انتخاب بهترین بازی سال 2007

بهترین بازی سال 2007 کدام است ؟

• The Orange Box

رای‌ها: 3 4.0%
  • HALO 3

رای‌ها: 9 12.0%
  • Rock Band

رای‌ها: 1 1.3%
  • Assassin's Creed

رای‌ها: 6 8.0%
  • Call of Duty 4: Modern Warfare

رای‌ها: 25 33.3%
  • BioShock

رای‌ها: 20 26.7%
  • Mass Effect

• Project Gotham Racing 4

رای‌ها: 1 1.3%
  • FIFA Soccer 08

رای‌ها: 4 5.3%
  • Pro Evolution Soccer 2008

• مجموع رای دهنده‌ها
    75
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اخرش این تاپیک هم قفل میشه میگید نه نگاه کنید
ولی بین bioshock & cod4 نمیشه انتخاب کرد

bioshock مسلما بهترین بازی 2007 خواهد بود.
cod4 هم ممکنه بتونه بهترین گرافیک 2007 باشه.(چی میشد یه حرکت سنگر گیری ساده مثل وگاس براش میزاشتن یا اون اتو ایمینگ مسخره رو برمیداشتن تا یکمی گیم پلیش هم مثل گرافیکش واقع گرایانه تر باشه؟)
بازیی هم که خیلی منتظرش بودم ولی با انتظاراتم زمین تا آسمون فرق میکرد مسلما AC بود که بعد از دو مرحله از بازی دیگه حتی حالم داشت از ریخت دیسکش هم بهم میخورد:mad:
هیلو رو هم که دیگه چی بگم:-"خوب بود ولی تبلیغات و سر و صداش از خودش خیلی بزرگتر بود.:laughing:
(البته این نظرات کاملا شخصیه:biggrin1: )

آخرین ویرایش:
bioshock مسلما بهترین بازی 2007 خواهد بود.
cod4 هم ممکنه بتونه بهترین گرافیک 2007 باشه.(چی میشد یه حرکت سنگر گیری ساده مثل وگاس براش میزاشتن یا اون اتو ایمینگ مسخره رو برمیداشتن تا یکمی گیم پلیش هم مثل گرافیکش واقع گرایانه تر باشه؟)
بازیی هم که خیلی منتظرش بودم ولی با انتظاراتم زمین تا آسمون فرق میکرد مسلما AC بود که بعد از دو مرحله از بازی دیگه حتی حالم داشت از ریخت دیسکش هم بهم میخورد:mad:
هیلو رو هم که دیگه چی بگم:-"خوب بود ولی تبلیغات و سر و صداش از خودش خیلی بزرگتر بود.:laughing:
(البته این نظرات کاملا شخصیه:biggrin1: )
AIM ASSIST داره نه AUTO AIM.این 2 تا با هم خیلی فرق دارن تو اولی با هر بار فشار دادن LT نشونه تو یه لحظه میره رو حریف و اونو دنبال نمیکنه ولی تو دومی به اصطلاح رو دشمن نشونه LOCK میشه.اگه عین خودم یا خیلی های دیگه تو این سایت بازی رو با درجه VETERAN تموم میکردی این حرفو نمیزدی.حالا نمیشه خودت لطف کنی بری پشت دیوار MANUAL کاور بگیری حتما باید بنویسه PRESS X TO COVER ?!!!!!
با اینکه فن PES هستم ولی گذاشتن PES2008 تو این لیست از فش ... هم بدتره اصلاح کنید

PES2008 و Fifa08 اصلا جاشون اینجا نیست، مگه میشه یکیشون بهترین بازیه سال باشه؟

گذاشتن PES2008 تو این لیست از فش ... هم بدتره اصلاح کنید
چرا ؟ اگه نمیزاشتم یه سری میومدن میگفتن که PES چرا نیست . اگه PES رو میزاشتم ولی FIFA08 رو نمیزاشتم فن های FIFA میومدن .

