انتظار نداشته باشید ND نسخه ای دیگر از Uncharted را بسازد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
آقای Evan Wells رییس استودیوی ND در جدیدترین مصاحبه با Game Informer خود اعلام کرد: من فکر نمی کنم استودیوی ND عنوان دیگری از سری بازی های Uncharted را بسازد. اما هیچوقت اینطوری نمی ماند.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

آقای Evan Wells می گوید:

«من می گم بعید به نظر می رسد استودیوی ND بعد از Uncharted: The Lost Legacy عنوانی دیگر در این سری بسازد.»

او توضیح می دهد:

« من هرگز نمی گم هرگز، اما ما الان داریم روی عنوان The Last of Us Part II کار می کنیم و خیلی کارها مونده که انجام دهیم. خیلی سخت خواهد بود اگر بصورت جادویی دو سه تیم توی استودیو داشتیم و بصورت عالی کارها رو انجام دهیم ممکن بود عنوانی در این سری بسازیم. ما عاشق فرانچایز هستیم اما استودیو منابع محدود ولی ایده های زیادی دارد. من می خواهم بگم احتمالش کم است.»

photo_2017-03-08_10-21-36.jpg
کاور ماه آپریل مجله Game Informer

لینک منبع

آخرین ویرایش:
من از تجربه U4 واقعا لذت بردم چون همه چی تو یه بالانس خاصی بود ، قصد داشتم ریمستر نسخه های قبلی رو هم بگیریم اما اینقدر به ما گفتن که گرافیکش پایینه و نمیتونی باهاش کنار بیای و این موارد کلا بیخیال شدم گفتم کلا این سری بمونه تو خاطرات خوبمون.

در مورد ND هم مطمعنا بعد از انتشار TLOU2 یه آی پی جدید میدن بیرون ... ولی اینکه چه سبکی باشه خدا میدونه

• Like
Reactions: SPILL
اگه بگی تصوراتشون بهتره.چون وقتی واژه توهم رو استفاده میکنی این عقیده رو نسبت به خودتم میشه داشت و در مورد هر عنوانی نظر بدی که انتظار داشتم فلان طور بشه اما غافلگیر شدم کاربرای دیگه هم میتونن همین واژه رو به خودت بگن که داداش توهم زدی:Dکلا هر بازیی که معرفی میشه به ویژه از نوع TLOU بر اساس تریلرها و صحبتهای عوامل سازنده کاربرا یه سری تئوری مطرح میکنن.حالا اینکه بعد از انتشار بازی همون تئوری اتفاق بیوفته یا نه دلیلی بر نوستراداموس بودن هر یک از طرفین موافق و مخالف نیست:Dیه نگاه به امضات بنداز که با یه تریلر چقدر دربارش نظرات مختلفی داده شده پس آیا هر کدوم از اون تصورات درست از آب در بیاد طرف باید اسم کاربریشو بزاره نوستراداموس؟:Dاینجا هم یه نگاه بنداز جالبه:D
The Last of Us Part II
منظورمو فکر کنم گرفتی چی میگم یا شایدم نگرفتی اصن :D
اینکه قبل از تجربه بازی هر کسی تصوراتی یا توهماتی تو ذهنش میاد طبیعیه هم من هم بقیه حالا چه در مورد داستان چه در مورد اتفاقات دیگه بازی ، هر کسی هم توهماتش برا خودش ممکنه باحال باشه . منظورم اینه که اگر در بازی اون تصورات ساخته ذهنمون رو ندیدیم اون دیگه مشکل بازی نی . در کل بحث من اصلا چیز دیگه ای بود که این موضوع توهمات قبل از تجربه بازی رو مثال زدم

آخرین ویرایش:
منظورمو فکر کنم گرفتی چی میگم یا شایدم نگرفتی اصن :D
اینکه قبل از تجربه بازی هر کسی تصوراتی یا توهماتی تو ذهنش میاد طبیعیه هم من هم بقیه حالا چه در مورد داستان چه در مورد اتفاقات دیگه بازی ، هر کسی هم توهماتش برا خودش ممکنه باحال باشه . منظورم اینه که اگر در بازی اون تصورات ساخته ذهنمون رو ندیدیم اون دیگه مشکل بازی نی . در کل بحث من اصلا چه دیگه ای بود که این موضوع توهمات قبل از تجربه بازی رو مثال زدم
موافقم.اتفاقا U4 تمام ویژگیهای یک آنچارتد رو در سطح بالاتری به نمایش گذاشت فقط با پایانش مقداری مشکل داشتم که ممکنه پسند شما باشه و من نه و این به سلیقه بر میگرده و اینو دیگه نمیشه به زور به کسی تلقین کرد یعنی هر چقدرم دلیل بیاری که اتفاقا پایانش عالی بود نمیتونی منو قانع کنی:D چون من جور دیگه ای دوست داشتم تموم بشه:Dبا اینحال U4 از دیدگاه من یه پایان با شکوه برای سری محسوب میشه و شایستگی اینو داره که بهش 10/10 بدی.
اونجور که سازنده های Uncharted: The Lost Legacy گفتن با یه DLC بزرگ و پر پیمون قراره روبه رو بشیم و این بهترین دلیله که یه بار دیگه از اول U4 رو شروع کنم:D

پ.ن:در مورد Uncharted 1 من که خیلی باهاش حال کردم

کار خیلی خوبی می کنند.همین کارا رو کردن که شدن ناتی داگ.تا وقتی مطمئن نشن برای یه فرانچایز یه ایده جدید و انقلابی ندارند اونو نمی سازند.من بهش ایمان دارم و مطمئنم tlou:part 2 یه اثر فوق العاده میشه.بروس استرلی هم رو یه پروژه ی مخفی کار می کنه به نظرم.استراحت کردن و خسته شدن و ... کشک اند و میخوان سورپرایز کنند:D

امیدوارم پروژه بعدیشون یه scifi فضایی

با یه تم مثل انچارتد باشه ... خیلی حال میده .. از این سیاره به اون سیاره .. دنبال اسرار کهکشان ..
کلی سفینه سواری و سلاح های خفن و مناظر چشم کور کن

آنچارتد ۴ عالی بود، بازی ای با ۴ نسخه و‌تا این حد از کیفیت جای تحسین داره. البته خب سلیقه ها متفاوته ولی به نظر من نسخه ۴ یه بازیه پرفکت و به یاد موندنی ای بود و یه وداع آبرومندانه و جاودان برای این سری به حساب میاد.

هیچکس اینجا گلدن ابیس نزده ؟
چرا:دی
از بهترین بازی های ویتا بود.از قابلیت ها ی ویتا خوب استفاده کرد و تبلیغ خوبی برای ویتا بود
بازی هم با این که ناوتی نساخته بود ولی به نظرم در حد انچارتد بود :دی
استدیو Bend هم الان داره واسه ps4 بازی میسازه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or