta vice city gta san andreas gta iv البته با حروف کوچیک نوشتم.

وقتی بازی ساخته شد III بود ولی بعد لیبرتی سیتی گفتن. الان به ترتیب از نظر بازی سازان. gta liberty city gta vice city gta san andreas gta iv البته با حروف کوچیک نوشتم.
خیر همچین چیزی نیست، این شماره بندی رو من نمی دونم شما از کجا در آوردی.
چیزی به نام GTA Liberty City هم نداریم. اونی که شما می گی یه بازی دیگس به نام GTA: Liberty City Stories که برروی PSP اومد.
شماره های GTA از اولین سریش حساب می شه:

1. GTA
  2. GTA II
  3. GTA III
  4. GTA IV
GTA: Vice City و GTA: San Andreas یه نوع Expansion Pack برای بازی GTA III به حساب میان نه شماره مستقل.

دو تا Mission Pack هم برای GTA در سال 1999 ساخته شده بود به نام GTA: London

Lich King
اونوقت gta 5 چی هست که دربارش صحبت می کنن؟
منظورم از سایت ign هست.
شاید هم حق با شما باشه در رابطه با اون شماره بندی، یه کم منطقی به حساب میاد.
البته نظرم عوض نشده.

آخرین ویرایش:
Lich King
اونوقت gta 5 چی هست که دربارش صحبت می کنن؟
منظورم از سایت ign هست.
شاید هم حق با شما باشه در رابطه با اون شماره بندی، یه کم منطقی به حساب میاد.
البته نظرم عوض نشده.
چیزی به نام GTA 5 وجود نداره. شاید اون شایعه ای رو می گی که چند وقت پیش اومده بود و گفته GTA بعدی یعنی GTA5 در انحصار سونی هست؟

در ضمن من اینا رو ننوشتم که شما نظرت عوض بشه چون برای من اهمیتی نداره که شما نظرت عوض بشه یا نشه. اینارو نوشتم که دیگران که پست شما رو می خونند دچار اشتباه نشن.
با یکم تحقیق خیلی راحت می شه این موضوع شماره بندی رو متوجه شد.

چیزی به نام GTA 5 وجود نداره. شاید اون شایعه ای رو می گی که چند وقت پیش اومده بود و گفته GTA بعدی یعنی GTA5 در انحصار سونی هست؟

در ضمن من اینا رو ننوشتم که شما نظرت عوض بشه چون برای من اهمیتی نداره که شما نظرت عوض بشه یا نشه. اینارو نوشتم که دیگران که پست شما رو می خونند دچار اشتباه نشن.
با یکم تحقیق خیلی راحت می شه این موضوع شماره بندی رو متوجه شد.
بله حرف آقا اشکان کاملا درسته :love:
شاید این اشتباهات که فکر کنم 90 درصد بازیکنان gta میکنند همش به خاطر فروشنده های داخلیه، که تا یه بازی میبینند روش شماره میزارن، یکم وجدان کاری بد نیست;)
نمونش وقتی بازیه just cause اومد خیلی از فروشنده به عنوان gta پنچ و حتی بعضی ها gta شش میخواستن به مردم قالب کنند:laughing:

شاید این اشتباهات که فکر کنم 90 درصد بازیکنان gta میکنند همش به خاطر فروشنده های داخلیه، که تا یه بازی میبینند روش شماره میزارن، یکم وجدان کاری بد نیست
نمونش وقتی بازیه just cause اومد خیلی از فروشنده به عنوان gta پنچ و حتی بعضی ها gta شش میخواستن به مردم قالب کنند

پیش بینی میکنم اگه خدای نکرده GTA IV برای PC هم بیاد فکر کنم به اسم GTA 17 بفروشن ! :دی
خوب شبیه 1 و 7 ه دیگه ! :)

پیش بینی میکنم اگه خدای نکرده GTA IV برای PC هم بیاد فکر کنم به اسم GTA 17 بفروشن ! :دی
خوب شبیه 1 و 7 ه دیگه ! :)
راست می گی
Drghombolzade.gif

آخه هر نسخه فارسی را هم یه نسخه جدید حساب می کنند
127fs1004613.gif

من خودم تا قبل از GTA IV اعتقاد داشتم که این بازی سرکاری چون گرافیک همه ی نسخه هاش از بازی سونیک هم پایین تر بود . اما سر نسخه ی جدید واقععا شاهکار شد و اولین بازی هم شد که تو تاریخ میانگین نمراتش شد 97 %

اي بابا !
شما هم بيكاريد ها !
بازي GTA ديگه براي PC چند وقتيه نمياد و احتمالا ( از روي شايعه سازي:cheesygri) ديگه هيچ وقت نياد!!!
اون وقت شما انجمن هواداراشم راه انداختيد چه فايده وقتي نميتونيد GTA هاي جديد رو روي PC بازي كنيد؟!!
:((:((:((:(

بازي GTA ديگه براي PC چند وقتيه نمياد
این یعنی چی؟ تا الان به جز GTA IV همه ی نسخه های اصلی برای PC اومده
ون وقت شما انجمن هواداراشم راه انداختيد چه فايده وقتي نميتونيد GTA هاي جديد رو روي PC بازي كنيد؟!!
حتما لازم نیست که نسخه های جدید رو بازی کنیم .البته شما مطمئن باش تا چند وقت دیگه GTA IV برای PC میاد:biggrin1:

من خودم یه PC Gaming کنسول دوست هستم! این بی جنبه بازیا چیه در آوردید
153fs401265.gif

تا بود یه 6 ماه یا بیشتر GTA برای کنسولهای دیگه(بخونید Ps2) می اومد و بعدش برای پی سی
تازه ممکنه این نسخه دیرتر هم بیاد
هنوز دو ماه نشده توقع دارید بیاد؟ و می گید دیگه نمی آد؟
4byycqv_th.gif

این یعنی چی؟ تا الان به جز GTA IV همه ی نسخه های اصلی برای PC اومده
دوتا بازی راکستار لیدز یعنی GTA LCS و GTA VCS که اصلا برای PSP هستند و فقط برای PS2 پورت شدند برای پی سی نیومدند و دلیلیش هم ضعف نسخه ی اولیه هست چون نسخه ی PS2 هم زیاد خوب در نیومده و پر از مشکلات بزرگه.

ته شما مطمئن باش تا چند وقت دیگه GTA IV برای PC میاد:biggrin1:
صد در صد میاد :biggrin1:! برای نسخه های قبلی هم دیر تر واسه PC اومد:-" . فقط خدا کنه واسه PC که میاد یه اضافاتی نسبت به نسخه های کنسولی داشته باشه :biggrin1:، چون ارزش نداره چند ماه دیرتر بازی کنیم و هیچ چیز بیشتری نداشته باشیم !!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or