انتشار Parasite Eve 1&2 بر روي PSN هم چنان در هاله اي از ابهام....

hrh-fourtyseven

کاربر سایت
Tabata کارگردان 3rd birthday امروز در توئيتر خود اعلام کرد که به احتمال زياد 2 بازي Parsite Eve 1 و Parasite Eve 2 تا قبل از انتشار نسخه ي ژاپني 3rd birthday در تاريخ 2010.12.22 بر روي PSN قرار خواهند گرفت.
ايشان هم چنين افزودند :البته مشکلاتي هم وجود دارد و فعلا تا زمان معرفي رسمي بايد صبر کنيد!>:d<

2132427138.jpg

2132427134.jpg

• Like
Reactions: TCSCELL
نه !

بازیای PS معمولا ۲۴۰ در ۳۲۰ اجرا میشدند ( کلا SD بودن )
PSP که رزولوشنش ۲۷۲ در ۴۸۰ هست کیفیت تصویرش تقریبا مثل PS میشه
حالا رزولوشن PS3 که HD هست رو هم در نظر بگیرید ( 1080p یا 720p) پس تصویر باید چند برابر بزرگ شه برای همین میاد Upscaler یکم تیزیا رو نرمتر نشون میده تا تو ذوق نزنه

کلا فرض کن یه عکس با سایز ۲۴۰ در ۳۲۰ رو بخوان تو یه قاب تقریبا هم سایز و یه قاب بزرگتر جا بدن - خوب اولی مشکلی نداره ولی برای بزرگتره مجبورا عکس رو بزرگتر کنند که طبیعتا کیفیت کمی افت میکنه

رزولوشن PS تصحیح شد - ممنون از Kenji عزیز

ولی به نظر من سر PSP قشنگتر از PS3 باید نمایش بده به خاطر همون Upscale کردن میگم!
1775465315wan.gif

خوب شخصاً بخوام بازي كنم ميريم سي دي هاشو از تو كشو درميارم ميشينم بازي ميكنم!!
مگه مخم ايراد داره برم رو PSP يا بدتر از اون PS3 بازي كنم!!
همين الان هم برين توپخونه هر دو شماره شو ميشه با كمي گشتن پيدا كرد. شماره 2 كه صد در صد هست.
PS1 هم ندارين با يه امولاتور رو PC ميشه بازي كرد.
حالا كه قراره با همون كيفيت باشه بدون هيچ گونه بازسازي به نظر من هيچ چيز خاصي نداره كه ملت بالا پايين ميپرن و آخ جون آخ جون ميكنن!!!!;)

خبر خوبیه چون بنظرم این یعنی اسکوئر انیکس رفته تو نخ پرسایت ایو حالا اول اینطور و ایشالله یک سال دیگه که همه کارا راست و ریست شد ورژن Ps3 /Xbox360 یا حتی پی سی رو میزنه
10 سال شوخی نیست! فکرشو بکن عمریه ! ما اونوقت فنجولی بیش نبودیم 13 14 ساله! الان شدیم 23 24 ساله ! حالا کسایی که از ما بزرگتر بودن بماند که الان فک کنم بازیو به همراه اولاد خلفشون برن بازی کنن!

خبر خوبیه چون بنظرم این یعنی اسکوئر انیکس رفته تو نخ پرسایت ایو حالا اول اینطور و ایشالله یک سال دیگه که همه کارا راست و ریست شد ورژن Ps3 /Xbox360 یا حتی پی سی رو میزنه
10 سال شوخی نیست! فکرشو بکن عمریه ! ما اونوقت فنجولی بیش نبودیم 13 14 ساله! الان شدیم 23 24 ساله ! حالا کسایی که از ما بزرگتر بودن بماند که الان فک کنم بازیو به همراه اولاد خلفشون برن بازی کنن!

باز شرایط شما خوب بوده من اون موقع دوم دبستان بودم.یعنی تقریبا 8 سالم بود!!!!!!:-o:-o:-o
کیف می کنین چه قدر رنکینگ ها رو رعایت می کردم....!:d:d:d
هی ... یادش به خیر...
فقط بشینین دعا کنین SE از خر شیطون بیاد پایین دست از اکشن کردن نسخه های بعدی برداره و یه RPG درست و حسابی مثل PE1&2 بسازه... آمین

باز شرایط شما خوب بوده من اون موقع دوم دبستان بودم.یعنی تقریبا 8 سالم بود!!!!!!:-o:-o:-o
کیف می کنین چه قدر رنکینگ ها رو رعایت می کردم....!:d:d:d
هی ... یادش به خیر...
فقط بشینین دعا کنین SE از خر شیطون بیاد پایین دست از اکشن کردن نسخه های بعدی برداره و یه RPG درست و حسابی مثل PE1&2 بسازه... آمین
احساس همدردی میکنمع منم همین شرایط رو دارم!!!
0eeeff42.gif

میلاد جان این که ناراحتی نداره !
نسخه PSX اش الان تو نت ریخته هم یک و هم دو - دان کن رو PSP بازی کن !
مطمئن باش از خیلی از این بازیای نسل جدید زیباتره :x
آره راست میگی، اون موقع که نمیفهمیدم چی میگه!! الانه که برمیگردم به گذشته و مرور میکنم تازه میفهمم چی بود!
154218d4.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or