انتخاب xbox one دربین 10 گجت Future-Proof

KnightX

کاربر سایت
xbi9bw1ynql1upektory.jpg

MSN با اینکه یکی از سایتای زیر مجموعه مایکروسافت هستش ولی به صورت کاملا بی طرف اداره میشه مثالا این سایت که بعضی وقتا بازیهای مهمو ریویو میکنه به The last of us امتیاز کامل 5 از 5 داد...
The Last of Us brings bleak, brilliant survival action to PlayStation 3 - The Last of Us review

تو همین انتخاب جدیدم با اینکه سورفیس و گوشیای ویندوزفن محصولای مایکرو هستن ولی محصول رقیباشو تو لیست قرار داده.

خلاصه این سایت تو تازه ترین انتخاب برای 10 گجت Future-Proof کنسول xbox one رو به دلیل استفاده از قدرت سیستم کلود مایکروسافت و تواناییش تو پخش ویدئوهای 4K به عنوان نهمین محصول برتر در این زمینه انتخاب کرد.
محصولای انتخاب شده توسط این سایت به ترتیب:

1) Nest Learning Thermostat

2) Panasonic Viera 50” TX50AX802B Ultra HD 4K TV

3) Sony BDP-S6200 4K UHD 3D Smart Blu-ray Player with Super Wi-fi

4) Dell Ultrasharp UP3214Q monitor

5)Samsung Galaxy S5

6)Panasonic Lumix DMC-FZ1000

7)iPad Air

8)MacBook Air

9)Xbox One

10)Oral-B Interactive Electric Toothbrush with Bluetooth 4.0

توضیح:
Future-Proof به دستگاه هایی اشاره داره که برای مدت زیادی دوام خواهند آورد و نیازی به تعویض اونها و تهیه مدل جدید نیست!
Forward-thinking tech - Investment tech: 10 future-proof gadgets

Last edited by a moderator:
ترجمه ضد آینده چندان برای "future-proof" درست نیست. این اصطلاح به دستگاه هایی اشاره داره که برای مدت زیادی دوام خواهند آورد و نیازی به تعویض اونها و تهیه مدل جدید نیست!

یعنی مثلا بایست مینوشتم انتخاب xbox one دربین 10 گجت که برای مدت زیادی دوام خواهند آورد و نیازی به تعویض اونها و تهیه مدل جدید نیست؟
به نظر خودت درسته که چنین چیزی نوشته بشه؟!
این لغت به چنین وضعی ترجمه نشه بهتره. همون انگلیسی بذارید و در آخر خبر یک توضیح کوچک در رابطه با اون برای کسایی که نمیدونند چی هست ارائه کنید.
بیشتر هدف من از پستی که ارسال کردم این بود تا عده ای نریزند اینجا خوشمزه بازی که آخ آخ ... MSN به یار خودی رحم نکرد و Xbox One رو بر علیه آینده بشریت معرفی کرد!
ما که نفمیدیم چی شد یکی بیاد بشکافه
لیستی که منتشر شده مربوط به دستگاه هایی میشه که به خاطر طراحی بسیار مناسب یا حتی بعضا قدرت بالای اونها، برای سالیان زیادی کارایی خواهند داشت و نیازی نیست که اون رو بفروشید و مدل جدید تهیه کنید.
الان مثلا Ipad Air سخت افزار بسیار قوی داره و هیچی نباشه تا 4 سال کار میده.
Xbox One هم حالا دلیلش هر چی بوده اینجا اومده که به نظرم خودم چیز خارق العاده ای هم نیست. تمامی کنسول ها برای مدتی زیادی باقی می مونند وبازی ها مختلف برای اونها عرضه میشه.

ضد آینده دقیقا معنی برعکس مهفوم Future-Proof داره . مفهمومی تو مایه های آینده نگر .
که البته برای کنسولی که تو بازیها هنوز با فرمت خروجی امروزی تصویر سازگاری کامل نداره بنظرم زیاد لقب مناسبی نیست :d

آخرین ویرایش:
Xbox One هم حالا دلیلش هر چی بوده اینجا اومده که به نظرم خودم چیز خارق العاده ای هم نیست. تمامی کنسول ها برای مدتی زیادی باقی می مونند وبازی ها مختلف برای اونها عرضه میشه.

