انتظار نداشته باشید ND نسخه ای دیگر از Uncharted را بسازد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
آقای Evan Wells رییس استودیوی ND در جدیدترین مصاحبه با Game Informer خود اعلام کرد: من فکر نمی کنم استودیوی ND عنوان دیگری از سری بازی های Uncharted را بسازد. اما هیچوقت اینطوری نمی ماند.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

آقای Evan Wells می گوید:

«من می گم بعید به نظر می رسد استودیوی ND بعد از Uncharted: The Lost Legacy عنوانی دیگر در این سری بسازد.»

او توضیح می دهد:

« من هرگز نمی گم هرگز، اما ما الان داریم روی عنوان The Last of Us Part II کار می کنیم و خیلی کارها مونده که انجام دهیم. خیلی سخت خواهد بود اگر بصورت جادویی دو سه تیم توی استودیو داشتیم و بصورت عالی کارها رو انجام دهیم ممکن بود عنوانی در این سری بسازیم. ما عاشق فرانچایز هستیم اما استودیو منابع محدود ولی ایده های زیادی دارد. من می خواهم بگم احتمالش کم است.»

photo_2017-03-08_10-21-36.jpg
کاور ماه آپریل مجله Game Informer

لینک منبع

آخرین ویرایش:
یکی از استدیوهای خیلی خوبه ولی همیشه برام سواله اینا ک اینقدر خوب بلندن گیم بسازن چرا چند تیم استخدام نمیکنن تا همزمان روی چندتا بازی توپ کار کنن؟
مطمئنا پولشم دارن بازی هاشون خیلی خوب فروش میره

بعد اینا کلا زیرمجموعه سونی هستن یا کلا عشقی برای سونی فقط گیم میسازن:D
برای از دست ندادن اصل تمرکز که منجر به کیفیت میشه

همون بهتر که نسازه.
آنچارتد 1-3 کجا و 4 کجا.
یه بازی ساده با خط داستانی مشخص بدون هیچ کدوم از المانهای جذاب سری های قبلی.
کاش آنچارتد 4 قبل این 3 تا ساخته میشد.
آنچارتد 4 یه پسرفت کامل بود.

همون بهتر که نسازه.
آنچارتد 1-3 کجا و 4 کجا.
یه بازی ساده با خط داستانی مشخص بدون هیچ کدوم از المانهای جذاب سری های قبلی.
کاش آنچارتد 4 قبل این 3 تا ساخته میشد.
آنچارتد 4 یه پسرفت کامل بود.
یعنی قشنگ معلومه رو هوا نظر دادید ها:D

دیگه همه می دونند بدترین بازی سری انچارتد نسخه سوم بود. فکر کنم اینجوری رده بندی کردن بهترین باشه:

اول : U2
دوم: U4
سوم: U1
چهارم: U3

دیگه همه می دونند بدترین بازی سری انچارتد نسخه سوم بود. فکر کنم اینجوری رده بندی کردن بهترین باشه:

من U4 رو بازی نکردم و نظری در موردش ندارم ولی فکر کنم U3 دو لول بالاتر از U1 باشه، تو تمام موارد :دی نمیدونم چرا اینقدر از U3 انتقاد میشه ولی واقعا فاصله زیادی با U2 نداشت و یه تجربه فوق العاده بود. البته U1 هم یه تجربه خیلی خوب و جذاب بود :دی

دوست عزیز یه نیگا به سند و سال من بندازی متوجه میشی که بحران بلوغ رو رد کردم.
رو هوا حرف زدن مال اون دوران.
آنچارتد 4 بجز گرافیکش اونم فقط بین عناوین کنسولی چی داشت ؟
داستان جذاب و پرکشش ؟ به نسبت سریهای قبلی
گیم پلی متفاوت ؟
صدا گذاری ماورایی ؟
استفاده از عناصر ماوراء الطبیعه که امضای این سری هست ؟
من تا حالا آنچارتد 1-3 رو 4 بار تموم کردم. اهل آنلاین و تروفی هم نیستم.
ولی این آنچارتد 4 رو بزور به آخر رسوندم .
وسط آنچارتد 4 هم 2 بار بیاند رو تموم کردم و یبار هم TLOU رو.
ولی حتی یبار هم فکرش رو نمیتونم بکنم که دوباره بشینم قصه خطی آنچارتد 4 رو یبار دیگه بازی کنم.
حتی فکرش هم عذاب آور.

من U4 رو بازی نکردم و نظری در موردش ندارم ولی فکر کنم U3 دو لول بالاتر از U1 باشه، تو تمام موارد :D نمیدونم چرا اینقدر از U3 انتقاد میشه ولی واقعا فاصله زیادی با U2 نداشت و یه تجربه فوق العاده بود. البته U1 هم یه تجربه خیلی خوب و جذاب بود :D
به نظر من زمان انتشار رو هم باید در نظر گرفت . U1 اولین نسخه در این سری بود و یک شروع موفق برای یک سری شاهکار. نقدهای نسخه ی یک کم و بیش یادمه . خیلی از سایت ها ایرادات کمی نگرفته بودند اما چون یک شروع موفق بود نمرات بالایی به بازی دادند.

