انتخاب بهترين بازي سال

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در اين تاپيك ميخوايم بهترين باز 2007رو مشخص كنيم يعني حدس ميزنيد چه بازي انتخاب بشه ميدونم 4ماه مونده ولي در كل با ماهايه بعد كدوم بازي بهترين ميشه؟

من خودم ميگم يا bioshockياassasins creed

البته الان یه کم زور یهعنی یه 3 ماهی مونده و تو همین 3 ماه کلی بازی شاخ داره میاد که باید صبر کرد و دید چطوره ولی به نظر من بهترین سال Crysis یا Bioshock یا Assasins Creed کرد.
در مورد Cod4 من به شخصه امید چندانی بهش ندارم.
موفق باشید

در مورد گیمهای استراتژی، من حدس میزنم با وجود اینکه World in Conflict هم امسال میاد، ولی Supreme Commander بهترین بازی استراتژی 2007 میشه.

COD4
Crysis
Assassin'S
PES2008
GT5
Mass Effect
GoW in Olympus Playble Demo:cheesygri
Uncharted

اينا حق بيشتری دارن
هرچند که GT5 همشون رو خواهد خورد ، چه ميکنه اين Polyphony

آخرین ویرایش:
منم فکر میکنم Little Big Planet یهترین بشه چون از نظر نو آوری خودایش هیچبازیی به پای اون نمیرسه من داشتم دموشو نگاه میکردم, وقتی یه چیزه با حال میدیدم منم با اون کسایی که تو اون دمو بادیدن اون صحنه ها دست میزدن یا میخندیدن , مخندیدم یا دست میزدم !!!!
خودایش یه چیزه دیگست

منم فکر میکنم Little Big Planet یهترین بشه چون از نظر نو آوری خودایش هیچبازیی به پای اون نمیرسه من داشتم دموشو نگاه میکردم, وقتی یه چیزه با حال میدیدم منم با اون کسایی که تو اون دمو بادیدن اون صحنه ها دست میزدن یا میخندیدن , مخندیدم یا دست میزدم !!!!
خودایش یه چیزه دیگست
دوست عزیز بازی فوق العاده جذاب/سرگرم کننده و نواورانه ی LittleBigPlanet در Q1 سال 2008 ریلیز میشه .

ولی منم معتقدم این بازی بدون شک یکی از بهترین بازیهای سال 2008 خواهد شد :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or