انتظارات ما از عنوان God of War IV

Urinal Mint

کاربر سایت
06tb08z55txzwh0a3y4.jpg

نام عنوان: God of War IV
-

سازنده: Santa Monica Studios
-
ناشر: Sony Computer Entertainment
-
سبک: Action
-
درجه سنی: +18
-
پلتفروم : PS3
-

تاریخ انتشار: TBA

<><><><><><><>

Ω

«مقدمه
»

God of War به یکی از معتبر ترین franchises هایی است که ما در چند سال گذشته آن را تجربه کردیم، تبدیل شده است. و همینطور یکی از مهمترین franchises های سونی، همراه با امثال UNCHARTED، و بازی هایی چون KILLZONE. دلیل اینکه نام این بازی به God of War معروف شده است، در هر پنج تا سری این عنوان، ما کیفیت، موسیقی، گیم پلی، و از جمله داستان بسیار خوب، و دنباله دار آن را مشاهده کردیم. هر یک از بازیکنان با تجربه، خون هایی که به طرز وحشیانه در این بازی می ریزند، نمی توانند به همین زودی ها فراموشش کنند. با عنوان God of War III، هر چند که سه گانه اصلی این بازی ممکن است به پایان رسیده باشد، اما سری این بازی هنوز تموم نشده است. حتی سونی و سانتا مونیکا گفتند: سری این بازی هنوز تموم نشده، و بزودی ما شاهد یک GoW جدید خواهیم بود، هر چند دیر یا زود. البته همه ی ما دوست داران سری GoW، آن صحنه ی آخری که در عنوان GoW III رخ داد را دیدیم؛ کریتوس در همان مکانی که خود را با شمشیر زئوس کشت، تا امید را به آتنا ندهد، و همه ی امیدش را به مردم دهد. البته بعد از تمام شدن Cast بازی، صحنه دوباره به همان مکانی که کریتوس در آن مرد بازگشت، و ما او را ندیدیم. فقط رده خون او معلوم بود که انتهای آن به دریا خطم می شد. بنابراین این تنها روزنه ی امید ماست، که می تواند عنوان بعدی را برامون به ارمغان بیاورد. خب حالا سوال اینجاست که ما انتظار دیدن چه چیزی های در God of War IV داریم ؟ سری GoW هنوز تمام نشده است، چه چیزی می تواند سری بعدی این بازی را تکمیل کند ؟ در ادامه ی مطلب شما می توانید چیزی هایی که ما انتظار دیدن آن را در بازی God of War IV را داریم، ببینید. امیدوارم از خواندن مطلب لذت ببرید.

<><><><><><><>

Ω

انواع سلاح

blades-of-chaos.jpg

درباره تنها سلاحی که همیشه در سری God of War مفید بوده است، شمشیر های آشوب، در حال حاضر، به یک سلاح بسیار خشن، و نماد این بازی تبدیل شده است. در هر پنج عنوان بازی God of War، کریتوس از زنجیر های طویل خود به عنوان سلاح اولیه اش استفاده می کرد. یک احساس لذت بخشی دیگری که این شمشیر ها به شما میداد، زنجیر ها مثل یو یو به اینو اونور می رفت، که بدرد جنگیدن با دشمنان زیادش می خورد. اما تا آنجا که هر یک از آن ها پس از دیگری نابود میشد، سه تا بودند؛ تیغه های افسانه ای آشوب / آتنا / تبعید، ما همچنین در سری بعدی بازی GoW انتظار سلاح های بیشتری را داریم، که هر یک از آن واقعا بدرد سری بازی های GoW بخورد. درست است که ما سلاح و توانایی های متعدد دیگری هم نیز در تمام سری God of War داشته ایم، اما هرگز ما احساس کامل بودن با آن ها را نداشته ایم. منظورم این است که تیغه های Exile ( تبعید ) چنانچه که قدرت مند بودند ما را هرگز مجبور به استفاده از دیگر سلاح ها نمی کرد. در حال حاضر، من این رو نمی گم که سانتا مونیکا این تیغه ها را به طور کلی از God of War بردارد، منظورم این است که می بایست گیم پلی را طوری ساخت که بازیکن به طور آگاه بتواند از سلاح های دیگر خود در میدان جنگ استفاده کافی را ببرد.

