خوب بود ولی تبلیغات و سر و صداش از خودش خیلی بزرگتر بود.:laughing:AIM ASSIST داره نه AUTO AIM.این 2 تا با هم خیلی فرق دارن تو اولی با هر بار فشار دادن LT نشونه تو یه لحظه میره رو حریف و اونو دنبال نمیکنه ولی تو دومی به اصطلاح رو دشمن نشونه LOCK میشه.اگه عین خودم یا خیلی های دیگه تو این سایت بازی رو با درجه VETERAN تموم میکردی این حرفو نمیزدی.حالا نمیشه خودت لطف کنی بری پشت دیوار MANUAL کاور بگیری حتما باید بنویسه PRESS X TO COVER ?!!!!!bioshock مسلما بهترین بازی 2007 خواهد بود.
cod4 هم ممکنه بتونه بهترین گرافیک 2007 باشه.(چی میشد یه حرکت سنگر گیری ساده مثل وگاس براش میزاشتن یا اون اتو ایمینگ مسخره رو برمیداشتن تا یکمی گیم پلیش هم مثل گرافیکش واقع گرایانه تر باشه؟)
بازیی هم که خیلی منتظرش بودم ولی با انتظاراتم زمین تا آسمون فرق میکرد مسلما AC بود که بعد از دو مرحله از بازی دیگه حتی حالم داشت از ریخت دیسکش هم بهم میخورد
هیلو رو هم که دیگه چی بگمخوب بود ولی تبلیغات و سر و صداش از خودش خیلی بزرگتر بود.:laughing:
(البته این نظرات کاملا شخصیه:biggrin1: )
چرا ؟ اگه نمیزاشتم یه سری میومدن میگفتن که PES چرا نیست . اگه PES رو میزاشتم ولی FIFA08 رو نمیزاشتم فن های FIFA میومدن .گذاشتن PES2008 تو این لیست از فش ... هم بدتره اصلاح کنید
دوست عزیز تا جایی که من یادمه GRAW2 وقتی اسکات میشل نزدیک دیواری میشد با زدن Y کاور میگرفت(یادم نیست شاید یه دگمه دیگه بود.همین طور مدال.وگاس رو بازی نکردم ولی فکر نمیکنم نشونش شبیه این 2 تا بازی نباشه.به هر حال manual نیست:thumbdown
شما هم یه لطفی به خودت بکن برو یه بار وگاس یا کاست ریکون یا مدال رو بازی کن تا بفهمی من چی میگم![]()
GRAW2 رو که گفتم مضخرفهGRAW2 که 8.7 گرفته و pgr4 امتیاز 8.5 گرفته پس باید کدوم در نظرسنجی باشه؟!
the darkness هم 8.5 گرفته تازه!
هر چی که تو بگی دلیل نمیشه شاید تو از یه بازی خوشت نیومد پس نباید بزاری تو نظرسنجی؟! در ضمن تو از halo 3 خوشت نمیاد پس چرا گزاشتیش؟!GRAW2 رو که گفتم مضخرفهامتیاز خودم هم ملاک هست PGR4 هم بخاطره این هست که یک بازیه Racing تو نظر سنجی باشه
!
پ.ن : Rainbow six مال 2007 ـه ؟