انتقاد از نمایش گرافیک وحشتناک Watch Dogs در کنسول‌های فعلی

A.R.A.$.H

کاربر سایت
WatchDog_hero.jpg

به تازگی یک تریلر جدید برای بای Watch Dogs عرضه شده است که انتقادات بسیار منفی به همراه داشته است.تریلر عرضه شده که به نظر می رسد برای نسل حاضر است، هنوز مشخص نیست متعلق به کدامیک از کنسول ها یعنی PS3, Xbox 360 می باشد.گرافیک ارائه شده در بازی بازخوردهای آنلاین فراوانی پیرامون چیزی که در قبل برای کنسول های نسل حاضر نشان داده شده بود و برای نسل بعد و PC داشته است.کامنت ها در یوتیوب و NEOGAF همه موافق این موضوع هستند و حتی گرافیک آن را با PS2 مقایسه می کنند!از برخی پست های جالب به این جمله می توان اشاره کرد :
و ما شاهد نسخه Nintendo 64 این بازی هستیم.ممنون یوبی سافت
این بازی به همراه Battlefield 4 از طرف CVG به عنوان بازی هایی که گیمرها بسیار منتظر آن هستند انتخاب شده است.
صحبت های آقای Guillemot پیرامون این موضوع در Game Insider:
تیم ما هم اکنون سخت در تلاش عرضه این بازی برای رایانه ها و کنسول های نسل بعد می باشند.بعد دیگر تیم های ها خواهند دید که چطور این بازی را به کنسول های فعلی بیاورند."
پست کارگردان بازی آقای Jonathan Morin در تویئتر که کلی نیز از شکلک چشمک استفاده کرده اند ;;) : (البته این پست بعد از مدتی حذف شد)
گاهی صد نفر از مردم با هم کار می کنند، مشکلات ارتباطاتی به وجود می آورند.نسخه نسل حاضر بهتر از این خواهد بود
طراح انمیشن ها آقای Colin Graham گفته اند :
مردم خواهند فهمید که تجربه Watch Dogs بر روی کنسول های نسل حاضر بد نخواهد بود.
که ظاهرا جمله بالا غلط از آب در آمده است!
این بازی که شما قرار است 60 دلار بابت آن پول دهید گرافیکی در حد GTA IV با افت فریم بسیار پایین حتی زیر 30 می باشد.شما با این بازی و در کنسول های Xbox 360 و PS3 یک بازی Open-World را تجربه می کنید که در آن رانندگی می کنید و کارهای مختلف انجام می دهید.با وجود 512MB و 256MB رم این کنسول ها حتی خوش شانس هستند که چنین بازی را اجرا می کنند.اما مسئله اینجاست، $60 پولی که بابت این بازی در نسل فعلی می دهید به هیچ وجه قابل مقایسه با کیفیت PS4 و Xbox One به همین مبلغ نمی باشد.
برای مشاهده تفاوت ها تریلر زیر را با E3 مقایسه کنید :
دانلود با کیفیت 720
به این اسکرین شات از فیلم دقت کنید.آیا اصلا حتی در حد کنسول های نسل حاضر می باشد؟

64078457203508708930.jpg

در تریلر نمایش گیم پلی بازی Aisha Tyler نیز حضور داشته است.
نظر شما چیست؟
با تشکر از Mikhail Victor بابت کمک در ویراست
1
2
3
4

آخرین ویرایش:
من تریلر رو دیدم،به اون بدیها هم که می گن نیست،شاید در حد نسل بعد نباشه ولی در حد GTA IV که هست گرافیکش (با توجه به این که گرافیک GTA IV خیلی ضعیف تر از GTA V هست)
در ضمن من که کلا تو این نسل از یوبی یک بازی با گرافیک عالی دیدم که اونم Assassins Creed 1 بود البته گرافیک Farcry 3 هم خوب بود،در ضمن بیشتر دلایل واکنشهای منفی هم مال همون بالا رفتن توقعات بوده یا حد اقل من این طور فکر می کنم
البته این هم بگم که Watch Dogs تنها نسخه نسل بعدش می تونه با GTA V رقابت کنه که در کل با شکست در برابر GTA رو به رو خواهد شد حتی اگر گرافیک Watch Dogs نسخه نسل فعلی در نزدیک به نسل بعد می بود!!

