انتشار دمو برای MAFIA II !

SaDrA-HhH

Loyal Member
Mafia-II-3.jpg

انتشار دمو برای MAFIA II !

آقای ben feder از T2 گفته اند: هنگامی که MAFIA II در آگوست ريليز ميشود اين ژانر را با بازسازی دهه 40 و 50 ميلادی به شکلی کاملاً واقعی از نو دوباره خواهد نوشت و نسخهه کامل شده بازی در E3 قابل انجام دادن است!

ايشان همچنين تأييد کردند که در آگوست دمو اين بازی عرضه خواهد شد!
اين دمو برای PS3,360 و در نهايت PC عرضه ميشود

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
ولی نظر شخصیم اینه که کنسولا به مافیا ضربه زدن. آخه رو DVD 8 GB میشه بازی نسل بعد ریخت؟ تو همین نسلم مشکل داشت.(مثلا MW2 رو تابلو بود از بازی زدن)
نقشه بازی همینجوری که دیدم 1/3 Gta بود.

اصلاً کنسولا مخرب بد مانع پیشرفت شما برو با همون مشکل اینستال و کرک و اینای کامپیوتر حال کن بی خیال کنسولا!

ولی نظر شخصیم اینه که کنسولا به مافیا ضربه زدن. آخه رو DVD 8 GB میشه بازی نسل بعد ریخت؟ تو همین نسلم مشکل داشت.(مثلا MW2 رو تابلو بود از بازی زدن)
نقشه بازی همینجوری که دیدم 1/3 Gta بود.
DVD 8 برای ایکس باکس هست نه کنسولا :smile:

DVD 8 برای ایکس باکس هست نه کنسولا :smile:

ولی کمپانی ها برای کنسول بازی می سازن نه xbox و آخرشم این بازیها هستن که ضربه می خورن. مثل Mafia

اصلاً کنسولا مخرب بد مانع پیشرفت شما برو با همون مشکل اینستال و کرک و اینای کامپیوتر حال کن بی خیال کنسولا!

من خودم با کنسولم بازی می کنم به خاطر اینکه راحت لم میدی رو مبل با دسته با شخصیت بازیتو می کنی. ولی 5 سال با یه کارت گرافیک رفتن جلو و گفتن این جمله که "هیچ بازی از 100 درصد قدرت ما استفاده نکرده" یعنی توهین به شعور کنسول بازا. من بعد از MW2 تصمیم گرفتم برم سراغ PC چون با این کنترلر جدیدا یه سالی به عمر نسل قدیم اضافه شد.

خلاصه باید از بازی لذت برد نه اعصاب خودتو خرد کنی. Mafia 2 ارزش خرج کردن واسه PC رو داره.

اونوقت مپ GTA IV که بقول شما سه برابر MAFIA II هست چجوری تو DVD 9 جا شده ؟!

چون نسل قبله. برنامه نویسی کمتر. موتور بازی ساده تر. ابجکت ها و جزییات گرافیکی کمتر.
مثل GTA San Andreas که مپش 4برابر gta iv بود ولی روی DVD 4.5 GB بود.

شوخي كه نميكني ؟ ها ! GTA IV نسله قبله ! نسل حال چيه ؟

دقیقا. فکر کردی این بازی چند سال پیش اومده؟ نگاه نکن از گرافیک بازی تعریف می کنن. یه بازی که گرافیک 4 سال پیش راحت اجراش می کرد و با High End زمان خودش بود. ولی Mafia 2 از DirectX 11 موتور پایه 3بعدی و فیزیک استفاده می کنه. اگه فکر می کنی gta iv گرافیکش با بازی های الانی برابره چون تو این چند ساله گرافیک پیشرفت زیادی نداشته.

آخرین ویرایش:
چون نسل قبله. برنامه نویسی کمتر. موتور بازی ساده تر. ابجکت ها و جزییات گرافیکی کمتر.
مثل GTA San Andreas که مپش 4برابر gta iv بود ولی روی DVD 4.5 GB بود.
شما نسل رو برای من تعریف کن ؟!

با توجه به تریلر های in-game که از MAFIA II دیدم لاغیر فیزیک بهتر پیشرفت شگرفی رو در زمینه تکسچرینگ, نورپردازی و افکت ها نسبت به GTA IV نمیبینم (اونم با فاصله ریلیز تقریباً بیشتر از 2 سال)! حدوداً گرافیک برابر!

یک چیزی هم بگم که ما الان در نسل هفتم کنسول ها هستیم (PS3 , X360) نسل بعد میشه PS4 و XBOX720, اگر این نامش باشه البته!, و به عقیده بسیاری, GTA IV بزرگترین بازی این نسل هست و خواهد بود!

برو یه بارم که شده عینک ریبون نزن درست نگاه کن :دی
:d

از لحاظ گرافیکی برابره؟؟؟ :eek:
ولی دلیل نمیشه که gta4 چون به عقیده بعضیا بزرگترین بازی این نسله، پس از لحاظ گرافیک هم بزرگترین باشه.
آره عزیزم, شما یک کمپاریسن از شات های این گیم دو بازی ببن, لااقل من که تفاوت شگرفی نمیبینم!
بنده گفتم GTA IV بزرگترین بازی نسله چون بزرگترین گرافیک رو داره؟! دلیلی نمیشه چون سیستم بصری بازی رو تقریباً برابر با MAFIA II دونستم شما این برداشت رو از حرف من بکنی مگر اینکه مافیا دو از لحاظ گرافیکی در چشم شما بهترین و بزرگترین باشه! ;)

آخرین ویرایش:
با توجه به تریلر های in-game که از MAFIA II دیدم لاغیر فیزیک بهتر پیشرفت شگرفی رو در زمینه تکسچرینگ, نورپردازی و افکت ها نسبت به GTA IV نمیبینم (اونم با فاصله ریلیز تقریباً بیشتر از 2 سال)! حدوداً گرافیک برابر!