<><><><><><><>
Ω

هیج داستانِ بدون فکر

god-of-war-2-wallpaper.jpg

در حالی که داستان بازی God of War II به طور خوبی به خارج هم رو پیدا می کند، و ما شاهده آینده دور هستیم، می توانیم جنگ جهانی دوم هم مشاهده کنیم، که هواپیما ها از طریق بمب باران کردن به جنگ می پردازند. این یک ایده ی خوبی بود که داستان بازی God of War را می توانست به ساخت عنوان های دیگری هم بکشوند. نمی توان از داستان بازی God of War ایرادی گرفت، سازنده داستان به طور خیلی حرفه ای موشکافی کرده، و آن را جذاب ساخت. اما مشکلات دیگری هم در آن وجود داشت که بازیباز را کمی گیچ می کرد. Kratos از طریق خواهران سرنوشت، به عقب بر می گردد، تا از زئوس برای کشتن او جلوگیری کند. و همینطور موفق هم می شود، که این بدین معنی است که کریتوس نمی میرد. چرا که داستان پس از کشتن زِئوس نیز ادامه دارد. درواقع هنگامی که او با شمشیر ژئوس او را زخمی کرد، زمانی که در حال زدن آخرین ضربه بود آتنا خود را برای نجات المپ به وسط انداخت و او مورد هدف شمشیر ژئوس قرار گرفت. اما باز هم داستان ادامه دارد. چون ژئوس زنده است! این واقعا مزخرف است. سانتا مونیکا احتمالا باید توجه بیشتری به داستان بازی God of War IV بکند. می توان گفت Ghost of Spata و God of War I یکی از بهترین داستان ها را داشتند که بازی رو واقعا کامل می کرد. امیدواریم برای این سری از بازی GoW تلاش بیشتری برای بخش داستانش بکنند.

<><><><><><><>
Ω

تعادل بیشتری در سیستم مبارزه

qozjtt72nbekox8p44z.jpg

سیستم مبارزه در God of War، به نحو گسترده ای بر روی ضرباتی است که وارد می کنید. و اصلا ضربات به طور خوبی متحول نشده است. هر کسی می تواند به آسانی ضربات را وارد سازد، همینطور نمی توان گفت پیچیده است. مربع، مربع، مثلث! شما فقط در عین نبرد می توانید از همچین دکمه هایی استفاده کنید، این سیستم مبارزه به طور کلی، در تمام سری بازی های God of War استفاده می شده است. حدود 80 درصد از این بازی، به معنای واقعی می توان گفت همین Cambo است. وقتی که شما از این Cambo در نبرد Boss ها یا دشنمنانتان و یا فرمانداران استفاده می کنید، در آخر باید کار آن ها را یکسره کنید که به معنای واقعی می توان گفت باید از QTEs استفاده کنید تا حریفتون رو به طور وحشیانه ای نابود سازید. در حالی که می توان گفت در God of War III کمی این تعادل رعایت شد، و Cambos ها به مقداری تغییر کردند. همینطور QTEs ها؛ یکی از بهترین آن ها، نبرد با helios بود. به طور کلی می توان گفت واقعا سرگرم کننده هستند. اما ما خیلی بیشتر دوست داریم که تعادل بیشتری در هنگام مبارزه، در عنوان Gow 4 داشته باشیم. که به نظر می رسد این قابلیت در عنوان بعدی، پیشرفت کند.

