انتخابات در Call Of Duty Black Ops 2 تاثیر گذار خواهند بود.

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
black-ops-2-screen-500px.jpg

Treyarch به سوالات طرفداران خود در توییتر پاسخ داده است. در جواب یکی از طرفداران بازی، که پرسیده بود که آیا انتخابات باعث تغییر خط داستانی بازی خواهند شد، گفت:
بله، انتخاباتی در بخش Campaign وجود خواهد داشت که باعث تغییر داستان خواهند شد. به یک طریق ما این مورد را در مراحل Strike Force پیاده کرده ایم، که برای اولین بار در این سری بوده و یک گیم پلی غیر خطی و سند باکس گونه را در Single-Player این بازی برای اولین بار معرفی می کند.
این بدین روش انجام می پذیرد:
فرمانده نیروهای ویزه شما را مورد خطاب قرار داده و به شما می گوید که جنگی در حال وقوع است و شما باید از عهده آن بر بیایید. شما ماموریت خود را انتخاب کرده و وارد عمل می شوید. وقتی که وارد شدید، شما در یک محیط Sandbox گونه خواهید بود و باید چندین ماموریت را به پایان برسانید.

هنگام بازی، بازیکنان قادر خواهند بود که کنترل جنگ را به روش هایی که پیش از این مشاهده نشده در دست بگیرند. قادر به کنترل ربات هایی از جوخه خود خواهند بود و حتی این اجازه را دارند که از حالت Overwatch به جنگ با دشمنان بپردازند.
شما میتوانید با هر چیزی بازی کنید. شما میتوانید هر جور که دوست داشتید بازی کنید و از هر چیزی برای پیشروی داستان استفاده کنید.
شما میتوانید برای ماموریت های خود waypoint بگذارد، میتوانید دستور صادر کنید. با این اوصاف ممکن است شما در ماموریتی موفق شده و یا شکست بخورید، که در این صورت داستان به شیوه متفاوتی روایت خواهد شد.

Call Of Duty Black Ops 2 بر روی تمام پلتفرم ها در نوامبر امسال منتشر خواهد شد.

منبع

منبع

آخرین ویرایش:
فقط خواهشا گند به صحنه های سینمایی بازی نزدین..

COD بر پایه هیجان لحظه ای بنا شده Sandbox بودنش این هیجان رو کمرنگ میکنه..

از همون روز اولی که تریلر این بازی رو دیدم بهش امیدوار بودم. بر خلاف خیلی از CoD فن ها که از ساخته های Treyarch خوششون نمیاد من خودم از همون شماره اولش یعنی CoD3 عاشق عناوینش شدم. این شرکت به قدری جرئت داره که تو هر شماره ریسک تغییر بعضی چیزها رو بکنه و بازی رو از ورطه تکرار خارج کنه، دقیقا خلاف کاری که infinity ward انجام میده و میترسه که حتی ذره ای در عناوین MW تغییر ایجاد کنه. احتمالش خیلی زیاده که این بار هم این شرکت موفق ظاهر بشه.
واقعا آخر الزمان شده:d

من یادمه این حرفا رو هم تو Black Ops 1 هم زده بودند که تو بازی هیچ کدم از حرفاشون به واقعیت تبدیل نشد امید وارم که دیگه اینجا به واقعیت تبدیل بشه امان از دسته این نوآوری ها شون
Black Ops کم نو آوری داشت؟ برای اولین بار بود با چنین داستان پرباری روبرو بودیم توی این سری. برای اولین بار بود که توی این سری کنترل هلیکوپتر رو در دست میگرفتیم. واقعا به نظر من BO یه سرو گردن از عناوین بعد از CoD4 بالاتر بود و فعلا تا این لحظه هست.
واقعا آخر الزمان شده:d
why؟ :-/
فردینُ،تعریف از COD
yahoo_7.gif
جل الخالق
yahoo_4.gif
خوب دقیقا مشکل همینه که تمامی CoD فن ها فکر میکنن کسی که از بازی اعتراض میکنه یا صرفا BF فن هست یا CoD هیتر که میخواد الکی بازی رو بکوبه. نمیخوام تکرار و مکررات بکنم اما من خودم قبل از اینکه BF باز باشم با CoD حال میکردم. هنوزم خاطرات خوش زمان CoD4 و CoD2 رو از یاد نمیبرم. از کسانی که تو لایو اون زمان بودن بپرسید روزانه چقدر بازی میکردیم و با چنگ و دندون استقبال میکردیم از بازی اما سیاست های Acti گند زد به هیکل این بازی و دست سازندگان رو برای نو آوری و تغییر بست که خدایی نکرده نکنه به بازی لطمه بخوره و فروشش کم بشه. یه مثال ساده میزنم. زمان CoD4 از 20 نفر دوستان آنلاین من 15 نفرشون CoD4 بازی می کردن. دوستام هم همونایی هستن که اونموقع بودن و تغییر پیدا نکردن. اما الان وقتی به لیست نگا میکنم شاید از 20 نفر حتی 1 نفرشون هم CoD بازی نمی کنه. اینا به منزله چی میتونه باشه؟

آخرین ویرایش:
Black Ops کم نو آوری داشت؟ برای اولین بار بود با چنین داستان پرباری روبرو بودیم توی این سری. برای اولین بار بود که توی این سری کنترل هلیکوپتر رو در دست میگرفتیم. واقعا به نظر من BO یه سرو گردن از عناوین بعد از CoD4 بالاتر بود و فعلا تا این لحظه هست.

