انتظار شما از نسل بعد کنسولها (سخت افزار و نرم افزار)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

چه سالی برای شروع نسل جدید مناسب است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    176
ارزون و قابل هک باشه:d
یه جوری بشه که بازی های مضخرفش تو گرافیک از بهترین های این نسل بهتر باشند.(همونطور که الان هر بازی چرتی گرافیکش از gow2 و re4 که قولای نسل قبل بودند بالاتره)
سیستم عاملم که بسته به زمان عرضش فکر کنم ویندوز 10-11 مناسب باشه:d (منظورم XBOX هست)
ps هم که لینوکس خواهد داشت.
و البته دسته های خرکی! من دسته ی ps3م سر بازی Gow3 دایره اش یه جوری شده:d (می زنم تو به زور میاد بیرون)

هک رو که بیخیال :d مخصوصا که مایکرو دیگه از Firmware استفاده نمیکنه و جاش از سیستم خاص خودش میخواد استفاده کنه که داستاناش خیلی زیاده :d !

به شخصه دلم میخواد فریم روی 30 بمونه و 60 نشه !

اولین چیزی که من طلبشم کپی خور نشدن کنسول هست که می دونم خیلی ها موافق نیستن .... 3 سال اولیه ریلیز ps3 بهترین دوران زندگی گیمری بنده بود سال هایی که مردم ما داشتن کم کم واسشون جا می افتاد که ارزش یه بازی مثل god of war و غیره بیشتر از یه ذرت مکزیکیه 2 تومنیه .......
دوم.زیاد شدن عناوین انحصاری ....
سوم.بازی ها همچنان بر روی دیسک فشرده عرضه بشن نه مثل psp go محتاج به نت و کارت اعتباری
چهارم . اضافه نشدن شرکت های جدید تولید کننده کنسول ... با اینم خیلی ها مشکل دارن که بازم من دلایل خاص خودم دارم ... قدرت مثلثی شکل سونی مایکرو و نیتندو رو ترجیح می دم
پنجم . خیلی دوست دارم در زمان عرضه کنسول های نسل بعد کارت گرافیکی این کنسول ها حداقل با کارت های گرافیکی pc های قدرتمند و های اند یکی باشه بیشترم شد چه بهترکه محاله ....و حداقل تا 2 سال تفاوت پی سی و کنسول تو گرافیک چشمگیر نشه ...
ششم . خیلی دوست دارم عناوین تاپ کنسول سگا مثل street of rage دوباره خودشون احیا کنن تو این نسل
و اخریش بیشتر شبیه یه خواب و رویاست اونم از نوع کودکانه ... چی میشه اگه مایکروسافت و سونی محصولاتشون تو این نسل به صورت رسمی تو ایران عرضه کنن .... این جوری بلاهایی همچون 1200000 تومن پول دادن به ps3 یا کابوسه سه چراغه xbox وغیره واسم اتفاق نمی افتاد و نونی واسه کسبه محترم لباف و غیره نمی شد .....
حرف شما درست ولی زور نیست یه بازی که 60 $ هست رو اینجا 100 بخریم؟
روزای اول عرضه geow قیمت تا 120 هم رفته بود.
کاش می شد قیمت بازی ها پایین تر باشه.

آرزوم اینکه سونی و ماکروسافت تو ایران نمایندگی بزنن تا بشه یه نظمی به بازار کنسول و بازی داد(مغازه دارا نتونن هر جوری که میخوان قیمت بزارن و قیمت بازیا منطقی شه تا بشه تو ایرانم مثل بقیه دنیا اورجینال بازی کرد).
خوب اینکه آرزوی شما نیست فقط!ما هم همچین چیزی رو میخوایم.اما وقتی قانون کپی رایت رعایت نمیشه و حتی دیگه سایت انویدیا هم اجازه ی ورود رو از سرور ایران نمیده!دیگه باید چیکار کنیم؟!...:(
خواسته خودم هم تکسچرهای فوق العاده مخصوصا زمین و آسمون و اینکه روی انیمیشن های کاراکترها خیلی کار کنند.پردازش سایه ها خیلی بهتر بشه و دندونه دندونه نباشه.کلا گرافیک بره بالا و محیط[مخصوصا تو بازیهای Open World]پویا و زنده تر بشه