<><><><><><><>
Ω

بهتر است که برای PS4 بیاید

God-of-War-4-3.jpg

با سه عنوان عالی God of War، بی شک می توان گفت که بهترین آن ها در این نسل God of War III Chains of Olympus و Ghost of Sparta بوده است. و همینطور دو مجموعه HD ای که از این دو عنوان برای کنسول ها عرضه شد. من فکر می کنم که به اندازه ی کافی برای عنوان بعدی بازی God of War وقت داریم، تا موقعی که کنسولی بعدی سونی، یعنی Playstation 4 وارد بازار شود. من دوست دارم که God of War IV بر روی PS4 بیاید. من دوست دارم که بازی God of War IV عرضه شود، اما نه به این زودی، نه فقط این تنها آرزوی ما نیست، بلکه این امکان بالا است که Gow 4 بر روی Playstation 4 عرضه شود. به نظر نمی رسد که سونی عنوان بعدی GoW را برای این نسل بیارد، و تنها راهی که به نظر منطقی می رسد آمدن آن بر روی کنسول نسل بعد، یعنی Playstation 4 است. بی شک ما شاهده گرافیک بهتر، و همینطور کیفیتی بالاتر خواهیم بود.

<><><><><><><>
Ω

تغییراتی در گیم پلی

lupqghlddvj45u0etek.jpg

من به سادگی، عاشق نبرد با Hades در خدای جنگ بودم. نبردی متفاوت بود، level design ـش عالی بود، و برخی از بخش های بسیار جذاب platforming را نشان داد. گسست نبرد در میدان God of War III، بسیار خشن و بی امان بوده است. بسیار لذت بخش و خوب بودند. اما پازل هایی زیادی در بازی وجود داشت که وقت بازیباز را می گرفت، در عین سادگی کمی کثل کننده هم بودند. بعدها انتظار می رود به جای نبرد های بیشتر در GoW IV، ماجراجویی بیشتر شود، پازل هایی که در بازی به کار می رود، می بایست فکر بازیباز را بیشتر به کار بیندازد. می توان گفت God of War II و God of War III، یکی از بازی های اکشن خالص شده اند. ما می خواهیم تغییراتی در گیم پلی بازی God of War IV مشاهده کنیم، مانند آنچه که در God of War I دیده ایم. پازل های کمتر اما سخت تر، و بخش platforming، زمان چالش های بین دشمنان و Kratos ( زیاد به کار نرود )، و تعادلی در مبارزه های خونین شود، و ما یک کارکتر برنده را در دستانمان داریم.

<><><><><><><>

Ω

حماسه بیشتری با Boss ها

eddhq3bhpp3u7jjdku7b.jpg

از Minotaur های بزرگ و غول پیکر و خواهران سرنوشت، به غول رودس و Chronos، خدای جنگ است که همیشه به خاطر حماسه ی بزرگ، در عین جنگیدن با Boss ها، باعث سرافکندی کریتوس شده است. و ما خواهان چیزی کمتر از آنچه که ما با Chronos دیده ایم هستیم. در آینده ما انتظار داریم که حماسه بیشتری در هنگام جنگیدن با دشمنان یا Boss ها باشیم. God of War III واقعا با حماسه ای که در هنگام جنگیدن با خدایان المپ داشت، وحشت را در چشم هایشان می دیدیم. زمانی که در حال تمام کردن کارمان با آن ها بودیم. ما شاهده چیزی فراتر از این در Gow 4 خواهیم بود، همینطور می بایست حماسی تر باشد و کمبود سری قبلی را تا حدودی جبران کند. هر چند که از نسخه 3 ـش سرچشمه گرفته است. سانتا مونیکا نیز باید فکری برای حماسی تر کردن عنوان بعدی بازی God of War بکند.

<><><><><><><>
Ω

مبارزات طولانی تر

God_of_War_3_3.jpg

از آن جا که ما عاشق حرکات، اکشن های خشن، و مبارزات بی امان خدای جنگ هستیم، ما فقط بر این باور هستیم که طول گیم پلی بسیار کوتاه است. بازیکن ها یک گیم پلی 5 الی 10 ساعتی را دوست نخواهند داشت، مانند عنوان God of War III که از همه ی عنوان های دیگر خود، کوتاه تر بود. اینبار می خواهیم طول مبارزات در بازی God of War IV بیشتر باشد. هدف ما 15 ساعت گیم پلی است، اگر هم اینطور نباشد، لااقل نزدیک به آن باشد. اینطوری می توانیم رضایت کامل را از GoW 4 بگیریم. البته این قابلیت، نه تنها فرصتی است برای ایده های بیشتر و تنظیم داستان در آینده ی این عنوان، بلکه می تواند ارزش بیشتری برای خرید این محصول به دست آورد. و مشتریان می توانند بنا بر
پولی که برای این خرج کرده اند، در عوض از آن راضی باشند. انتظار ما از سانتا مونیکا این است که باید طول ساعات عنوان بعدی را در نظر بگیرد.

