انتشار Medal of Honor نسخه Beta برای PC

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
medalofhonor3.jpg

بتا بخش مولتی پلی مدال از تاریخ 4الی7 اکتبر در دسترس خواهد بود. این بخش شامل 2 نقشهShahikot mountains و Kunar Base است. در این نسخه 2 مود جدید Combat Mission و Sector Control اضافه شده است.
از نکات جالب توجه این بازی اختصاصی بودن اسلحه ها برای طرفین است( طالبان با اسلحه های روسی و نظامیان ناتو با اسلحه های آمریکایی)
این نسخه برای عموم آزاد است و مانند Battlefield: Bad Company 2 نیازی به کد فعال سازی ندارد.

سیستم مورد نیاز جهت اجرای بهینه:
Code:
Operating System:            Windows Vista (SP2), Windows 7.                     Processor:                           QuadCore  2.0Ghz.                      Memory:                                               2GB RAM+.                     Video Card:                          A video card  with 512MB of VRAM and one of the following chipsets:  NVIDIA GeForce  GTX260; ATI Raedeon 4870.                     HDD Space:                          2GB.                     Soundcard:                          Soundcard with  DirectX 10 compatibility.                      DirectX:                                DirectX 10.                     Disc Drive:                            16X CD/DVD  Drive.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید.

Last edited by a moderator:
جسارتا نام تاپیک رو ویرایش کردم تا کمی واضح تر بشه موضوع از چه قراره. اولش من خودم فکر کردم تاپیک این بازی رو اشتباهی تو اخبار زدید :دی

بگذریم.

یکی قبلا اومد ما بازی کردیم تو psn

فوق العاده چرت

نسبت به اون تغییری کرده ؟
هیچ تغییر خاصی نمیکنه همون گندیه که هست :دی تنها امدیم فقط مونده بخش سینگلش ببینیم چی شده. بخش مولتیش که کلا داغونه.

• Like
Reactions: Donkiten
جسارتا نام تاپیک رو ویرایش کردم تا کمی واضح تر بشه موضوع از چه قراره. اولش من خودم فکر کردم تاپیک این بازی رو اشتباهی تو اخبار زدید :دی

بگذریم.

هیچ تغییر خاصی نمیکنه همون گندیه که هست :دی تنها امدیم فقط مونده بخش سینگلش ببینیم چی شده. بخش مولتیش که کلا داغونه.

نه اصلا عیبی نداره خیلی هم خوب شد نام تاپیک رو درست کردید. ممنون.

این تغییری که میگی نسبت به کدوم بازی منظورتون هست؟ اگه BF:BC2 رو میگید که بخش آنلاینش رو PS3 بیش از 1.7 میلیون و رو PC حدود 1.9 میلیون و رو X360 حدود 2 میلیون بازیکن داره. اما منم با شما راجع به ضعیف بودن مولتی پلی MOH موافقم چون رو PSN انجامش دادم و به نظرم اومد تنوع اسلح های بازی خیلی کمه و بازی کلاً یکمی لنگ میزنه.(البته اگه BF:BC2 رو بازی کرده باشید این موضوع خیلی بیشتر تو چشم میاد)

نه اصلا عیبی نداره خیلی هم خوب شد نام تاپیک رو درست کردید. ممنون.

این تغییری که میگی نسبت به کدوم بازی منظورتون هست؟ اگه BF:BC2 رو میگید که بخش آنلاینش رو PS3 بیش از 1.7 میلیون و رو PC حدود 1.9 میلیون و رو X360 حدود 2 میلیون بازیکن داره. اما منم با شما راجع به ضعیف بودن مولتی پلی MOH موافقم چون رو PSN انجامش دادم و به نظرم اومد تنوع اسلح های بازی خیلی کمه و بازی کلاً یکمی لنگ میزنه.(البته اگه BF:BC2 رو بازی کرده باشید این موضوع خیلی بیشتر تو چشم میاد)
ما با بچه ها چند ماه BC2 بازی کردیم. تا جایی که من مولتی پلیر BC2 رو به Mw2 ترجیح میدم. اما این مدال نمیدونم چرا اینطوری شده. کلی با BC2 فرق داره. فقط یه هسته مشترک دارن که خیلی کمرنگه.

ما با بچه ها چند ماه BC2 بازی کردیم. تا جایی که من مولتی پلیر BC2 رو به Mw2 ترجیح میدم. اما این مدال نمیدونم چرا اینطوری شده. کلی با BC2 فرق داره. فقط یه هسته مشترک دارن که خیلی کمرنگه.

فردین جان منم شدید با بخش اول صحبتات موافقم. راجع به بخش دوم تنها اشتراکشون موتور دایس هست ولا غیر. به نظرم MOH بیشتر به خاطر بخش داستانیش یک بازی مهم به شمار میاد و در بخش مولتی فعلاً BC2 همه رو از بازی مولتی دیگه بی نیاز کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or