فکر کنم اینا قدرت کلود رو خیلی جدی گرفتن! البته بصورت تئوری درسته :-b

خلاصه این سایت تو تازه ترین انتخاب برای 10 گجت Future-Proof کنسول xbox one رو به دلیل استفاده از قدرت سیستم کلود مایکروسافت و تواناییش تو پخش ویدئوهای 4K به عنوان نهمین محصول برتر در این زمینه انتخاب کرد.
yeah man! ALL IN ONE,XBOX ONE!GREEN!

MSN با اینکه یکی از سایتای زیر مجموعه مایکروسافت هستش ولی به صورت کاملا بی طرف اداره میشه مثالا این سایت که بعضی وقتا بازیهای مهمو ریویو میکنه به The last of us امتیاز کامل 5 از 5 داد...
The Last of Us brings bleak, brilliant survival action to PlayStation 3 - The Last of Us review
الان اینا رو گفتین که مثلا بگید اینا کاملا بیطرف هستن و به نفع خودشون رای نمیدن؟! چون به TLOU امتیاز کامل داده؟ تو منبع هم من چنین چیزی ندیدم و خود شما میخواید این حرف رو به مخاطب بزنید که بگید انتخاب هاشون کاملا بی طرف رو درسته؟

الان اینا رو گفتین که مثلا بگید اینا کاملا بیطرف هستن و به نفع خودشون رای نمیدن؟! چون به TLOU امتیاز کامل داده؟ تو منبع هم من چنین چیزی ندیدم و خود شما میخواید این حرف رو به مخاطب بزنید که بگید انتخاب هاشون کاملا بی طرف رو درسته؟

آره برا اینکه دیدم الان میان میگن این سایت واسه مایکروسافته و فلان و بهمان خواستم بحث الکی پیش نیاد حالا اگه میخوای تاپیکو قفل کنی یا پاک کنی دنبال بهونه نگرد راحت باش :)) اینجا طبیعیه.

- - -ویرایش - - -

اون کلودم اصلا چیز شوخی برداری نیست شاید تو کشورای خاورمیانه و آفریقا این چیزا عجیب باشه ولی برای اروپاییا و آمریکاییا امکان پذیره خیلی راحت از مزیتش استفاده میکنن و وقتی بازی رو از روی 3 فریم میکشه روی 30 فریم یعنی داره 10 برابر قدرت اضافه میکنه که همون نشون میده چقدر کارایی داره.

البته فکر کنم همه کنسولا تاحالا(به جز دو مدل از سگا) بیش از 4 سال در بازار بودن و حرکت شاقی نزده Xbox ! از بیطرف بودن MSN هم چیزی نمیدونم ولی فکر نکنم صحیح باشه که از زیرمجموعه های مایکروسافت برای خودش کردیت بدیم!
Future-proof هم آینده نگر فکر کنم بشه به فارسی؟

البته فکر کنم همه کنسولا تاحالا(به جز دو مدل از سگا) بیش از 4 سال در بازار بودن و حرکت شاقی نزده Xbox ! از بیطرف بودن MSN هم چیزی نمیدونم ولی فکر نکنم صحیح باشه که از زیرمجموعه های مایکروسافت برای خودش کردیت بدیم!
Future-proof هم آینده نگر فکر کنم بشه به فارسی؟
دقیقا منظور منم همین بود. Like

آره برا اینکه دیدم الان میان میگن این سایت واسه مایکروسافته و فلان و بهمان خواستم بحث الکی پیش نیاد حالا اگه میخوای تاپیکو قفل کنی یا پاک کنی دنبال بهونه نگرد راحت باش
yahoo_21.gif
اینجا طبیعیه.
دست پیش میگیری که پس نیفتی؟ دقیقا همین رو هم میگن چون عین واقعیتیه و نمیتونی عوضش کنی. الکی هم جو راه ننداز و مظلوم نمایی نکن که تاپیکت پاک میشه و ... . اتفاقا پاک نمیشه تا ملت ببین این نوشته ها رو.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or