درسته خودم PS3 ندارم ولی از اونجایی که با نسخه های قبلی خیلی خاطره دارم و تعریف های زیادی از این نسخه شنیدم به MGS 4 رای میدم.
برا 2 بازی برتر دیگه هم اینا رو می پسندم.
Grand Theft Auto IV
Gears of War
1.Halo 3: به دلیل گیم پلی فوق العاده عالی که داره و بخش مولتیپلیر مثال زدنی. گرافیکشم با توجه به سبکش بسیار مناسبه.
2. BIOSHOCK: گرافیک محشر و گیم پلی با نوآوری های بسیار. داستانی شاهکار و بی رقیب در سبک خود با محیط های فوق العاده گیرا و ترسناک. یکی از بازیهای بیاد موندنی تاریخ.
3. GEARS OF WAR: گرافیک بسیار سطح بالا چه از نظر فنی چه هنری. گیم پلی جدید با سیستم کاورگیری منحصر بفرد. کاراکترهای جالب که همشون خلافکار بودن. همه چی تو بازی تپله.:biggrin1: از شخصیتها گرفته تا APC و هلیکوپترها. مولتیپلیر جذاب. در کل یه بازی با پتانسیل بسیار بالا.
Metal Gear Solid 4: جزء 4 تا از بهترین بازی هایی که بازی کردم.
Bioshock: برای من خیلی نو آوری داشت و همچین بازیی قبلاً بازی نکرده بودم، سبک قدیمی بودنش و ...
Gears of War: گرافیک عالی، حس در جنگ بودن واقعی، اولین بازی X360 که بازی کردم
ممنون از ایجاد تاپیک، چون تاپیک در این مورد خیلی هست ولی هیچ وقت نبوده !
mgs4 :با کلمه نمیشه بازی رو وصف کرد
heavenly sword:به نظر من بایستی به جای این ninja gaiden این بازی قرار داده میشد بازی که هیچوقت از تکرار اون خسته نمیشم گرافیک بسیار عالی صحنه هایی که حاظرم قول بهتون بدم توی هیچ بازی ندیدید وسعت دیدی که انسان رو وجد میاره داستان بسیار عالی .یکی از بهترین منو های بین تمام بازیها -بازی هیچ چیز از یه فیلک روز کم نداره
bioshock :یه چیز جدید حس زنده بودن حس بودن در رپچر حس ازادی حس.............
در بین بازی هایی که من بازی کردم اینا یه مقدار فرق داشتن و خیلی باهاشون حال کردم:
Metal Gear Solid 4
GTAIV
Guitar Hero III
ولی من در لیست بالا به Gears of War رای دادم دلیلشم اینکه برترین بازی این نسل از نظر عنوان به نظر من gears of war هست چون بازی هایی مثل mgs یا gta یا halo و ... دارای یک پیشینه فوق قوی هستن ولی geow توی همین نسل معرفی شد و تونست خودشو به عناوین فوق محبوب خیلی سریع نزدیک کنه.