پشتیبانی از 6 مانیتر به صورت full hd و امکان بازی کردن همزمان 6 نفر!
قیمت مناسب حدود 250 دلار!
میانگین فریم بازی 60!سیستم اجاره بازی همانند اجاره فیلم در نسل حاضر.
داشتن سیستم عامل درست حسابی یا حداقل داشتن مرورگر.

از همه چیز مهم تر: کنترلرهای مزخرف فعلی که همون کنترلرهای 60 نسل قبل + یه کم تغییر هستند، جاشون رو به کنترلرهای بهتری بدن که بشه باهاش به راحتی FPS و استراتژی بازی کرد، که این طور شاهد نابود شدن RTS که یکی از بهترین ژانرهای بازی در دنیاست نباشیم (Wii U از این لحاظ خوبه)...

مشخصات سخت افزاری و گرافیک و سیستم صوتی یه جهش واضح و بزرگ داشته باشند.

روی AI (هوش مصنوعی) کار بیشتری بشه.

یه تعدادی از بازی ها از حالت نوب خارج بشن و مخصوص گیمرهایی که بازی های سخت تر و فکری تر رو دوست دارند باشند.

کنسول نسل بعد مایکرو از کینکت بسیار بهتر از 360 ساپورت کنه، و بشه بدون لگ و با گرافیک قوی از کینکت استفاده کرد.

حداقل یکی از کنسول های اصلی کپی خور بشن (که میشن). :دی

هر چه زودتر بیان که جلوی پیشرفت صنعت بازی گرفته نشه. :)

اولین چیزی که من طلبشم کپی خور نشدن کنسول هست که می دونم خیلی ها موافق نیستن .... 3 سال اولیه ریلیز ps3 بهترین دوران زندگی گیمری بنده بود سال هایی که مردم ما داشتن کم کم واسشون جا می افتاد که ارزش یه بازی مثل god of war و غیره بیشتر از یه ذرت مکزیکیه 2 تومنیه .......
دوم.زیاد شدن عناوین انحصاری ....
سوم.بازی ها همچنان بر روی دیسک فشرده عرضه بشن نه مثل psp go محتاج به نت و کارت اعتباری
چهارم . اضافه نشدن شرکت های جدید تولید کننده کنسول ... با اینم خیلی ها مشکل دارن که بازم من دلایل خاص خودم دارم ... قدرت مثلثی شکل سونی مایکرو و نیتندو رو ترجیح می دم
پنجم . خیلی دوست دارم در زمان عرضه کنسول های نسل بعد کارت گرافیکی این کنسول ها حداقل با کارت های گرافیکی pc های قدرتمند و های اند یکی باشه بیشترم شد چه بهترکه محاله ....و حداقل تا 2 سال تفاوت پی سی و کنسول تو گرافیک چشمگیر نشه ...
ششم . خیلی دوست دارم عناوین تاپ کنسول سگا مثل street of rage دوباره خودشون احیا کنن تو این نسل
و اخریش بیشتر شبیه یه خواب و رویاست اونم از نوع کودکانه ... چی میشه اگه مایکروسافت و سونی محصولاتشون تو این نسل به صورت رسمی تو ایران عرضه کنن .... این جوری بلاهایی همچون 1200000 تومن پول دادن به ps3 یا کابوسه سه چراغه xbox وغیره واسم اتفاق نمی افتاد و نونی واسه کسبه محترم لباف و غیره نمی شد .....
زمانی که بتونم کنسول رو با قیمت جهانی بخرم
زمانی که وقتی کنسول خریدیم با اطمینان تونستیم کنسول رو از فروشنده بگیریم
زمانی که کنسولم خراب شد بتونم بدم به یک جای مطمئن با قیمت مناسب برام درست کنن و بعد تعمییر دیگه نگران خراب شدنش نباشم
زمانی که تونستم بازی رو با قیمت جهانی بخرم
زمانی که به Live وصل شدم با خیال راحت از تمام امکانات بدون لگ تونستم استفاده کنم
و....
اونوقت میرم بازی اورجینال میخرم عزیز
پس لطفا نیاید از این پیشنهاد ها بدید خودتونو گنده نشون بدید که آره ما اورجینال بازیم

