انتخاب بهترین طراحی لباس شخصیت بازی Sunset Overdrive توسط شما

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
چند هفته قبل یک مسابقه برای طراحی لباس شخصیت بازی Sunset Overdrive در سایت polygon شروع شد و امروز لیست 11 فینالیست این مسابقه طراحی لباس شخصیت اعلام شدند.
در بین شرکت کنندگان این مسابقه رادنی (Rod در بازی سنتر) هم حضور داره و برای رای دادن به اون می تونید از لیست نامزد ها به شخصیت Rodney رای بدین.
کسانی هم که برنده این مسابقه بشوند، طراحی که کشیدن به عنوان DLC برای بازی در زمان لانچ بازی منتشر خواهد شد.

2r070jbopih5sdd653x2.jpg

برای رای دادن به لینک زیر مراجعه کنید:
Help us choose the best reader-designed Sunset Overdrive character | Polygon

آخرین ویرایش:
والا نمی دونم با چه عقلی این 10 تا رو انتخاب کردن؟ یعنی از این بهتر نبود..؟
در کل همین طرح رادنی از همه قشنگتر هست
اتفاقا تمام طرح هایی که انتخاب شدن به استایل بازی می خورن :d
....................................
سه تا طرح هم اون آخر صفحه گذاشته شده که به دلیل سخت بودن طراحی شون برای بازی، نتونستن تو لیست نامزد ها قرارشون بدن.
مثل عکس زیر که به خاطر بادکنک ها از مسابقه حذف شده.

آخرین ویرایش:
بازیش ته فانِ !
عاشقشم !‌

اگر بتونن لباس های مختلف از دنیای بازی های دیگه رو هم به عنوان دی ال سی های مختلف مثل سری LBP بزارند خدا میشه !‌
مخصوصا اینکه منی که طرفدار شدید ‌CRACKDOWN هستم یکم از غرایضم با این بازی مهار میشه ! :-"

ولی همچنان :‌

looking for CD3 ^ـــــــ^

زمانی که میتونم اعتراف کنم "خلاقیت بی حد و اندازه است!"

واقعا کارا همشون فک بر انداز بودن... کار رادنی گل هم فوق العاده بود!!! در کل واقعا زیبا بود... همشون (بجز 3 فکر کنم... اون که نقاشی ارشیا 4 ساله از تهران بود!)

در کل واقعا من عاشق قسمت "طراحی شخصیت" بازیا هستم و واقعا امید وارم بتونم اینو تجربه کنم.... چون جاییه که دیوانگی نامحدود با خلاقیت نا محدود تر مخلوط میشن!

ما هم رفتیم به Rodney رای دادیم امیدوارم موفق باشه
به نظر من شماره های 1،3،5،6،8،9،10،11 طرح های جالبی نیستن و به جو و کاراکتر بازی زیاد نمیخورن شماره 2 هم مثل اینکه طرف میخواسته جان مارستون طراحی کنه
ولی شماره 4 و 7 بیشتر به جو این بازی نزدیک هستن و هم اصالت کاراکتر تا حدودی حفظ شده
درکل همشون خسته نباشن بابت وقتی که صرف این طراحی ها کردن :-bd

آقا من این طرح های رادنی رو که میبینم همیشه یاد این میوفتم که چقدر ما استعداد داریم تو این مملکت که اگه یه ذره امکانات داشتیم الان باید تو EA و ACTI و UBI و ... به راحتی مشغول به کار بودند !
رای رو هم دادیم و به نظرم خلاقیت این دوستمون بسیار بسیار بالاست و ایشالا بتونه ازش استفاده بکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or