مشت نشونه خرباره ....
پس ورژن xbox one و ps4 هم بايد خيلی بهتر اين بوده باشه که نشون دادند يعنی نتونستند از سخت افزار نسل بعدی خوب استفاده کنند
من خودم دموی نسل بعديش را ديدم خيلی خوب بود ولی در خورد نسل بعدی نبود
تنها بازی که احساس کردم
نسل بعدی هستش همون deep down بودش
که البته اونم توی محيط بسته و با کرکتر های محدود بودش

بابا خدا رو شکر کنید که وقتی بازی اومد میپرید سر کوچه میخرید اگه انحصاری نسل بعد بود که فقط باید 300پول خود بازی رو میدادیم کنسول نسل بعد که بماند:)

در مورد گرافیک هم واقعا دوستان کم لطفی میکنن اصلا هم بد نیست حداقل اندازه مافیا 2 که هست

آقا این مال این نسله بایدم با مال نسل بعد تفاوت داشته باشه وگرنه اصلا نسل بعد معنی نداشت:d ولی جدا از شوخی ، باید در نظر داشت که یوبی سافت تمام تمرکز و توانشو برای نسل بعد گذاشته و حق هم داره

والا این لینکی دوستان گذاشتن منم دیدم حالم بد شد! برید ویدئو از Gamersyde دان کنید ببنید، انصافاً گرافیک بازی بد نیست .

news_watch_dogs_aisha_tyler_trailer-14367.jpg

Watch_Dogs - Aisha Tyler trailer - File download - Gamersyde
گرافیک بازی همون چه 1080 چه 720 به این گرافیک سایت‌های اعتراض کردند حالا شما باز گو گرافیک بد نیست.
الان این عکس با اون گرافیم 720 فرق نداره از نظر من طراحی بد کارکترهای نداشتن نورپردازی و سایه زنی درست داره بیداد می‌کنه

در مورد گرافیک هم واقعا دوستان کم لطفی میکنن اصلا هم بد نیست حداقل اندازه مافیا 2 که هست

شما مطمئنی 10 ثانیه آخر تریلر ـو دیدی؟ هوش مصنوعی ازون بدتر؟ عایشه می یاد عقب، جیغ می کشه، بعد کامیون می آد بهش تو پیاده رو می خوره.

تنها بازی که احساس کردم
نسل بعدی هستش همون deep down بودش
که البته اونم توی محيط بسته و با کرکتر های محدود بودش
همین یوبی سافت نسل بعد رو با Division معنی کرد :دی
علاوه بر این که گرافیکش افتضاح هست شهر هم خیلی خلوت کردن
:-? اینترستینگ
آندرستود :دی
البته این خلوت کردن شهر و چیزهای دیگه که خیلی طبیعیه :دی

کار یوبی از اولم اشتباه بود WD یه بازی کاملا نسل بعدیه این نسل بعدی بودنش فقط به گرافیک یا انیمیشنا مربوط نمیشه کلا المانای گیم پلیش به این نسل نمیخوره یعنی اگه بخوان تمام المانای گیم پلی بازی رو تو این نسل اجرا کنن اگه گرافیکش در حد بازیای میکرو هم باشه من تعجب نمیکنم هوش مصنوعی عالی NPC قابلیت هک بیشتر اجزای محیط اونم با اون وسعت فیزیک بی نقصش یا خیلی از امکانات دیگه ی بازی واقعا ربطی به بازیای این نسل و توان این کنسولا ندارن WD مثل AC1 یه بازی واقعا انقلابیه حالا من نمیدنم یوبی به چه انگیزه ای میخواد این بازیرو زوری رو کنسولای 8 سال پیش عرضه کنه درسته بازی بیشتر میفروشه اما نسخه های کنسولی این نسل میتونه موفقیت و فروش این IP رو به خطر بندازه با کیفیت افتضاحش حداقل تو این تریلر که کیفیت افتضاح بود منو کامل یاد GTA:SA انداخت مخصوصا انیمیشنا

با اینکه هر دو کنسول دارم اما برا همینه همیشه دشمن کنسول بودم

شما الان نگاه کنید xbox360 /ps3 چه بلایی سر گرافیک GTA IV اوردن حالا هم نوبت این بازی شد

بابا بخدا کنسولو جم کنن هرچی بازی بزنن رو pc راحت بشیم
کنسول اخر نسل = عقب ماندگی بصری گیم ها

من که از دیوار اویزومنم کنن عمرا این بازی رو کنسولم بازی کنم
.. مخصوصا که از رو pc پورت میشه رو بیقه ...

بازی نصب میکنم رو هارد ssd با کارت گرافیکم 780gtx تو رزولوشن 1080 تنظیمات very high میترکونم .. البته با دسته های ایکس باکسم میتونم بازی کنم

GTA IV هم شک نکنید رو کنسول فقط یه چرخی میزنم باهاش جدی نمیگیرمش .. 100% منتظر میمونم رو pc بازیش کنم

باز این عکسها عمق فاجعه رو نشون نمیدن شما مترو رو pc بزن بعد برو رو کنسول بزن تازه میفهمی چقدر اوضاع وخیمه ..

آخرین ویرایش:
یوبی سافت یا بازی رو باید واسه این نسل عرضه می کرد یا واسه نسل بعد،الان با این کارش رو هیچ کدوم از نسخه های بازی نمی تونن تمرکز کنن و هر دو نسخه بازی ضعیف تر از اون چیزی می شن که بقیه انتظار دارن،این پول پرستی یوبی سافت داره کار دستش می ده(فکر رقابت با GTA هم که باید از سرش بیرون کنه،همین نسخه IV از این بازی بهتره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or