• Like
Reactions: Hesam_1994
خیلی دوست دارم گرافیکش نزدیک به واقعیت باشه و صحنه های عظیمی توش باشه و 1080p و رو 60 فریم و محیطی کاملا شلوغ مثلا بازی هایی مثل:::::
دانته یا گاد آف وار تو یه صحنه بیشتر از 200 تا دشمن با جزئیات کامل تو یه دشت وسیع و پر جزئیات دور تا دور آدم رو گرفته باشن.
یا مسابقات اتومبیل مثل واقعیت 40 تا اتومبیل با جزئیات کامل و گرافیک عالی باشن.
همشون رو 60 فریم و 1080p
فکر کنم هیچ نسل بعدشم نتونه این رو عملی کنه.چون 5 تا کارت ati 6970 رو هم کراس کنیم نمیشه این صحنه رو خلق کرد.
البته شایدم بشه به شرطی که از cpu جدید اینتل که گفته 50 هسته ای هستش و 100 تا ترید داره توشون استفاده بشه:d

من خیلی دوست دارم بازیارو بدون هیج مشکلی و قیمت مناسب و اوریجینال تهیه کنم که بنظرم محاله و کنسولمم هک نخواهم کرد اگه هم بشه نمیکنم

---------- نوشته در 01:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:14 AM ارسال شده بود ----------

تا کی پایرتخوری تاکی کپی بازی و دردسر بچسبیم به اوریج و انلاین و مولتی

زمانی که بتونم کنسول رو با قیمت جهانی بخرم
زمانی که وقتی کنسول خریدیم با اطمینان تونستیم کنسول رو از فروشنده بگیریم
زمانی که کنسولم خراب شد بتونم بدم به یک جای مطمئن با قیمت مناسب برام درست کنن و بعد تعمییر دیگه نگران خراب شدنش نباشم
زمانی که تونستم بازی رو با قیمت جهانی بخرم
زمانی که به Live وصل شدم با خیال راحت از تمام امکانات بدون لگ تونستم استفاده کنم
و....
اونوقت میرم بازی اورجینال میخرم عزیز
پس لطفا نیاید از این پیشنهاد ها بدید خودتونو گنده نشون بدید که آره ما اورجینال بازیم

شما یه لطفی کن رو نظر کسی نظر نده این تاپیک نظر خواهی ازاده ...............
یه چیزی بگم دونستنش واست خوبه من رو ps2 هم اوریج می زدم الان دوست داشتی این جوری فکر کن که من دارم پز میدم ...... من گیمری رو این جوری دوست دارم ماهی یه عنوان یا 2 عنوان بازی می کنم ولی اورجینال قبلا هم گفتم هر کسی نباید طعم شیرین باز کردن پک یه بازی ps3 رو بچشه...این چیزایی هم که گفتی همش بهونست ...یعنی شما الان کنسول رو با قیمت جهانی بخری بعد یه گارانتی 5 ساله هم بهت بدن سرعت نت هم عالی باشه ....از اون لحظه به بعد به خودت میای و حاظر می شی 50 دلار 50 دلار پول بریزی به پای بازی ها ..... نه اقا این جا ایرانه و ما هم ایرانی فقط یه خورده بد یادمون دادن .... مگه کپی رایت تو ضمینه های غیر از ویدپو گیم رعایت می شه که واسه کارت دلیل میاری .....
یه 5 سالی هست که تو این سایت از کپی و فیک بد گفتم این چیزا واسم عادیه ... بی صبرانه منتظر کنسول بدون هک

