انتشار AC Brotherhood PC در 3 اسفند ماه

big soldier

کاربر سایت
انگار باز هم این بازی تاخیر شد قرار بود که این بازی در 22 فوریه2011 بیاد ولی انگار به 18 مارس موکول شده باز هم برای این بازی باید اتظار بکشیم هم چنین این آخرین سیستم مورد نیاز بازی است:

Intel Core® 2 Duo E6700 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+ or better
RAM
1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®
VGA
GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 or better
DX
DirectX 9.0 / 10.0 libraries
OS
Windows® XP (32-64 bits) /Windows Vista®(32-64 bits)/Windows 7® (32-64 bits) HDD: 8 GB
Sound
5.1 sound card

بازی که 22 فوریه میاد که می شه 3 اسفند یعنی 2 یا 3 هفته دیگه. بعد از 3 اسفند فکر کنم 2 هفته طول بکشه هکش کنن که دیگه 23 اسفند وارد بازار می شه ، قبل از عید حتما می یاد.

این تاریخ اصلی و دیگه تمدید نمیشه...

بازی که 22 فوریه میاد که می شه 3 اسفند یعنی 2 یا 3 هفته دیگه. بعد از 3 اسفند فکر کنم 2 هفته طول بکشه هکش کنن که دیگه 23 اسفند وارد بازار می شه ، قبل از عید حتما می یاد.

چه روحیه ای!!!
عید امسال که هیچی عید سال بعدم کرک نمیشه! :))

من دیدم که خیلی ها میگن بازی Assassins creed Brother HooD وقتی بیاد با Hawx 2 به صورت برقو باد کرک میشه اونجوری که من توی این فرم ها تحقیق کردم :) فهمیدم که بازی Hawx 2کرک شده حتی یه نفر هم میگفت فیلمی ازش هست که ثابت میکنه بازی هک شده و منتظر بازی Assassins Creed Brother HooD هستند که کرک این دو بازی رو به صورت اتشی و بمبی بدن بیرون(/:)) :d;)>:d<
به نظر من همین هم میشه فقط کارش یه خورده صبر هست من قول میدم که بازی قبل از عید بر روی سیستم تک تک بچه های بازی سنتر نصب هست :p:d;)

من دیدم که خیلی ها میگن بازی Assassins creed Brother HooD وقتی بیاد با Hawx 2 به صورت برقو باد کرک میشه اونجوری که من توی این فرم ها تحقیق کردم :) فهمیدم که بازی Hawx 2کرک شده حتی یه نفر هم میگفت فیلمی ازش هست که ثابت میکنه بازی هک شده و منتظر بازی Assassins Creed Brother HooD هستند که کرک این دو بازی رو به صورت اتشی و بمبی بدن بیرون(/:)) :d;)>:d<
به نظر من همین هم میشه فقط کارش یه خورده صبر هست من قول میدم که بازی قبل از عید بر روی سیستم تک تک بچه های بازی سنتر نصب هست :p:d;)

من همچين خوش بين نيستم !!
هكرها براي قدرت نمايي هم كه شده بود اگر تونسته بودن كرك كنن بايد ميدادنش بيرون !!
مطمئنا خبري ازش نيست كه ندادن
عمرا هم تا قبل از عيد جور نميشه :d

من همچين خوش بين نيستم !!
هكرها براي قدرت نمايي هم كه شده بود اگر تونسته بودن كرك كنن بايد ميدادنش بيرون !!
مطمئنا خبري ازش نيست كه ندادن
عمرا هم تا قبل از عيد جور نميشه :d

حالا چقدر نا اميدي پسر گنده تر از اين هاشو كرك وهك كردن اين كه چيزي نيست:d

من که قسمت تک نفرش رو روی کنسول تمام کردم ، اما برای بخش مولتی پلیر حتما هرجور شده CD-Key نسخه PC رو تهیه میکنم چون واقعا بخش مولتی پلیر خلاقانه این بازی ارزش اینکار رو داره. البته از اونطرف هم امیدوارم بخش تک نفره بازی زودتر از اونچه که انتطار میره کرک بشه!

حالا چقدر نا اميدي پسر گنده تر از اين هاشو كرك وهك كردن اين كه چيزي نيست:d
گنده تر از DRM هم مگه بوده؟مقاومترین قفل بوده.
پ.ن:انگار هیچکس پست منو نخوند!چند وقت پیش یه خبر تو همین فروم بود که دیگه خبری از DRM نیست.

گنده تر از DRM هم مگه بوده؟مقاومترین قفل بوده.
پ.ن:انگار هیچکس پست منو نخوند!چند وقت پیش یه خبر تو همین فروم بود که دیگه خبری از DRM نیست.

کسی پست منم نخوند شما به دل نگیر :d

اون خبر برای بازی های قدیمی بود که یوبی یه پچ داده بود و قفل رو از اونها برداشته بود و هنوز اعلام نکرده که قفل DRM رو از روی AC BH بر میداره یا نه :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or