اولین چیزی که من طلبشم کپی خور نشدن کنسول هست که می دونم خیلی ها موافق نیستن .... 3 سال اولیه ریلیز ps3 بهترین دوران زندگی گیمری بنده بود سال هایی که مردم ما داشتن کم کم واسشون جا می افتاد که ارزش یه بازی مثل god of war و غیره بیشتر از یه ذرت مکزیکیه 2 تومنیه .......
دوم.زیاد شدن عناوین انحصاری ....
سوم.بازی ها همچنان بر روی دیسک فشرده عرضه بشن نه مثل psp go محتاج به نت و کارت اعتباری
چهارم . اضافه نشدن شرکت های جدید تولید کننده کنسول ... با اینم خیلی ها مشکل دارن که بازم من دلایل خاص خودم دارم ... قدرت مثلثی شکل سونی مایکرو و نیتندو رو ترجیح می دم
پنجم . خیلی دوست دارم در زمان عرضه کنسول های نسل بعد کارت گرافیکی این کنسول ها حداقل با کارت های گرافیکی pc های قدرتمند و های اند یکی باشه بیشترم شد چه بهترکه محاله ....و حداقل تا 2 سال تفاوت پی سی و کنسول تو گرافیک چشمگیر نشه ...
ششم . خیلی دوست دارم عناوین تاپ کنسول سگا مثل street of rage دوباره خودشون احیا کنن تو این نسل
و اخریش بیشتر شبیه یه خواب و رویاست اونم از نوع کودکانه ... چی میشه اگه مایکروسافت و سونی محصولاتشون تو این نسل به صورت رسمی تو ایران عرضه کنن .... این جوری بلاهایی همچون 1200000 تومن پول دادن به ps3 یا کابوسه سه چراغه xbox وغیره واسم اتفاق نمی افتاد و نونی واسه کسبه محترم لباف و غیره نمی شد .....