اما راجع به U3 ، خب طبیعتا بازی حتی شاید بشه گفت امکانات بیشتری نسبت به U2 داشت ! اما همچنان U2 با اختلاف در قله ی این سری قرار داشت چرا که نسخه ی سوم انطور که باید المان های جدید به بازی اضافه نکرد.

یک چیز خیلی مهم هم این است که انقدر سری انچارتد خوب بود(است؟!) که وقتی میگیم نسخه سوم ضعیف بود در مقایسه با سایر بازی های خود این فرنچایز است وگرنه در مقایسه با خیلی بازیهای هم سبک دیگه یک سرو گردن بالاتر بودB-)

پ.ن : راستی چرا انچارتد 4 رو بازی نکردید؟ لب تر کنید ps4 رو با بازی انچارتد قرض میدم:D

• Like
Reactions: Frobary
گیم پلی متفاوت ؟
صدا گذاری ماورایی ؟
ولی حتی یبار هم فکرش رو نمیتونم بکنم که دوباره بشینم قصه خطی آنچارتد 4 رو یبار دیگه بازی کنم.
حتی فکرش هم عذاب آور.
خدا ی نکرده قصد جسارت نداشتم. عذر میخوام

اما خب این نظر شخصی شماست و کاملا قابل احترام. زیاد اتفاق میافته که بعضی افراد با بعضی بازیهای حتی شاید بشه گفت شاهکار حال نمی کنند. مثلا تو همین فروم چقدر مورد داشتیم که با بازی TLOU حال نکردند!

من U4 رو بازی نکردم و نظری در موردش ندارم ولی فکر کنم U3 دو لول بالاتر از U1 باشه، تو تمام موارد :D نمیدونم چرا اینقدر از U3 انتقاد میشه ولی واقعا فاصله زیادی با U2 نداشت و یه تجربه فوق العاده بود. البته U1 هم یه تجربه خیلی خوب و جذاب بود :D
به نظر من هم U3 بهتر از U1 بود ولي نه انقدر زياد . در كل من و مطمئنا خيلي هاي ديگه U2 و U4 رو بهترين هاي اين سري ميدونيم . واقعا U2 و U4 تو لول ديگه اي به سر ميبردن . بخصوص از نظر طراحي و ديزاين ، U4 كه چاشني هاي از TLOU رو هم به همراه داشت مخلوطي از UN و TLOU شده بود و يه شاهكار بسيار زيبا شده بود . براي من يكي از بارزترين ويژگي ها شخصيت هاي منفي اين سري هست و همينطور شخصيت فرعي . باز تو اين مورد نسخه ٢ و ٤ عالي بودند . تو نسخه ٤ اون يارو الكازار يه سكانس بودش فقط ، ولي انقد عالي بود كه جزو محبوبترين بد هاي كل براي من قرار گرفت . از نظر نمرات هم U4 بهتر از ٣ بود ، نقد كامل و همينطور نظرات منتقدان كه معمولا يا بهترين در سري ميدونستن و يا بعد U2 . انچارتد ١ هم چون يه شروع بود اونم بعد از اينكه بعد ازجك ساختنش تو زمان خودش عالي بود و شايد بهتر از U3 تو زمان خودش ( منظور زماني كه اومدن و انتظاراتي كه گيمرها داشتن ) والا U3 به نظر منم بهتر بود در حالت كلي .
نظر من :
١-U2
2- با اختلاف خيلي كمي نسبت اول U4
٣- U3
٤- U1
به نظرم ميشه در اين باره نظرسنجي گذاشت براي اطلاع از نظر همه:D

• Like
Reactions: m.a.t and Frobary
خدا ی نکرده قصد جسارت نداشتم. عذر میخوام

اما خب این نظر شخصی شماست و کاملا قابل احترام. زیاد اتفاق میافته که بعضی افراد با بعضی بازیهای حتی شاید بشه گفت شاهکار حال نمی کنند. مثلا تو همین فروم چقدر مورد داشتیم که با بازی TLOU حال نکردند!
فدات دادا
میدونم
فروم هم واسه تبادل افکار.
من خودم اولین بار که TLOU رو بازی کردم غافلگیر شدم چون گیم پلیش خیلی خیلی خیلی با بقیه بازی های ناتی فاصله داشت.
همین مورد باعث شده خیلی ها با این بازی حال نکنن.
آنچارتد 4 هم شاهکار منتها وقتی شماره 2 و 3 رو آدمی بازی میکنه انتظارش از شماره 4 خیلی خیلی میره بالاتر.
همین نبود عناصر ماوراء الطبیعه خیلی تو چشم بود.