داستان BO کلا یک فلسفه جدا از MW بود به خاطر همین هم تونستن یک سری تغییرات توش بدن البته بعضی از بازی ها از روی شیوع روایت داستان BO اسکی رفتن..

فردینُ،تعریف از COD:-/جل الخالق:d

روشنفکر نشده ، دور اندیش شده..

خوب دقیقا مشکل همینه که تمامی CoD فن ها فکر میکنن کسی که از بازی اعتراض میکنه یا صرفا BF فن هست یا CoD هیتر که میخواد الکی بازی رو بکوبه. نمیخوام تکرار و مکررات بکنم اما من خودم قبل از اینکه BF باز باشم با CoD حال میکردم. هنوزم خاطرات خوش زمان CoD4 و CoD2 رو از یاد نمیبرم. از کسانی که تو لایو اون زمان بودن بپرسید روزانه چقدر بازی میکردیم و با چنگ و دندون استقبال میکردیم از بازی اما سیاست های Acti گند زد به هیکل این بازی و دست سازندگان رو برای نو آوری و تغییر بست که خدایی نکرده نکنه به بازی لطمه بخوره و فروشش کم بشه. یه مثال ساده میزنم. زمان CoD4 از 20 نفر دوستان آنلاین من 15 نفرشون CoD4 بازی می کردن. دوستام هم همونایی هستن که اونموقع بودن و تغییر پیدا نکردن. اما الان وقتی به لیست نگا میکنم شاید از 20 نفر حتی 1 نفرشون هم CoD بازی نمی کنه. اینا به منزله چی میتونه باشه؟
خب خودتم میدونی منم با اکتی مشکل دارم.ولی همونطور که میدونی من فن 2 آتیشه Cod هستم.اما اصلا و ابدا با Black ops حال نکردم.واقعا ازش متنفر بودم.برام عجیب بود که تو که انقدر با Mw3 یا Mw2 مشکل داری،چرا با black ops حال کردی و بهش امیدواری؟

خب خودتم میدونی منم با اکتی مشکل دارم.ولی همونطور که میدونی من فن 2 آتیشه Cod هستم.اما اصلا و ابدا با Black ops حال نکردم.واقعا ازش متنفر بودم.برام عجیب بود که تو که انقدر با Mw3 یا Mw2 مشکل داری،چرا با black ops حال کردی و بهش امیدواری؟
چون عملا شماره های بعد از cod4 (MW) تو ورطه تکرار افتادن اما BO به نظرم تغییر ایجاد کرد تو این سری. همونطور که شماره دومش داره ایجاد میکنه. سازندگان MW از ترس اینکه بازی بهش گند بخوره هیچ تغییری تو بازی ایجاد نکردن.

روشنفکر نشده ، دور اندیش شده..
منظور؟ خوشحال میشم اگه با من بحث نکنی چون اصلا دوست ندارم با شما یه نفر بحث کنم.

اتفاقا من هم نسخه هایی که Treyarch میسازه رو خیلی دوست دارم.

همون نسخه ی سوم هم که بعضیا میگن ضعیف ترین نسخه ی Cod بود هم من خیلی دوست داشتم. همینطور WAW. بلک اپس هم که از همشون بهتر. انصافا داستان، روایت داستان و تنوع مراحلش عالی بود.

فقط بازی های Treyarch یه مقدار مشکلات فنی ریز دارن. مثلا WAW یه مقدار ایراد هوش مصنوعی داشت. BO یه تعدادی باگ داشت و...

خب خودتم میدونی منم با اکتی مشکل دارم.ولی همونطور که میدونی من فن 2 آتیشه Cod هستم.اما اصلا و ابدا با Black ops حال نکردم.واقعا ازش متنفر بودم.

اگه قسمت سینگل رو فاکتور بگیریم , من خودم زمان Bo تقریبا کلا 90 تا فرندی که داشتم فقط بچه های CoD بودن , خیلی ها دیر رفتن BO , تعدادی هم مثل من اصلا نرفتن BO , ترجیح دادیم تا CoD بعدی صبر کنیم ( البته من منکر این نمی شم که خیلی ها هم سریعا رفتن BO و جذبش شدن )

کلا BO مولتی پلیرش متفاوت بود با CoD های دیگه , اون راش خرکی هایی که آدم تو سری MW می ده اصلا تو BO جواب نمیده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or