آخرین ویرایش:
یه چیزی بگم دونستنش واست خوبه من رو ps2 هم اوریج می زدم الان دوست داشتی این جوری فکر کن که من دارم پز میدم ...... من گیمری رو این جوری دوست دارم ماهی یه عنوان یا 2 عنوان بازی می کنم ولی اورجینال قبلا هم گفتم هر کسی نباید طعم شیرین باز کردن پک یه بازی ps3 رو بچشه...این چیزایی هم که گفتی همش بهونست ...یعنی شما الان کنسول رو با قیمت جهانی بخری بعد یه گارانتی 5 ساله هم بهت بدن سرعت نت هم عالی باشه ....از اون لحظه به بعد به خودت میای و حاظر می شی 50 دلار 50 دلار پول بریزی به پای بازی ها ..... نه اقا این جا ایرانه و ما هم ایرانی فقط یه خورده بد یادمون دادن .... مگه کپی رایت تو ضمینه های غیر از ویدپو گیم رعایت می شه که واسه کارت دلیل میاری .....
یه 5 سالی هست که تو این سایت از کپی و فیک بد گفتم این چیزا واسم عادیه ... بی صبرانه منتظر کنسول بدون هک

من هم کپی باز بودم و می دونم اوریج باز بودن تو ایران سخته ولی باز من اوریج بازی می کنم تا ابد .. همینه که هست ... !

پولــــــــــــدار هم نیستیم !!

من cpu و ram و این حیزا سرم نمیشه.باید یچی باشه که همین طور وایسی جلو TV با دستات منو رو کنترل کنی.
مثلا گوشه های یه عکس رو بگیری بد بکشی بد گنده بشه.با عینک سه بعدی که وسط اتاق بیفته بد هرکی تصویر رو یه طور ببینه ینی من الان جلو TV ام بیام سمت چپ همین مربع های منو XB که مکعب شدن یه جیز ببینم بد بیام سمت راست یه جیزه دیگه ببینم بد با مشت یا فشار یا حل یا...انتخابش کنم.بد دیوونه بشم:d:d:d:d:d

دوستان خارجی ما علاوه بر این که بازی هاشون رو با قیمت جهانی میخرن هزارجور Black Friday و کریسمس و... دارن که بازی ها رو با قیمت کمتر بخرن
برادر من الان تو خارج از کشور درحال تحصیل کردن که برای PC اش بازی اورجینال میخره حداقل 2 تا در ماه همین چند وقت پیش بود که Skyrim رو خرید
پس ایرانی فلان نداره
امکانات بدن ما میگیریم

انتظارتمون همه بر آورده خواهد شد فقط میمونه قضیه بازی ها که اگر قرار باشه دانلودی باشه ما ایرانی ها به مصیبتی عظیم دچار خواهیم شد..

انتظارتمون همه بر آورده خواهد شد فقط میمونه قضیه بازی ها که اگر قرار باشه دانلودی باشه ما ایرانی ها به مصیبتی عظیم دچار خواهیم شد..
دو-سه نسل بعد هم چنین اتفاقی نمیافته. همین الانم بازیهای رو عرضه میکن بعد ورژن ارزون قیمت مثل پلتُنیوم و اینا رو دوباره روی retail میکنن بعد یه سری نگارش غیر-قابل-فروش تولید و باندل میکنن با کنسول بعد میره واسه Games on Demand (فروش دیجیتالی). مگه چند تا کشور سرعت مناسب برای دانلود 30-40 گیگ رو دارن؟ :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or