فدات دادا
میدونم
فروم هم واسه تبادل افکار.
من خودم اولین بار که TLOU رو بازی کردم غافلگیر شدم چون گیم پلیش خیلی خیلی خیلی با بقیه بازی های ناتی فاصله داشت.
همین مورد باعث شده خیلی ها با این بازی حال نکنن.
آنچارتد 4 هم شاهکار منتها وقتی شماره 2 و 3 رو آدمی بازی میکنه انتظارش از شماره 4 خیلی خیلی میره بالاتر.
همین نبود عناصر ماوراء الطبیعه خیلی تو چشم بود.
به نظرم تنها ایرادی که میشه به نسخه 4 داشت کمبود صحنه های هیجان انگیز است.مثل قسمت هواپیما داخل انچارتد 3 یا....به نظرم،تنها مشکلش همین بود
در باقی موارد مثل نبردهای تن به تن یا شوتینگ خیلی عالی وهیجان انگیز بود.البته متاسفانه قسمتهای هیجان انگیز شماره 4 رو داخل پیش نمایش ها نمایش داده بودن

• Like
Reactions: Optimus Prime
چون تمام بخش های داستانی و چپتر هاش منفصل بود . انگار یه ظرف تیکه تیکه شده رو به صورت قاطی پاتی بهم چسبودن ... و مثل انچارتد دو یکپارچه و یک دست نبود. تا اونجا هم که من یادم میاد یه شایعه ای بود که اول طراحی مراحل رو انجام دادن .. بعد از روی کانسپتی که پیش روشون قرار گرفت داستان رو نوشتن ... شخصیت های منفی بازی اصلا در قد وقواره کارکتر های دو نبودن ... داستان هر لحظه از یه جا سر میورد ... کلویی با یه توجیح الکی از داستان کشیدن بیرون .
و لول دیزاین بازی واقعا اصلا هیجان انگیز و به یاد موندنی نبود, مرحله قطار یا کل مراحل هیمالیای انچارتد دو هیچ وقت از یادک نمیره . خلاصه در مقایسه با انچارتد دو تک تک بخش های انچارتد سه دو- سه لول ضعیف تر بود

• Like
Reactions: SPILL and jhoobin
گیم پلی متفاوت ؟
صدا گذاری ماورایی ؟
حتی فکرش هم عذاب آور.
دوست عزیز نظرت محرمه ولی سعی نکن نظرتو به شکل فکت بدی :D مثلا از نظره من خیلی چیزایی که در کامنتت گفتی نه تنها به هیچ عنوان درست نیست بلکه شاید خنده دار هم باشه ولی خب نظرا متفاوته و قابل احترام و بحث هاشم قبلا زیاد شده
از نظره من U4 میتونه به دلایلی یهترین در فرنچایز باشه .از نظره داستان ، شخصیت پردازی ، روابط بین شخصیت ها و دیالوگ ها بدون شک بهترین آنچارتد بود ، از نظره موسیقی و صداگذاری حرف نداشت ، از نظره گرافیک که مشخصه ، گیم پلی تا جایی که می شد بهتر شده بود مثل گان پلی خیلی روان و میلی اتک های طبیعی ، اندینگ فوق العاده بازی و فرنچایز . به نظرم دیگه پیشرفت خاصی نمیتونست داشته باشه مگر اینکه توقعات بعضی ها در حده غیر معقول باشه مثلا کسی توقع داشت وسط بازی کرگدن بزنه به ماشین یا صحنه های فوق درام کشته شدن های مختلف ببینه و یا چیزای دیگه ای که در توهماتشون بوده ! تفاوتی که U4 نسبت به قبلی ها داشت ریل تر شدن یا همون واقعی تر شدن بازی بود که برا من عالی بود ولی شاید کسی هم فانتزی تر مثل 3 شماره اول دوست داشته باشه به نظرم تنها موردی که میتونه اختلاف نظر درست کنه همین موضوع هست و بحثای دیگه میشه گیره الکی :D
در کل از نظره من رتبه بندی اینطوری میشه
1 . U4
2. U2 و U3 (برا من در یک حد هستن تقریبا :D)
3 . U1 که اونم باز واقعا عالی بود

یا صحنه های فوق درام کشته شدن های مختلف ببینه و یا چیزای دیگه ای که در توهماتشون بوده !
اگه بگی تصوراتشون بهتره.چون وقتی واژه توهم رو استفاده میکنی این عقیده رو نسبت به خودتم میشه داشت و در مورد هر عنوانی نظر بدی که انتظار داشتم فلان طور بشه اما غافلگیر شدم کاربرای دیگه هم میتونن همین واژه رو به خودت بگن که داداش توهم زدی:Dکلا هر بازیی که معرفی میشه به ویژه از نوع TLOU بر اساس تریلرها و صحبتهای عوامل سازنده کاربرا یه سری تئوری مطرح میکنن.حالا اینکه بعد از انتشار بازی همون تئوری اتفاق بیوفته یا نه دلیلی بر نوستراداموس بودن هر یک از طرفین موافق و مخالف نیست:Dیه نگاه به امضات بنداز که با یه تریلر چقدر دربارش نظرات مختلفی داده شده پس آیا هر کدوم از اون تصورات درست از آب در بیاد طرف باید اسم کاربریشو بزاره نوستراداموس؟:Dاینجا هم یه نگاه بنداز جالبه:D
The Last of Us Part II

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or