<><><><><><><>
Ω

یک شخصیت جدید

kratos-rips-off-helios-head.jpg

این پسر نمی تواند خشم خود را کنترل کند. Kratos همیشه عصبانی است. او همیشه فریاد می زند. می توان گفت او یک آدم گنگ است. منظور این است که او بسیار بی حوصله، و زبان بسته است. او هرگز از هیچ چیز به جز انتقام فکر نمی کند. و در حالی که ما فکر می کنیم او بد است یا خوب، ما می خواهیم در او تحولی ایجاد شود. یک پسر جدید، مستقر در یک محیط جدید، البته می توانید عکسی از نمونه ی آن را در پایین مطلب مشاهده کنید. او کمتر صحبت می کند و بیشتر فریاد می زند، اما به همان اندازه او کمی شبیه شخصیت بد و همینطور بسیار خشن است. Kratos یک آدم دمدمی مزاج بدون فکر، و هر کسی در جلوی راهش سبز شود می کشد / یا اینکه از آن خوشش نیامده است. منظور من این است که یکم باحال باشه بد نیست. البته خدایان هم کمی از او دلخور بودند. به نظر شما مشکل اینجا چیست ؟ سانتا مونیکا باید تحولی در کریتوس ایجاد کند، و از او یک شخصیت جدید بسازد تا با سری های قبلش متفاوت باشد. در هر 5 عنوان God of War، کریتوس یک هدف رو دنبال می کرد. در نهایت می توان گفت که اگر شخصیتی که میشه گفت کمی شبیه به دانته باشد، رو در خود بگیرد. ( البته نه دیگه خیلی باحال )، سری بازی های God of War به همان خشن بودنش هم معروف است. در حد متوسط بهتر است.

<><><><><><><>
Ω

تنظیمات جدید

thor_lead.jpg

من فکر می کنم که شاید اگر God of War از یونان به جای دیگری نقل مکان کند بهتر باشد. شاید در مصر، و یا رومی، یا نوردیک، که این ها به نظر مکان های مناسبی هستند تا تنظیماتی جدیدی در سری بازی های GoW ایجاد کند. هر سه مکان، محیط خوشنت آمیزی بزرگ خود را با فرهنگ های غنی ـشان دارند. و صادفانه می توان گفت که جهان خدای جنگ متفاوت می شود. از دیدگاه های مختلف شخصیت های جدید، محیط جدید، یک داستان جدید، اما چیز های دیگری هم که در نسخه های قبلیش وجود داشته اند، حفظ شوند بد نیست. این می تواند یک شروع تازه باشد، و فرمول موفقیت در دست است تا عنوان بعدی God of War را مشاهده کنیم.

<><><><><><><>
Ω

نتیجه

7584iwqc3nuch5jis2v.jpg

آینده ی God of War را نمی توان پیش بینی کرد، اما این موارد، انتظاراتی بودند که ما از آن داشته ایم. God of War IV می بایست تغییرات خود را به ما نشان دهد. تا اشتباهاتی که ما در نسخه های قبلی دیده بودیم اینبار مشاهده نکنیم. و همینطور ما منتظر اقدامات سونی و سانتا مونیکا برای ساخت God of War IV هستیم. با تشکر از شما.

