انتخاب برترین بازی کنسولی در نسل جدید

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک برترین عنوان نسل جدید برای کنسول ها میباشد

• Assassin's Creed

رای‌ها: 9 4.7%
  • Bioshock

رای‌ها: 7 3.6%
  • Call of Duty 4

رای‌ها: 13 6.7%
  • Gears of War

رای‌ها: 37 19.2%
  • Grand Theft Auto IV

رای‌ها: 21 10.9%
  • Halo 3

• Metal Gear Solid 4

رای‌ها: 87 45.1%
  • Ninja Gaiden

• Super Mario Galaxy

رای‌ها: 2 1.0%
  • Uncharted: Drake's Fortune

رای‌ها: 3 1.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    193
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nima

مدیر انجمن
سلام

شاید تا حالا تاپیک های دیگه ای هم در این مورد دیده باشیم ، ولی اینبار میخوام دقیق و کامل یه نظرسنجی بذاریم و بهترین بازی نسل جدید رو انتخاب کنیم .
کلا 10 تا بازی داخل نظرسنجی هست که متاسفانه بیشتر نمیشد . هر کسی که رای میده لطفا یه پست هم ارسال کنه و به ترتیب سه تا بازی رو نام ببره ...

با توجه به اینکه عنوان های خوب دیگری هم بود ولی بیشتر از 10 تا گزینه نمیشد داشت ، اگه عنوانی که از نظر شما بهترین بوده توی لیست نیست ، حتما توی پستتون ارسال کنید که اونها هم شمارش بشه .

ضمنا پست متفرقه ارسال نکنید ، هر کی پست میده حتما 3 تا بازی رو به ترتیب نام ببره و اگه خواست در مورد انتخابش توضیح بده .
هرگونه پستی که بخواد جنجال درست کنه و یا بی محتوا باشه و یا به نظر شخص دیگه ای اعتراض کنه سریعا پاک میشه و ممکنه با ارسال کننده هم برخورد بشه .

لطفا رعایت کنید تا یه انتخاب خوب داشته باشیم ، تا جایی هم که میتونید سعی کنید عادلانه و واقعی نظر بدید و فن بازی نباشه تا انتخاب صحیح تر باشه .

نکته : در لیست اسم Ninja Gaiden اومده که هم میتونه Sigma باشه و هم شماره 2 . چون به نظر من هر دو در یک سطح بودن و اگه هر کدوم از این دو نسخه به نظر شما بهترین بوده همین گزینه رو انتخاب کنید .

نکته : اگر بازی شما در لیست نبود ، باید حتما از بازیهایی باشه که تا به امروز یعنی 4 September منتشر شده باشه .

نکته بسیار مهم : افرادی که پست ارسال میکنند و بازی اول اونها توی لیست هست باید حتما در نظرسنجی هم رای بدن ، چون بازیهایی که در لیست هست از روی پست ها شمارش نمیشه . در کل سعی کنید اول رای بدید و بعدش هم حتما پست ارسال کنید .

این تاپیک و نظرسنجی برای مدت 30 روز فعال هست و بعد از 30 روز نتیجه مشخص میشه .

از خودم شروع میکنم :

1. GTA IV
  2. Metal Gear Solid 4
  3. Bioshock
با تشکر

آخرین ویرایش:
به عنوان اولین رای این تاپیک به Assassin's Creed رای دادم
1- Assassin's Creed : گرافیک فوق العاده و داستان جالب مهیج و شخصیت جالب Altair و ...
2- Lost Odyssey : داستان فوق عالی و پایانی شیرین و شخصیت Kaim Argonar و...
3- Halo3 : که دیگه نیاز به گفتن نداره

اينم از ما:

1: Metal Gear Solid : Guns Of Patriots
2: Gears Of War
3: Call Of Duty 4

آخرین ویرایش:
Guitar Hero III : بیشترین وقتم رو روی این گذاشتم ! هنوزم کشش دارم که یکی دو بار دیگه از اول برم ( فقط باید یه گیتار بخرم حتمآ :دی )
Call Of Duty 4 : یه بازی واقعآ کم نقص . گیم پلی عالی , گرافیک واقع گرایانه , انیمیشنهای زیبا , صداگزاری محشر , جذابیت فوق العاده زیاد , ...
Bioshock : فقط و فقط به خاطر جو و حس و حال جالبش و همین طور تم نوآر و سیاه بازی.

من هم به mgs4 رای می دم.بازی دوم و سوم هم هنوز انتخاب نکردم:biggrin1:

ویرایش : لطفا با نظر دیگران کاری نداشته باشید

Last edited by a moderator:
Guitar Hero III : بیشترین وقتم رو روی این گذاشتم ! هنوزم کشش دارم که یکی دو بار دیگه از اول برم ( فقط باید یه گیتار بخرم حتمآ :biggrin1: )
نمیدونی با این پستت چه قدر حال کردم اریا !!:love::love:

guitar hero 3 منم مثل اریا اولین انتخابم اینه و در حال حاضر هم تنها بازیی که کنسولم براش روشن میشه اینه(البته من چند تا اهنگ خاص رو فقط میزنم)
virtua tennis این بازی قطعا بهترین تنیس تاریخ و بهترین بازی ورزشی امر منه !!و دیگه جای توضیحی نمیمونه
bioshock چی بگم خو ؟؟گرافیک گیم پلی داستان صدا گزاری و... در حد مرگ:biggrin1:

توضیح :شاید دلیل اصلی این موضوع که دومی رو کال انتخاب نکردم این بود که پستم دقیقا مثل اریا نشه !!:biggrin1:

1. Metal Gear Solid 4
  2. GTA IV
  3. The Darkness
MGS که جای خود داره :D
The Darkness هم تو لیست نیست، ولی به نظر من بازی خیلی خوبیه

سلام
من به Mgs4رای دادم
MGS
UNCHARTED
CALL OF DUTY4
بنظر من به غیر از یکی دوتا همشون خوبن و واقعا انتخاب بینشون خیلی سخته:cheesygri

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or