انتظار نداشته باشید ND نسخه ای دیگر از Uncharted را بسازد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
آقای Evan Wells رییس استودیوی ND در جدیدترین مصاحبه با Game Informer خود اعلام کرد: من فکر نمی کنم استودیوی ND عنوان دیگری از سری بازی های Uncharted را بسازد. اما هیچوقت اینطوری نمی ماند.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

آقای Evan Wells می گوید:

«من می گم بعید به نظر می رسد استودیوی ND بعد از Uncharted: The Lost Legacy عنوانی دیگر در این سری بسازد.»

او توضیح می دهد:

« من هرگز نمی گم هرگز، اما ما الان داریم روی عنوان The Last of Us Part II کار می کنیم و خیلی کارها مونده که انجام دهیم. خیلی سخت خواهد بود اگر بصورت جادویی دو سه تیم توی استودیو داشتیم و بصورت عالی کارها رو انجام دهیم ممکن بود عنوانی در این سری بسازیم. ما عاشق فرانچایز هستیم اما استودیو منابع محدود ولی ایده های زیادی دارد. من می خواهم بگم احتمالش کم است.»

photo_2017-03-08_10-21-36.jpg
کاور ماه آپریل مجله Game Informer

لینک منبع

آخرین ویرایش:
یکی از استدیوهای خیلی خوبه ولی همیشه برام سواله اینا ک اینقدر خوب بلندن گیم بسازن چرا چند تیم استخدام نمیکنن تا همزمان روی چندتا بازی توپ کار کنن؟
مطمئنا پولشم دارن بازی هاشون خیلی خوب فروش میره

بعد اینا کلا زیرمجموعه سونی هستن یا کلا عشقی برای سونی فقط گیم میسازن:D

یکی از استدیوهای خیلی خوبه ولی همیشه برام سواله اینا ک اینقدر خوب بلندن گیم بسازن چرا چند تیم استخدام نمیکنن تا همزمان روی چندتا بازی توپ کار کنن؟

زیر مجموعه هستن

تجربه ثابت کرده ND فقط کیفیت براش مهمه نه تعداد عناوین برعکس UBISOFT

“We really love the franchise, but the studio has limited resources and lots of other ideas,” Wells added.

به گمانم داره میگه منابع محدود و ایده های زیادی داریم .

وخوب وفتی همچین شرایطی داری انچارتدی که به اخر خط رسیده جایی این میون نداره

• Like
Reactions: Ali Venom
امیدوارم سونی حماقت نکنه و ادامه این سری رو بده استودیو دیگه ای بسازه . باید حداقل یک بازه ی 10 ساله استراحت بهش بدن.
هیچ مخلوقی نمیتونه کاری که خالق میکنه رو تکرار کنه . سونی هم همچین حماقتی نمیکنه .

اتفاقا الان دوتا تيم شدن . چون واسه ١ تيم خيلي بيش از اندازه بزرگ بودن .
الان نيل دراكمن نابغه و پديده صنعت بازي سازي داره روي TLOU 2 كار ميكنه و از اون طرف بروس استرلي رو گذاشتن روي يه پروژه ديگه . تا جايي هم كه من ميدونم اين lost legacy رو هيچكدوم روي اين پروژه نيستند .
---------------------
يعني اين دونفر انقد مهره با ارزشي هستند كه ناتي داگ رو چه از نظر محبوبيت و طرفدار ، چه از نظر نقد و جوايز و ... توي اين ١٠ سال اخير توي قله اين صنعت قرار دادن و اونو بهترين كردند :x:x

اتفاقا الان دوتا تيم شدن . چون واسه ١ تيم خيلي بيش از اندازه بزرگ بودن .
الان نيل دراكمن نابغه و پديده صنعت بازي سازي داره روي TLOU 2 كار ميكنه و از اون طرف بروس استرلي رو گذاشتن روي يه پروژه ديگه . تا جايي هم كه من ميدونم اين lost legacy رو هيچكدوم روي اين پروژه نيستند .
---------------------
يعني اين دونفر انقد مهره با ارزشي هستند كه ناتي داگ رو چه از نظر محبوبيت و طرفدار ، چه از نظر نقد و جوايز و ... توي اين ١٠ سال اخير توي قله اين صنعت قرار دادن و اونو بهترين كردند :x:x
واسه منم جالب بود چرا استدیو به این خوبی فقط یه تیم داره ک هر دو سه سال یه بازی میده
واقعا کارشون خیلی خوبه میتونن حتی واسه خودشون یه استدیو خیلی بزرگ تشکیل بدن فک کنم بدجور سوددهی دارن الان
گرچه دست ما به بازی هاشون نمیرسه ولی موفق باشن :D

به نظرم یکی از هیجان بر انگیزترین ایده ها برای انچارتد بعدی یک نسخه جهان باز بزرگ با یک شخصیت جوون و ناپخته هست که تو سرزمین های ناشناخته تو محیط بگردی وسائل بسازی، تو تله ها بیافتی و...
البته کاره بشدت چالش بر انگیزی هست ولی جذابه :think:

واسه منم جالب بود چرا استدیو به این خوبی فقط یه تیم داره ک هر دو سه سال یه بازی میده
واقعا کارشون خیلی خوبه میتونن حتی واسه خودشون یه استدیو خیلی بزرگ تشکیل بدن فک کنم بدجور سوددهی دارن الان
گرچه دست ما به بازی هاشون نمیرسه ولی موفق باشن :D
اره از نظر سودهي الان به جاهاي خيلي كلاني رسيدن . Uncharted 4 جزو معدود بازي هايي هست كه توي اين نسل با وجود انحصاري بودن راحت مرز ١٠ ميليون رو رد ميكنه . مثل كاري كه هيلو تو نسل قبل واسه ماكرو ميكرد با بانجي و يكي از سود ده ترين و پرفروش ترين هاي نسل بود ، دلست هم كه مجموعا رو ps3 و ps4 محشر كرد .
خريد يه پلتفرم سوني واقعا قيمتي نداره كه مفته . ١ ميليون بدين همشون رو تجربه كنين . يه دنيا بازي متنوع تو هر سبك كه شاهكارن . من خودم به شخصه سعي ميكنم تمام پلتفرم ها رو استفاده كنم تا بتونم از تمامي شاهكار هاي اين صنعت استفاده كنم .

• Like
Reactions: dark spartan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or