نویسنده و ترجمه گر: بهرام

هزاران گاد آف وار که بیاید ما بازی خواهیم کرد به نظرم اگر بازی ادامه داشته باشه باید به آتنا مربوطش کنند خیلی جالب میشه مثلاً آتنا کریتوس رو فریب داده تا زئوس رو به دست اون بکشه

اطلاعات جدید
بازی کاملا Open World هست سبکه بازی کاملا جدیده که کریتوس برای خودش هر جا بخواد مثل روح می ره آتنا هم همراهیش می کنه و یه دنیای پهناور با کلی زمین خالی .
شایعست که مولتی پلیر هم داره که می تونی تو شونه کردنه موهای کریتوس رقابت کنید!
البته مود های دیگری تو بازی هست مثل ناخن گرفتن منی گیم با ارواح:d و همینطور سر خاروندن.
منبع:
کریتوسنیوز

• Like
Reactions: Morteza
هر بخش رو خط اولش رو خوندم یکی از یکی چرت تر نوشته بود :d
البته ما امیدواریم GOW IVـی ساخته نشه! به جاش هرچی خواستند در مورد گزشته ی کریتوس بازی بسازند :d (گرچه $$$$ نمیزاره! )

شاهکار بود ممنونم واقعا...
اگه god of war ای بیاد و کریتوس اعظم(تعظیم کنید) نقشی توی داستان نداشته باشه به مزاج من یکی که نمیسازه
به امید god of war + kratos

مبارزات طولانی ت
وای خدا همینجوریش روی اخرین درجه سختی مبارزه با پادشاه اندر ورلد و زیوس پدر ادم رو تا ته در می اورد اگه طولانی تر بشه که دیگه هیچ

*منظور من این است که یکم باحال باشه بد نیست. البته خدایان هم کمی از او دلخور بودند. به نظر شما مشکل اینجا چیست ؟ سانتا مونیکا باید تحولی در کریتوس ایجاد کند، و از او یک شخصیت جدید بسازد تا با سری های قبلش متفاوت باشد.*
اگه توی کریتوس این تغییرات رو اجاد کنند که یه شخصیت زود گذر میشه و ماندگارر نمیشه دلیل ماندگار بودن کریتوس اینه که تا اسمش میاد ما یاد خشکی و خشونت بی حد و حصارش میفتیم

من امیدوارم ساخته شه. با یه شخصیت خشن و بی کله و احمق مثل کریتوس توی مصر باستان. بعد ببین چه باسهایی داریم. فقط مشکلش اینه که خدایان مصری نرم نیستن یعنی سریع حرکت نمیکنن.

انتظار من همینه که شماره چهارم فقط ساخته بشه، بقیه موارد به درستی توسط تیم سازنده پیاده سازی میشه، شما نگران نباشید، سازندگان این بازی بسی کار درست هستند، فقط امیدوارم اگر نسخه جدیدی در دست ساخت هست عاری از هرگونه صحنه‌های بی مورد باشه(:d).

من میگم اگه کلا" یه ریست اساسی کنن عالی میشه. اصلا" از کریتوس و یونان و اینا بکشن بیرون، برن اسکاندیناوی باستان و اودین و ثور و از این حرفا ... به نظر من جالب میشه ...

من فکر می کنم که شاید اگر God of War از یونان به جای دیگری نقل مکان کند بهتر باشد. شاید در مصر، و یا رومی، یا نوردیک، که این ها به نظر مکان های مناسبی هستند تا تنظیماتی جدیدی در سری بازی های GoW ایجاد کند. هر سه مکان، محیط خوشنت آمیزی بزرگ خود را با فرهنگ های غنی ـشان دارند. و صادفانه می توان گفت که جهان خدای جنگ متفاوت می شود. از دیدگاه های مختلف شخصیت های جدید، محیط جدید، یک داستان جدید، اما چیز های دیگری هم که در نسخه های قبلیش وجود داشته اند، حفظ شوند بد نیست. این می تواند یک شروع تازه باشد، و فرمول موفقیت در دست است تا عنوان بعدی God of War را مشاهده کنیم.

ترجمه عالی بود تبریک میگم+اعتبار میدم.....:d

این یه تیکه اش خیلی بباحال بود....God of War VS Dc universe :))...خدا به بتمن رحم کنه!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or