من خودم هم با این موافق نیستم که یه بازیه ورزشی ( SPORT ) رو بزارم تو لیست بهترین ها ولی چون امتیاز خوبی داشتن ، گزاشتم . اگر هم زیادی بود کسی بهشون رای نمیداد !

پ.ن : خودم میدونم که خیلی از بازیهای دیگه مثل DiRT و Darkness تو لیست نیستن ؛ چون : 1 : 10 تا گزینه بیشتر نمیتونستم بزارم . 2 : امتیازات خوبی رو از سایتها کسب نکرده بودند 3 : یه کم قدیمی تر بودن ( البته ربطی نداره ؛ چون کل سال 2007 هست ) ... خلاصه دیگه ببخشید . به نظر من سایتی مثل Bazicenter که بی شک بهترین سایت گیم در ایران هست ، به همچین نظر سنجی نیاز داشت .

پ.ن 2 : اگر موافق هستین برای PS3 هم این کار رو بکنم .

با هر بار فشار دادن LT نشونه تو یه لحظه میره رو حریف
به هر حال manual نیست:thumbdown

حالا نمیشه خودت لطف کنی بری پشت دیوار MANUAL کاور بگیری حتما باید بنویسه PRESS X TO COVER ?!!!!!
شما هم یه لطفی به خودت بکن برو یه بار وگاس یا کاست ریکون یا مدال رو بازی کن تا بفهمی من چی میگم:-"

به هر حال manual نیست:thumbdown

شما هم یه لطفی به خودت بکن برو یه بار وگاس یا کاست ریکون یا مدال رو بازی کن تا بفهمی من چی میگم:-"
دوست عزیز تا جایی که من یادمه GRAW2 وقتی اسکات میشل نزدیک دیواری میشد با زدن Y کاور میگرفت(یادم نیست شاید یه دگمه دیگه بود.همین طور مدال.وگاس رو بازی نکردم ولی فکر نمیکنم نشونش شبیه این 2 تا بازی نباشه.
old snake دقیقا باید جای 2 تا فوتبالا GRAW2 DARKNESS رو میذاشتی.

old snake دقیقا باید جای 2 تا فوتبالا GRAW2 DARKNESS رو میذاشتی.
GRAW2 که خیلی مضخرف بود !!!

من بازیهایی رو که از گیم اسپات امتیاز خوبی گرفته بود ، گزشتم.

-----------------------------

وضعیت HALO 3 خیلی جالبه !!! :)

GRAW2 که 8.7 گرفته و pgr4 امتیاز 8.5 گرفته پس باید کدوم در نظرسنجی باشه؟!:)
the darkness هم 8.5 گرفته تازه!

GRAW2 که 8.7 گرفته و pgr4 امتیاز 8.5 گرفته پس باید کدوم در نظرسنجی باشه؟!:)
the darkness هم 8.5 گرفته تازه!
GRAW2 رو که گفتم مضخرفه :دی امتیاز خودم هم ملاک هست PGR4 هم بخاطره این هست که یک بازیه Racing تو نظر سنجی باشه :دی !

پ.ن : Rainbow six مال 2007 ـه ؟

GRAW2 رو که گفتم مضخرفه :دی امتیاز خودم هم ملاک هست PGR4 هم بخاطره این هست که یک بازیه Racing تو نظر سنجی باشه :دی !

پ.ن : Rainbow six مال 2007 ـه ؟
هر چی که تو بگی دلیل نمیشه شاید تو از یه بازی خوشت نیومد پس نباید بزاری تو نظرسنجی؟! در ضمن تو از halo 3 خوشت نمیاد پس چرا گزاشتیش؟!:)

پ.ن:2006 ـه

رکورد بالا آوردن تاپیک رو با ۳ سال و ۴ ماه و خرده ای شکوندید....
بابا این چیزا که دیگه قانون و .... نمیخواد... خودتون رعایت کنید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or