برو یه بارم که شده عینک ریبون نزن درست نگاه کن :دی

یک چیزی هم بگم که ما الان در نسل هفتم کنسول ها هستیم (PS3 , X360) نسل بعد میشه PS4 و XBOX720, اگر این نامش باشه البته!, و به عقیده بسیاری, GTA IV بزرگترین بازی این نسل هست و خواهد بود!

:d
از لحاظ گرافیکی برابره؟؟؟ :eek:
ولی دلیل نمیشه که gta4 چون به عقیده بعضیا بزرگترین بازی این نسله، پس از لحاظ گرافیک هم بزرگترین باشه.

;)

تو mafia 2 انفجار ماشین هارو دیدی؟ خرد شدن شیشه ها رو دیدی؟ بارش برفو دیدی؟ سایه پردازی رو دیدی؟ خرد شدن دیوار که گلوله می خوره رو دیدی؟
تفاوت این بازی با gta iv برابر مثل تفاوت gta san andreas با gta iv اه.
این بازی در حده xbox 720 و ps4 اه.
وقتی می گم عمر کنسولا تمام شده تمام شده. مثلا اون بازی alan wake که رزولیشن توش بیداد می کرد و تابلو بود چقدر از بازی زدن قرار شد با dlc بعد از 5 سال گرافیکو کامل کنن برا PC هم کلا کنسل کردن.

ببخشید خیلی معذرت میخوام اصلاً قصد توهین ندارم اما شما از چیزی که نوشتی خندت نمیگیره ؟! چطور تشخیص دادید بازی در حد PS4 هست اما روی PS3ـی که بقول شما عمرش بسر رسیده اجرا میشه ؟! چطور MAFIA II در حالی که در نسل هفتم کنسول ها ریلیز خواهد شد نسل بعد (هشتم) رو شامل میشه ؟! :):d

روی PS3 میاد ولی به قیمت حذف شدن بعضی چیزا و رزولیشن آشغال و فریم ریت داغون. همیشه نسل بعد کنسولا با High End PC اون زمان تقریبا برابره.

آخرین ویرایش:
تو mafia 2 انفجار ماشین هارو دیدی؟ خرد شدن شیشه ها رو دیدی؟ بارش برفو دیدی؟ سایه پردازی رو دیدی؟ خرد شدن دیوار که گلوله می خوره رو دیدی؟
تفاوت این بازی با gta iv برابر مثل تفاوت gta san andreas با gta iv اه.
این بازی در حده xbox 720 و ps4 اه.
وقتی می گم عمر کنسولا تمام شده تمام شده. مثلا اون بازی alan wake که رزولیشن توش بیداد می کرد و تابلو بود چقدر از بازی زدن قرار شد با dlc بعد از 5 سال گرافیکو کامل کنن برا PC هم کلا کنسل کردن.
من فقط راجع به مپ حرف زدم بنابراین هرگونه مقایسه گرافیکی بیخوده. هر گونه مقایسه گرافیکی و مقایسه با سایر بازیها فقط به دلیل این بود که ثابت بشه کنسولا به این بازی ضربه زدن.
ببخشید خیلی معذرت میخوام اصلاً قصد توهین ندارم اما شما از چیزی که نوشتی خندت نمیگیره ؟! چطور تشخیص دادید بازی در حد PS4 هست اما روی PS3ـی که بقول شما عمرش بسر رسیده اجرا میشه ؟! چطور MAFIA II در حالی که در نسل هفتم کنسول ها ریلیز خواهد شد نسل بعد (هشتم) رو شامل میشه ؟! :)

کشتی منو :biggrin1: فارسی رو پاس بدار ولی نه اینکه دیگه comparsion(مقایسه) رو فارسی اینطوری بنویسی :biggrin1:
همینجوری اومد نوک زبونم نوشتمش! :d

روی PS3 میاد ولی به قیمت حذف شدن بعضی چیزا و رزولیشن آشغال و فریم ریت داغون. همیشه نسل بعد کنسولا با High End PC اون زمان تقریبا برابره.
چطور این اتفاق برای GTA4 و خیلی بازی های دیگه نیوفتاد ؟! :)

پ.ن: از دوستان خالصانه خواهشمندیم در نقل قول کردن پست های بنده تحریف نفرمایند و حرف, سخن, شکلکی ... رو به سخنان من اضاف نکنند!

آخرین ویرایش:
ببخشید خیلی معذرت میخوام اصلاً قصد توهین ندارم اما شما از چیزی که نوشتی خندت نمیگیره ؟! چطور تشخیص دادید بازی در حد PS4 هست اما روی PS3ـی که بقول شما عمرش بسر رسیده اجرا میشه ؟! چطور MAFIA II در حالی که در نسل هفتم کنسول ها ریلیز خواهد شد نسل بعد (هشتم) رو شامل میشه ؟! :)
عزیز من به جای اینکه خندت بگیره یا اینکه دیگران رو به خندیدن تهمت بزنی!:biggrin1: پست ایشون رو کامل بخون. نسخه pc زمین تا اسمون با نسخه کنسولی تفاوت داره و کنسولها از پس پردازش نسخه pc برنمیان!

PC که فعلاً باید هماهنگ با کنسولا کار کنه!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or