انتن وایرلس بیرونی nanostation5

پژمان

کاربر سایت
Rating - 100%
10   0   0
درود
یک عدد انتن وایرلس دارم که برای گیرنده گیه بیرون وصل میشه برای کسانی که از اینترنت وایرلس استفاده میکنن . به درد ای دی اس الی ها نمیخوره معمولا
انتن رو تحقیق کنید انتن قوی هستش و جزو انت های قدرتمند به حساب میره . گیرندگیش خیلی عالیه و مقاوم در برابر هر گونه باد و باران و برف و ...

خرید سریع : 75000 تومان

انتن موجوده من فقط انتو دارم میفروشم در قبال اداپتو و .. ضامن نیستم اداپتور و ... داره ولی مثل اینکه دوستمون که خریدن گفتن مال این نیست و کار نمیکنه
در حالی که بنده 1 سال استفاده کردم نمیدونم شاید اعجاز انتن بوده:d
خوب اولین پیشنهاد که من میخوام فروخته میشه با پ خ لطفا شمارتونم بدید من زنگ بزنم
عکس رو هم میبینید فقط انتنه
قیمت نوش الان حدود 180 تا 200 تومانه بسته به انصاف فروشنده .

11111.jpg
2222222.jpg

آخرین ویرایش:
درود
یک عدد انتن وایرلس دارم که برای گیرنده گیه بیرون وصل میشه برای کسانی که از اینترنت وایرلس استفاده میکنن . به درد ای دی اس الی ها نمیخوره معمولا
انتن رو تحقیق کنید انتن قوی هستش و جزو انت های قدرتمند به حساب میره . گیرندگیش خیلی عالیه و مقاوم در برابر هر گونه باد و باران و برف و ...
قیمت پایه رو میزارم 80 تومان

ولی پیشنهاداتونو بدین به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه
View attachment 29468
View attachment 29469
salam khobi?
agha ye radio airgride m5 daram bedon karton salemee saleme faghat system restartesh simi shode kharidar soragh nadari

به وايرلس پارس آنلاين مي خوره ؟

---------- نوشته در 09:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:34 AM ارسال شده بود ----------

به وايرلس پارس انلاين مي خوره ؟

کلا داشت یادم میرفت همچین چیزی دارم
خوب همه ماشالله به قیمت پایه خریدارن
اولویت اول با کسیه که پیشنهاد بالاتر بده و بعد از اون با کسیه که تهرانی باشه تا شهر های دیگه

نسبت به این گرونی ها قیمتش خوبه . آنتن خوبی هست ولی نه به خوبی برادرش M5 ! من یه دونه M5 دارم آنتن بسیار عالی هست و تو ارزونی ها خریدم 150 ! الان بالای 200 هست احتمالا . آنتن آقا پژمان هم خوبه و فرقی نداره ISP شما چی هست به همه ISP ها میخوره . کلا پژمان جان بین تهران و غیر تهران فرقی نزار . با پست بفرست فوقش 5 تومن هزینش میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or